Patrikos28 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Witam. To może i ja się pochwalę moją niunią Jak w temacie motorek 1.8T APU w serii już nie Wyposażenie: - klimatronik - 4 szyby elektryczne + domykanie - elektryczne lusterka + elekt.składanie - kubełki , pompowane - pakiet chrom + skansen w środku :> (drewno ) - fela alu seria 16" (pakiet zimowy) - halogeny + reszta standardowego wyposażenia Czego mi brakuje : - FIS'a - ASR Co bym chciał zrobić: - fele 17" ( s4 lub jakiś model z B6) już jest Ori S-line 17" - program . już zrobiony , wyszło 179 KM i 285 NM jedzie pięknie - xenony ( rozważam) - instalacje gazowa brc seq24 ( w ramach oszczędności budżetu) już jest BRC seq24 - demontaż katalizatora , zamiast niego Test Pipe - TIP pod ori puszkę + wkładka Simota - już jest - wymiana DV na Forge Splitter - już jest - radyjko Kenwood KDC-4047UA + Sub JBL,a -zamontowane :> dziękuje za uwagę
szybki34 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Witamy w gronie 1.8T, wrzuć więcej fotek to ocenimy - wygląda na ładną.
Patrikos28 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 Więc na prośbę wrzucam kilka fotek
rafalekx Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Włoszka? bardzo ładniutka z wyposażenia masz jeszcze zawieszenie 1BE -20 mm planowane mody też ok, tylko ten gaz... chciałeś oszczędności było kupić diesla Ale to jest moje zdanie, bo nie lubię jak ludzie robią kuchenki gazowe ze swoich samochodów Gratuluje zakupu
Patrikos28 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 Tak to Włoszka... Tak tez myślałem że zawiecha jest troszeczkę niższa ...
Grzes A4 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Ładniutki ten twój Patrikowóż
rafalekx Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Tak to Włoszka... Tak tez myślałem że zawiecha jest troszeczkę niższa ... Włoszki mają to coś w sobie sprawdź kody wyposażenia to będziesz dokładnie wiedział co masz w aucie
Reniu Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Ładna, ładna... fajna baza do modów
krolu Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Piękna, wpadaj w piątek na spota do Gliwic mamy szpeca od 1,8 T :gwizdanie: powie Ci ci tam trzeba zrobić, żeby autko odpowiednio śmigało
Patrikos28 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Opublikowano 21 Listopada 2009 Może jakieś ciekawe propozycje "modów" dostanę od użytkowników forum , czekam na propozycje jak dopieścić moją Niunię Napiszę że jestem w trakcie szukania alumek na lato (17") bo te na zdjęciach zostaną jako zimówki No i większa gleba nie wchodzi w rachubę bo mam już dosyć tarcia i trzęsiawki moim "Astrolotem" (czyt. opel astra -60/-40) [br]Dopisany: 30 Październik 2009, 23:57_________________________________________________No i już są letnie kółka 235/45/17" :> Ori S-line pogoda dopisuje więc mogę się jeszcze nacieszyć przed zmianą na zimowe. dalsze mody już wkrótce ...
miron78 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Furacz jak już wypowiadałem sie na spocie Felunek dodał jej uroku Piękna, wpadaj w piątek na spota do Gliwic mamy szpeca od 1,8 T :gwizdanie: powie Ci ci tam trzeba zrobić, żeby autko odpowiednio śmigało Krolu przeca kolega już nie raz był na zlociku u nas ( proszę nie pisać pod wpływem........... ) :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Ładny Avant . Tylko te opony wyglądają jak by miały większy profil niż 45
Cristoforo Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 no własnie to jest profil 45 czy przy oponie 235 tak wygląda wyglada na 55
Patrikos28 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 Ładny Avant . Tylko te opony wyglądają jak by miały większy profil niż 45 no własnie to jest profil 45 czy przy oponie 235 tak wygląda wyglada na 55 Czepiacie się i tyle profil 45 przy 17" i szer.235 to optymalne wyjście między dobrym zachowaniem w zakrętach a jakimkolwiek komfortem Gdybym miał mięć profil 35 lub 40 to kupiłbym 18" ( może kiedyś jak będą lepsze drogi , tylko boje się że tego nie doczekamy)
krolu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Furacz jak już wypowiadałem sie na spocie Felunek dodał jej uroku Piękna, wpadaj w piątek na spota do Gliwic mamy szpeca od 1,8 T :gwizdanie: powie Ci ci tam trzeba zrobić, żeby autko odpowiednio śmigało Krolu przeca kolega już nie raz był na zlociku u nas ( proszę nie pisać pod wpływem........... ) :gwizdanie: ja to pisałem zanim kolega do nas wpadł...
Patrikos28 Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Racja Miron to kolega Król mnie skusił na to szaleństwo spotowe ,a co za tym idzie na zmianę poglądu na temat rezania itp. Prawdopodobnie to dzięki niemu poznałem tak wspaniałych ludzi ze spotów gliwickich przy okazji pozdrawiam Was wszystkich :polew:
Patrikos28 Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Zapraszam wszystkich ze spotów gliwickich aby wypowiedzieli się na temat mojej A4 bo już ją znacie ze spocików .... wiecie jak wygląda i także jak się porusza ... była próba moje APU vs. APU Q kolegi mr.rezacz jesieni :polew:
krolu Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zapraszam wszystkich ze spotów gliwickich aby wypowiedzieli się na temat mojej A4 bo już ją znacie ze spocików .... wiecie jak wygląda i także jak się porusza ... była próba moje APU vs. APU Q kolegi mr.rezacz jesieni :polew: Na razie Pucek jest zdecydowanie lepszy - w rozgrzewaniu turbin do czerwoności :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ja to widzę i czytam... jestem lepszy w rozgrzewaniu turbiny, no a chyba każdy widział kto na metę przyjeżdżał pierwszy... każdy wie że i tak dostajesz i będziesz dostawał odemnie baty auto takie sobie, fele słabe, środek słaby no i ta rdza... ja bym to sprzedał :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi