PABLO Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Wielki KOX po programie widzę i z zewnątrz jest mega za***iście :kox: Sprawdzałeś ile może mieć teraz do 100KM/H :?: I jak ze spalaniem po programie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Po prostu blacharz mojego taty poszerzył mi nadkola. Udało się bez malowania( cudak z niego) piękna robota jak byś planował powiększenie rodziny i potrzebował więcej miejsca na wózek w kufrze to wal śmiało możemy strzelić podmiankę na sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garmin Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Patrox widziałem wasze 2.0 tfsi może byś podkręcił trochę moją? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Za robotę i wynik wielki szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Patrox widziałem wasze 2.0 tfsi może byś podkręcił trochę moją? Pozdrawiam Bez zrobienia wydechu i coolera szału u ciebie nie będzie. Ale po zrobieniu tego ponad 250PS powinno wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sorry za OT ale Adas ma 245 czy ileś tam na seryjnym cooolerze i wydechu na samym sofcie więc jak będzie FMIC i dobry wydech to pewnie dużo więcej pęknie z tego silniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ksiu85 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Super fura :oklaski:!!Zycze bezawaryjnej eksploatacji!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ktoś był Twoją inspiracją przy rezaniu tych nadkoli Ps. zrobiłeś coś co u mnie akurat nie bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 piekna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ktoś był Twoją inspiracją przy rezaniu tych nadkoli Ps. zrobiłeś coś co u mnie akurat nie bardzo mi się podoba Miron, nie zrobiłem tego dla widzimisi tylko z musu. Poza tym ty masz tylko górny kant wyciągnięty a jak równo całe nadkole. Inaczej mam to zrobione niż ty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 całę nadkole to może nawet dodawać uroku...........mimo, że zrobione z musu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Kilka dni temu udało mi się zamontowac sportowe stabilizatory przód i tył firmy eibach. Przód standardowo miał wymiar 32mm i ważył 3,3 kg. Obecny stabilizator ma średnicę 34mm i jest duzo dużo cięższy 5.7kg. Stabilizator z tyłu fabrycznie miał wymiar 16mm i wage 3,1 kg. Obecny ma 24mm ,5.2Kg i mozliwość regulacji spięcia. Wrażenia z jazdy są bezcenne. W poprzednim aucie miałem stabilizatory od RS4 i się chowają w porównaniu do obecnych. Minusem jest ciut bardziej twardszy tył ze względy że spiąłem je na najtwardsze:) :> :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 wszystko kox ale fotki ładuja się w 1/4, o przepraszam jedna jest cala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 jaki koszt? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 jaki koszt? :mysli: U nas koszt około 1700zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 u mnie fotki są kompletne, że tak powiem[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 22:52_________________________________________________ jaki koszt? :mysli: U nas koszt około 1700zł no mało nie jest... Szkoda że ostatnio tak krucho z kasą... Mnie ma jutro przyjść zawias s-line bo przez póltora roku jezdzilem allroadem. Powinna być kolosalna poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 1BE to nie jest s-line Jak 1700PLN to calkiem spoko... do mocnego auta MUSTHAVE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 prawda jest taka że nie ma zawieszenia s-line. Są tylko 3 zawieszenia: normalne, obniżone, obniżone sportowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Kazdy fabryczny s-line ma 1BV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 NIE[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 23:06_________________________________________________zawieszenie nie jest częscią pakietu. Zamawia się go osobno. Przykładem może być choćby auto ojca Patryka z CompSportu. a4 B7 Avant pełny s-line wew. i zew. a zawias 1BA. Auto salonowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi