tomus1985 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Witam! Oto moje audi nabyte na początku roku: wyposażenie : - elektryczne szyby - klimatronik 2 strefy - skóra, mieszek, gałka zmiany biegów, dźwignia hamulca ręcznego - SKÓRA - podgrzewane fotele + to co w większości Zmiany jakie wprowadziłem odrazu po zakupie: - lusterka, nakładki CHROM - koszt 150 zł - GRrill, chrom - koszt około 20 zł :) mały koszt ale efekt super Planowane zmiany: - ciemne szyby dookoła - dokładki pod kolor - felgi 18" (Tomason N1 lub S8 :gwizdanie:) - lekko obniżyć - ok 30 mm - lotka z S4 0 może ksenon ale to jak się dowiem jak przerobić obecna soczewki I w sumie tyle więcej zmian nie planuje Poniżej kilka fotek.... Zapraszam do oceny i oglądania...
darooo Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Ładna, ładna. Alu się prosi, dokładki pod kolor, czarne szybki i będzie igła Na takiego zbieram
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 taka sobie... dużo pracy przed Tobą
Johnyjurek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Ykk dał byś sobie już spokój z ciągłym pisaniem : Chrom
wojtas-audi Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Za gril 20 zł ? Czy za taśme ??
ykk Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Ykk dał byś sobie już spokój z ciągłym pisaniem : Chrom Ten chrom jest wspanialy
tomus1985 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Taśma - koszt 20 zł, czas montażu z docinaniem około godziny No chyba że ktoś ma zwinne ręce... Ale efekt mocny każdy mi z lewego pasa ucieka : heheh :): :evil:
PABLO Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Przód mi się kojarzy z nową S8 jak widzę tyle chromu :evil:
ono Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Ale efekt mocny każdy mi z lewego pasa ucieka : heheh :): :evil: Racja, ja też spie***m jak widze coś takiego.
Młody Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ale efekt mocny każdy mi z lewego pasa ucieka : heheh :): :evil: Racja, ja też spie***m jak widze coś takiego. :polew: Autko fajne a grill wyszedł prawie jak S4 a prawie to robi wielką różnice.
tomus1985 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Autko fajne a grill wyszedł prawie jak S4 a prawie to robi wielką różnice. hi tu nie chodziło o kopiowanie ale o oryginalność... Także strzeżcie się... i z lewego mi uciekać, hehe
Gość Mr. Axe Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Chrom furak konkretny tylkofelunek większy
Młody Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autko fajne a grill wyszedł prawie jak S4 a prawie to robi wielką różnice. hi tu nie chodziło o kopiowanie ale o oryginalność... Także strzeżcie się... i z lewego mi uciekać, hehe Spoko będę sie chować przed tym "bydlakiem"
julo23 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Może warto pomyśleć nad listwami i wywalić to drewno. A z większych modów to ja bym chciał fajniejsze fotele. Bo z zewnątrz to jak wszyscy- felga i dokładki w kolor, później można myśleć coś dalej.
boseron Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ładna furka, drewno na chrom dokładki w kolor fela minimum 17 i bedzie
Maciek80 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Drewno jest ok ale grill lepszy będzie czarny, kratka środkowa zderzaka też cała na czarno. No i jak już koledzy pisali, felunek większy by się przydał. A tak poza tym furka kox :>
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Ale efekt mocny każdy mi z lewego pasa ucieka : heheh :): :evil: Racja, ja też spie***m jak widze coś takiego.
Nowak_zg Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 łooo ale efekt ... jak dla mnie brakuje lekkiego uzupelnienia chromem ? mysle ze ykk i raggaman sie zgodzi iz brakuje tu listew drzwiowych chromowanych ( tzn chromu nad listwa ) wtedy by dopelnilo to calosci... no i na klapie delikatna listewka
truckmaniac Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Ale efekt mocny każdy mi z lewego pasa ucieka : heheh :): :evil: Racja, ja też spie***m jak widze coś takiego. Dokładnie o tym samym pomyślałem :polew: A tak na marginesie, to szybki zamiast ściemniać, to jebnął bym lustro weneckie... no i oczywiście więcej chromu
Rekomendowane odpowiedzi