wladca_pierscieni Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 bylo to przywiesc tutaj i pomontowac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 bylo to przywiesc tutaj i pomontowac :gwizdanie: haha gabarytowo ciezki temat,za przywoz tutaj dalbym tyle co za te siedziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 ale tu cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuniek 79 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 ale tu cisza pany proponuje jakiegoś spota może jak zima nas opuści bo dziś to tragedia jest :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 dobra panowie zima chyba odpuszcza takze ustalamy jakis termin i zbieramy grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam wszystkich troszke tu nie zagladalem ale zima i natlok pracy blablabla. Niestety ja juz chyba odpadne bo za trzy dni jade do polski sprzedac swoja niunie z bulem serca coprawda ale coz jak kupie w norge jakas audilke to napewno sie pokaze bo w tej chwili moim nabytkiem to na zlot a4 nie wypada. Pozdro dla wsszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 daj znac jak bedziesz kupowac auto w norge to mci pomoge z ubezpieczeniem i,kredytem ewentualnie,itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam wszystkich troszke tu nie zagladalem ale zima i natlok pracy blablabla. Niestety ja juz chyba odpadne bo za trzy dni jade do polski sprzedac swoja niunie z bulem serca coprawda ale coz jak kupie w norge jakas audilke to napewno sie pokaze bo w tej chwili moim nabytkiem to na zlot a4 nie wypada. Pozdro dla wsszystkich tutaj nie chodzi o samo auto tylko o osoby,masz ochote to wpadniesz,nie koniecznie musi byc to audi jakies propozycje na termin/???/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 widze ze spolecznosc a4 klub nie chce mnie tak latwo wypluc wiec pewnie sie pojawie na zlociku a co tam tez czekam na propozycje bo juz wrocilem z polski bez audi i wrazie czego jestem mobilny i sie pisze na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 pany zaczynamy z tymi spotami termin jaki proponuje to 18 kwietnia niedziela bo pewnie nie ktorzy (ja)jada do PL na swieta,widze ze pojawilo sie kilka nowych osob z okolic oslo i drammen wiec bede indywidualnie wysylal zaproszenia do kazdego.miejsce i godzina do ustalenia pomysle gdzie moglo by byc najlepiej,mile widziane tez propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuniek 79 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 siemka mi pasuje pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 mi chyba tez pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 No to mi tez chyba pasi przyjade razem z Krzychem jesli mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastek89 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moje audi zostaje w PL i d*pa... (zostawiłem żeby Papcio sprzedał) może na jakieś B6 wyskrobię się na jesień :gwizdanie: jak coś to wpadnę do was jak znajdę chwilę czasu to pogadamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 wpadaj smialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 godzina pasuje pany??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuniek 79 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 witam ja jednak się nie pojawię bo mam awarie po zmianie opon zimowych na letnie wyszło dwa łożyska z tyłu do wymiany i jestem umówiony z mechanikiem na wymianę na niedziele i nie dam rady pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jak nie bedzie tego ogarnial w niedziele to wpadaj,jak nie wiele halasuja to da sie jechac............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi