tommylee Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Sorki, nie wiem czy w dobrym m-cu tego posta piszę, ale... potrzebuje podpiąc się wagiem we Wrocławiu i nie wiem gdzie to zrobić, seriws możliwy dopiero za 5 dni (koszmar)
woj-o Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Jeszcze oprócz serwisu AUDI na krkonoskiej jest obok na zwycięskiej serwis VW (ceny co do 1 PLN te same )i pewnie wszystkie serwisy Skody RS_SERWIS ale cena podobna do ASO chyba choć warsztat polecany. Podepniesz sie też na Ślężnej (sewis pomp wtryskowych obok stacji SHELL) jezeli chcesz tylko się podpiąć to ok bo tanio ale pełnej diagnozy nie robiłem tam. No i zawsze pozostaje poszukac kolegów z kabelkiem
tommylee Opublikowano 31 Października 2007 Autor Opublikowano 31 Października 2007 Słuchajcie czy poza RS serwis i ASO we Wrocławiu nie ma jeszcze kogoś kto zrobi mi porządnie diagnostykę sond lambda i wtryskiwaczy??
Gość Murzyn Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 tak - pewnie ktos z kolegow z DW majacych VAG'a... pytaj Sprintera, lub Wojtasa.
wesoly1601 Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 Na ul.Opolskiej masz serwis JTRONIC czy jakoś tak. I robią tam pewnie wszystko Tylko ceny wysokie...
szynszyl_83 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jetronik, nie polecam. Bylem tam z Passat B4 1Z (TDI 90KM), pokazuje gosciowi logi, mowie, ze MAF mi spada bardzo powyzej 3500 rpm i ze to nie przeplywka, ze moze dolot przytkany i dlatego gazy ciezko cyrkuluja, a ten mi na to, ze mi mapy zmieni w sterowniku to mi przeplyw powietrza wroci. BTW okazalo sie, ze troche rozrzad mialem przestawiony, no ale jak sie chce mapy zmieniac od razu zeby auto naprawic .... to chyba by nie dali rady tego zrobic.
Rekomendowane odpowiedzi