Henryy Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam, wrzucam foty mojego avanta po lifcie. Samochód sprowadzony z niemiec. Niedługo wrzuce aktualne zdjęcia (chromowane relingi, chromowane ringi na zegarach, ksenony itd.) Przebieg: 204 tys. Wyposażenie: - ABS - ASR - Klimatyzacja - Elektryczne szyby - Elektryczne lusterka - Halogeny - Ogrzewana szyba tylna - Immobiliser - Centralny Zamek - Aluminiowe felgi - Radio oryginalne z zmieniarką - Ksenony Samochód ściagany z niemiec za 13,5 tys. (bez opłat) --------------------------- Aktualne foty: Czekam na wasze opinie...
Grado Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 no to czekamy na te fotki bo tak to jakieś takie gołe te B5 W tym silniku trzeba było szukać quattro chyba, że bardzo okazyjnie to kupiłeś Tapicerka nie zjeżdżona ... ile ma na liczniku przelotu?
MARCIN607 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 2,5 bez s-line jakoś mi sie nie widzi-ale z drugiej strony masz pole do popisu :) opisz trochę furacza- w środku czyściutko i zadbanie- życze bezawaryjnej jazdy. szkoda że nie ma Q
PiterA4 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 fajny fajny i avant czekamy na dalsze fotki
mrogal Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 2,5 bez s-line jakoś mi sie nie widzi-ale z drugiej strony masz pole do popisu :) opisz trochę furacza- w środku czyściutko i zadbanie- życze bezawaryjnej jazdy. szkoda że nie ma Q s-line w b5 ? :gwizdanie: troche bida wersja nawet fisa nie ma
GrzesMC Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ładniutki ten avancik i z bardzo podobajacym mi sie silnikiem...a co do wyposazenia no t opowiem tak...masz identyczne jak moje
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 [- Ogrzewana szyba tylna takie wyposazenie to ma nawet Daewoo Tico :> ale wkoncu silniczek 2.5 nie cieszylbym sie tak predko listwa nad tylna rejestracja troche w kiepskim stanie jest ale to maly problem
Nizin5 Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 niestety taka prawda ale silniki 2.5 150 ps lub 180 ps to jest porażka na całej linii... co innego stary motor 2.5 140 ps co była w starych a6 to było cudo nie do zajechania
Skyliner89 Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Też bym się cieszył. Kolega niedawno kupił A6 C5 z silnikiem 2.5 TDI 150KM z 1998 roku i pojeździł chwile i prawie 4 tygodnie stała u mechanika .
Henryy Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 To zależy jak kto jeździł i w jakim stanie był silnik... Wiadomo od dawna, że te silniki wymagają większej uwagi właściciela i wkładu finansowego w porównaniu do 1.9 tdi póki co jestem zadowolony. Jestem po wymianie oleju i filtrów. Niedługo stawiam samochód na 'przegląd' do dobrego mechanika, żeby ocenił stan silnika. U mnie poprzednim właścicielem samochodu była kobieta w Niemczech... PS. Listwa będzie pomalowana w przyszłym tygodniu
.Szczepan. Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Fajne podświetlenie tylnej rejestracji Ksenon bez sprysków??
Henryy Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 Fajne podświetlenie tylnej rejestracji Niedługo zmieniam na białe... Myślałem, że ten niebieski będzie bardziej 'biały'..., ale teraz wygląda jak 'UFO' Co do spryskiwaczy reflektorów to nie mam, miałem oryginalne soczewki i zwykłe h7 (wstawiłem hidy)
.Szczepan. Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 No dokładnie. Po mojemu to lipnie wygląda.
aju Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 jak na 2.5 to bidok aż takiego nie widziałem
Henryy Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 jak na 2.5 to bidok aż takiego nie widziałem W planach mam przyciemnienie szyb oraz nowe felgi na lato...
aju Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 do środka, żeby miały fis czy pół fis bo teraz serio te pasują do auto po lift
Rekomendowane odpowiedzi