Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Liga Mistrzów 2009-2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to Panowie zbliza sie final LM...o dziwo chyba pierwszy raz bedzie rozgrywany w sobote :gwizdanie: co mi jest bardzo na reke bo normalnie to bym nie obejrzal przez prace. mysle ze Inter wygra,nie lubie Interu ale Mourinho dobrze ich poukladal i sa bardzo mocni w tym sezonie,jesli Inter wygra wtedy Mou idzie do Srealu to pewne

Opublikowano
  DAVID23 napisał(a):

mysle ze Inter wygra

myślę tak samo :good::cool1:

Opublikowano
  GILI napisał(a):
  DAVID23 napisał(a):

mysle ze Inter wygra

myślę tak samo :good::cool1:

nie ma co myśleć tylko trzeba liczyć na piękne sportowe widowisko :kox:
Opublikowano

jak ktoś chce dobre widowisko to zapraszam dzisiaj na tvp sport o 22

Finał Copa Del Rey

Opublikowano

Niech wygra Inter :decayed:. Dla dobra Serie A, a trenerem Juve został Del Neri... :wallbash::kwasny: ;(... Czarno to widze

Opublikowano
  Skyliner89 napisał(a):

a trenerem Juve został Del Neri... :wallbash::kwasny: ;(... Czarno to widze

ja bym tego trenera nie skreslal...Sampdoria jakiegos szalowego skladu nie ma a zobacz jak grali na koniec,wygrali w Rzymie z Roma-niestety zreszta bo dzieki temu inter ma mistrza. no i przyszedl do Juve wkoncu dobry czlowiel Marotta - taka gorsza wersja

moggiego :)

Opublikowano

Czas pokaże, oby na korzyść Juve, a wzmocnienia są konieczne... przynajmniej 3-4 nowych piłkarzy... i bramkostrzelnego napastnika bo Del Piero wiecznie grać nie będzie :confused4:, a może Jeleń? :decayed::naughty:.

Opublikowano

ja bym chcial Cassano,moze nie strzela duzo ale jest bardzo kreatywny i zawsze robi duze zamieszanie :good:

ten temat powinien sie nazywac "pilka nozna i kibice juventusu" :gwizdanie:

Opublikowano

David Silva w Juve by się przydał za Camoranesiego :decayed:. Juve nie ma napastników z prawdziwego zdarzenia oprócz Del Piero... bo dla mnie Amauri jest za słaby dla Juve..., ale szkode, że Iaquinta dopiero złapał forme pod koniec sezonu... a Trezegeut... latka lecą i forma nie ta...

Opublikowano

Barca ponoć ma propozycje od Juve na Ibrahimovica

Opublikowano

Też o tym słyszałem/czytałem, ale kibice nie będą zadowoleni... Po tym jak spier.... z tonącego statku do znienawidzonego Interu..., ale jak będzie strzelał bramy to czemu nie :kox:.

Opublikowano

szykować się bo niedługo zaczynają :kox:

Opublikowano
  Daymoon napisał(a):

Nie ma Barcy:(

;( ;( no bedzie bez emocji ...

Opublikowano
  mmcv napisał(a):
  Daymoon napisał(a):

Nie ma Barcy:(

;( ;( no bedzie bez emocji ...

no wiem ale trzeba kogoś obstawiać i wtedy jakieś emocję są :naughty:
Opublikowano

ze względu na to że nie mam w finale swoich ulubionych zespołów

stawiam na niemców bo są naszymi sąsiadami a włoch jeden kumplowi laskę podebrał i nie stawiam na nich za to ..... :decayed:

Opublikowano
  Madas napisał(a):

ze względu na to że nie mam w finale swoich ulubionych zespołów

stawiam na niemców bo są naszymi sąsiadami a włoch jeden kumplowi laskę podebrał i nie stawiam na nich za to ..... :decayed:

heheh :>

wiesz lubie niemieckie autostrady bo nie ma limitu i sa za free :decayed:

ale lubie tez pizze i makaron :decayed:

chyba lepiej dla ligi wloskiej zeby Inter wygral

stawiam 1:0 dla Interu

Opublikowano

Browary w dłoń bo mecz się zaczyna :naughty: Mam nadzieje że żaden telewizor nie poleći przez okno :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...