Szymoonk Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 bajer super... mi natomiast wystarczył by obojętnie jaki komunikat w miejsce RDS na FIS ponieważ nie mam oryginalnego radia a czarne pole mnie wku... a fajnie by było gdyby np. była tam prędkość pojazdu cyfrowa czy cus innego. Pozdrawiam
_Bartek_ Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 za***ista rzecz. Tak jak kolega wyżej, też nie mam ori radyjka i ta czarna dziura mnie wpienia...
Ambro Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Ja mam B5 z 99r. i wstawione radio Audi Concert II. Na wyświetlaczu górną cześć mam czarną i wyświetlają sie tam tylko komunikaty(rezerwa itp.). Czy mogę bez tego urządzenia podłączyć tak aby mieć wyświetlane info z radia na tym czarnym polu ?
plastuch Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zainteresował mnie ten temat i tak sobie kminie co z autem przed 97r ?? Czy taki sygnał da się wysłać do fis w miejsce gdzie wyświetlane są biegi auomatu??
letallec Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 There is currently no module available for the A4. Best regards ;( ;( ;( ;(
Ambro Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Widzę, że temat się odświeżył więc ponowie swoje pytanie z posta powyżej Ja mam B5 z 99r. i wstawione radio Audi Concert II. Na wyświetlaczu górną cześć mam czarną i wyświetlają sie tam tylko komunikaty(rezerwa itp.). Czy mogę bez tego urządzenia podłączyć tak aby mieć wyświetlane info z radia na tym czarnym polu ? Będę wdzięczny za odpowiedź i pomoc.
Szymoonk Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Widzę, że temat się odświeżył więc ponowie swoje pytanie z posta powyżej Ja mam B5 z 99r. i wstawione radio Audi Concert II. Na wyświetlaczu górną cześć mam czarną i wyświetlają sie tam tylko komunikaty(rezerwa itp.). Czy mogę bez tego urządzenia podłączyć tak aby mieć wyświetlane info z radia na tym czarnym polu ? Będę wdzięczny za odpowiedź i pomoc. Zegary masz już nowsze wiec jest w nich CAN oraz concert II też ma już szynę can. Podejżewam że wystarczy pociągnąć kable z zegarów (CAN L i CAN H) do radia i powinno działać. Ewentualnie przełożyć stare kable w liczniku i radiu. Niżej link z którego się dowiesz wszystkiego http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t104643.0.html;highlight=fis+rds
Dawid0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 też byłbym zainteresowany, bo to rewelacyjny gadżet, nie trzeba zadnych dodatkowych zegarów montować :-) ale może ruscy coś wykombinują tańszego! oby ...
Ambro Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zegary masz już nowsze wiec jest w nich CAN oraz concert II też ma już szynę can. Podejżewam że wystarczy pociągnąć kable z zegarów (CAN L i CAN H) do radia i powinno działać. Ewentualnie przełożyć stare kable w liczniku i radiu. Niżej link z którego się dowiesz wszystkiego http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t104643.0.html;highlight=fis+rds Dzięki wielkie
mamci Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 widzę że nie tylko mnie "wpienia czarna dziura" na fisie. jedyny komunikat jaki tam do tej pory widziałem to "komornik" i niski poziom płynu w spryskach. Przydało by się tam coś bo brzydko wygląda.
Szymoonk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak na razie zostaje tylko ori radio i po sprawie :gwizdanie:
mamci Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak na razie zostaje tylko ori radio i po sprawie :gwizdanie: to w takim razie zapełnienie czarnego pola nie jest warte wsadzania ori radia....
Ambro Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nic tak dobrze nie wygląda jak ori radio
mamci Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 eeee tam ja mam starego poczciwego jvc el chameleon i to radio już ze mną zostanie... będe zmieniał auta a radia nie - no chyba że będzie to coś w stylu RNS-a
Ambro Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak kto woli Ori fajnie wygląda w nocy. Ja mam Concert II z B6/B7 więc dodatkowo wygląda fajnie i nie ma slotu na kasete
boniu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 szkoda ze temat stanal ;/ moze na dniach cos wymysla bo sam bym zakupil
olek4505 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ciekawy bajer tylko szkoda ze niedostępny i ze nie mam fis w swojej audi
Rekomendowane odpowiedzi