Maciej87 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam chciałem sie pochwalić w końcu moim wymarzonym zamochodem 1.9 TDI 90 PS 1997r, Wyposażenie: -elektryczne szyby x2 -elektryczne lusterka -elektryczny szyberdach -klimatronik -wspomaganie kierownicy -ABS -centralny z zamek -podłokietnik x2 -grzane lusterka Zmiany: -radio pioneer DEH-4000UB -głośniki+ wzmacniacz blaupunkta -podświetlanie zegarów na biało -podświetlanie klamek wewnętrznych i nóg -zmienione oświetlenie wnętrza i bagażnika na led -lampy przednie zespolone valeo Plany -wtryski + chip -alu 16 lub 17 -zenon - i inne pierdołki w zależności na ile budzet studenta pozwoli Pare fotek niuni Nowe lampy i zdjecie wnętrza
fusse Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 bardzo ladna audiczka! podoba mi sie ten kolor, lepszy niz metalik srebrny! tylko prosze o jedno, nie rob tego podswietlenia na nogi :wallbash:
Gość Mr. Axe Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 seryjna seria....serio seio rezaj ją bo póki co to goła jest
Michał Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zmiany:-radio pioneer DEH-4000UB -głośniki+ wzmacniacz blaupunkta -podświetlanie zegarów na biało -podświetlanie klamek wewnętrznych i nóg -zmienione oświetlenie wnętrza i bagażnika na led -lampy przednie zespolone valeo patrzę, patrzę i tych zmian nie widzę zapodaj jakieś fotki jak to wszystko świeci a tak poza tym to fajna widać że zadbana
Elber Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ładna A4czka : tylne migacze masz ściemnione ?? lepiej by wyglądało bez tego Pozdro
Maciej87 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 bardzo ladna audiczka! podoba mi sie ten kolor, lepszy niz metalik srebrny! tylko prosze o jedno, nie rob tego podswietlenia na nogi :wallbash: podswietlanie po otwarciu drzwi i sciemnia sie razem z oswietleniem kabiny a nie palace sie podczas jazdy seryjna seria....serio seio rezaj ją bo póki co to goła jest główna przeszkada jest budzet [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 22:18_________________________________________________fotki ze zmianami postaram sie dodac jutro[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 22:21_________________________________________________ ładna A4czka : tylne migacze masz ściemnione ?? lepiej by wyglądało bez tego Pozdro te lampy były z białym kloszem i ochydnie wygladały a ze nie było mnie stac na poliftowe to okleilem folia do lamp i tak zostało takie był przed oklejeniem
Skyliner89 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ciekawy kolor . W A4 dość rzadko spotykany. Miałem kiedyś takie fele jak Ty. Czekamy na fotki po zmianach, bo na obecnych nie widać wszystkich zmian.
Nizin5 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 fakt kolor jeden z ładniejszych na aucie wg mnie
Michał Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 naprawdę nieźle Ci wyszło to podświetlenie zwłaszcza zegary
Maciej87 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 no jak dla mnie zegary białe sa o niebo lepsze od czewonych
Armi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 no jak dla mnie zegary białe sa o niebo lepsze od czewonych No nie wiem :gwizdanie: Dziwnie to trochę wyszło zegary i nogi podświetlane na biało, reszta na czerwono. Bardzo ładny kolor auta Zmień na razie chociaż kierunki boczne na białe a później lampy na zespolone. Fajnie zrobiłeś lampy tylne.
Michał Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Dziwnie to trochę wyszło zegary i nogi podświetlane na biało, reszta na czerwono. yyyyy... przecież dokładnie tak jest w poliftach i jest dobrze
A-rek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 a później lampy na zespolone. a widziales zdjecia w pierwszym poscie?
fireman tom Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Kolor pierwsza klasa, ciekawe podświetlenie blatu ale nogi to już niekoniecznie
Armi Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 a później lampy na zespolone. a widziales zdjecia w pierwszym poscie? A jest Przeczytałem plany i to mnie zmyliło:embarrassed:
Maciej87 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 powiem wam ze ten kolor jest supeeeerrrrrr jeśli chodzi o utrzymanie w czystości kurzu nie widać no i ładnie wydlada
maxim Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Kolor najlepszy z najlepszych. Sam takiego szukałem, ale nie wyszło.
Maciej87 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 No i przyszedł czas na nowy pysk. Udało mi sie wymienić za stary :> :> :>
mrogal Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 No i przyszedł czas na nowy pysk. Udało mi sie wymienić za stary :> :> :> koksik od razu morda lepiej sie prezenci fajnie wyrezales z zegarami mam tak samo :gwizdanie: cyknij fotki lamp tylnych po oklejeniu jak to sie prezenci z bliska ? pzdr
Rekomendowane odpowiedzi