domjenick Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 jakies fotki porobcie-to polączymy galerie z angielskimi i zrobimy "zagraniczna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 spoko zobaczymy jaka bedzie frekwencja nast.razem i porobimy foteczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ja bede tym razem na 100% [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 16:18_________________________________________________CO TAKA CISZA :gwizdanie: nikt wiecej sie nie pisze ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Jak to nie ja tak jak i pierwszym razem sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 To co panowie trzech nas ?? pisac pisac nie wstydzic sie kazdy moze przyjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 moze jeszcze ktos dolaczy spokojnie do kazdego poszlo pw jak ktos nie zapomni moze sie zjawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Krzycho wez waga jesli mozna prosic moze tym razem pujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirty8 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Zapraszam na narty do Hemsedal , ja niestety do Oslo nie dam rady dojechac bo w weekendy pracuje a i w tygodniu sie szykuje robota a pozatym audinka stoji w garazyku w Polsce a kolega z koleji sprzedal swoją a6 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 No i cisza Panowie spot sie odbyl bylo nas 4-ech fotki tez sa tylko nie w moich rekach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 zdjecia beda tylko je otrzymam ,wtedy wkleje wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuniek 79 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 a tu co taka cisza kiedy jakiś termin robimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 zdjecia juz mam troche slabej jakosci ale sa wkleje je jutro na 1 strone,co do zlociku ja jestem za nastepnym tylko podajcie termin i ustalimy reszte co jak komu pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 no to jak chcecie,mozemy polączyc "galerie" i wszystkie fotki ze spotow zagranicznych beda razem-co myslicie o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 haha koniecznie trzeba zrobic inne fotki bo te slabo wyszly.....co do galeri oczywiscie ze mozemy polaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuniek 79 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 no te fotki są kiepskiej jakości trzeba będzie zrobić lepsze a co do spotkani mi tam pasuje każdy termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 co do galeri oczywiscie ze mozemy polaczyc no to dobra-jak cos,to wiesz gdzie mnie szukac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Troszke nie odwiedzalem forum a tu masz fotki itd. itp co tam kiedy ten nastepny termin z gory mowie ze weekend 11/12 grudzien nie pasuje jak dla mnie bo robie szybki wyjazd do polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 to co pany moze 6 grudnia w niedziele,chyba to juz taki ost.termin przed swietami i przed wyjazdami na swieta do pl...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi