Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Podgrzewane lusterka wersja bez instalacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakie lustro jest w orginale? sferyczne, asferyczne? dodam że mam niebieskie

u mnie dzisiaj tylko -2^ było[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 18:10_________________________________________________http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=836420398 zamówiłem to myślę że się spisze, cena wysoka ale co zrobić no i w miarę blisko mnie więc paczka nie będzie krążyć po całej polsce. A jak będą wychodzić kable dalej za drzwi co wątpie to gdzie ich szukać potem?

Opublikowano
  • Autor

A jakie lustro jest w orginale? sferyczne, asferyczne? dodam że mam niebieskie

u mnie dzisiaj tylko -2^ było[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 18:10_________________________________________________http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=836420398 zamówiłem to myślę że się spisze, cena wysoka ale co zrobić no i w miarę blisko mnie więc paczka nie będzie krążyć po całej polsce. A jak będą wychodzić kable dalej za drzwi co wątpie to gdzie ich szukać potem?

jeśli będziesz miał kabelki pociągnięte dalej niz tylko przez lustra to masz całą instalację i nie będziesz musiał nic robić by grzały ale 99% nie masz instalacji jak stare nie były podpięte :cool1: :cool1:tak ze 3-4 m dwużyłowego kabla i działasz :wink4: :wink4:

Opublikowano

kabli to akurat pod dostatkiem. Tylko trzeba wszytko rozbierać tzn schowek i pod kierownicą by gdzieś ten kabelek puścić

Opublikowano
  • Autor

kabli to akurat pod dostatkiem. Tylko trzeba wszytko rozbierać tzn schowek i pod kierownicą by gdzieś ten kabelek puścić

dokładnie tak trzeba ale to szybciutko idzie klucz 8mm i jazda

Opublikowano

wiem wiem nieraz już rozbierałem. zwłaszcza to pod kierownicą

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taka mała uwaga co do prawej strony. Oczywiście jestem już po rezanku - dość kłopotliwym gdyż w prawym lusterku kable były schowane w tyle (z początku myślałem że nie mam instalacji, ale się znalazła) lusterka. Żeby je wyjąć trzeba odkręcić tą dolną śrubkę z lusterka i pociągnąć do góry obudowę lusterka. Naszym oczom ukarzą sie kabelki które są na swoim miejscu, oczywiście przeciągamy je na drugą stronę (tam gdzie wkład lusterka), składamy i postępujemy dalej ze wskazówkami Górala :brawo:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy a gdzie mozna kupic takie maty grzewcze do lusterek. :hi:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
:kox:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

:> :> :> :> no super opis u mnie juz lustereczka grzeja dzieki bardzo pomoglo szczególnie jak to podlaczyc :notworthy: :notworthy: :notworthy:

cieszy mnie to bardzo :good: :good:

Opublikowano

Rudi M a Ty przypadkiem nie miałaś u siebie w polifcie grzania lusterek po właczniku :blink:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

no i ja niebawem sie za to zabiore :D poniewaz musze wymienic lustra na cale,nie chcem uzywanych bo to roznie z tym bywa,dodam ze po wyjezdzie do wawy stracilem wklad,plastiki,zostaly polamane mocowania,silniczki dzialaja ale co z tego jak nie ma prowadnic od silniczkow,lustra zakupie od tego goscia http://www.allegro.pl/item1065901137_lusterko_lusterka_audi_a4_94_00_prawe_elekt_podgrz.html

a stan aktualny lusterek wyglada tak :) sorry za rozmazanie ale zdjecia przy predkosci 100km/h za dobrze nie wychodza hehe

7fd55654c42f9e02m.jpg3e3c718a4e0b7031m.jpg

najpierw zobacze czy nie ma prądu w lustrach po wlaczeniu podgrzewanej szyby :D[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 00:30_________________________________________________no i kupilem u goscia z allegro,szybka wysylka a i lusterka nie sa tak zle wykonane

bonio043.th.jpgbonio049.th.jpgbonio053.th.jpg

juz z gotowymi wkladami,tylko plug&play, i podmienie teczarne plastiki na moje zielone i bedzie wygladac jak z tad :D

Opublikowano
  • Autor

Bonio

działaj działaj bo grzane lustra fajna sprawa :good: :good:

Opublikowano

napewno :D ale troche to potrfa mam 2 auta do utrzymania,audi do jazdy normalnej i starego civa ciagle rozbudowywanego... troche to kosztowne :D ale nie mozna sie poddawac :D pewnie w weekend bede sie zabieral za zmiane lusterek no i ciaganie kabli do pogrzewanej szyby :D

jak juz audi ubezpiecze i zrobie zawias aby audi przeszla przeglad wtedy sie pochwale moim avantem w odpowiednim dziale :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam wszystkim montaż jak Góral pisał na taśmę dwustronną, od zawsze używam do wszystkiego taśmy 3M (można użyć innej sprawdzonej), dzisiaj u siebie wyciągnąłem wkłady, kable są ale bez napięcia. Opis rewelacyjny, WIELKIE DZIĘKI dla autora! Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

tesa jedna z lepszych będzie ok :good:

co do opisu cieszę się że pomaga :rolleyes: Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tez sobie zakladam grzane lustra bo to jednak jest piekna sprawa

i dzieki za opis i fotki jak to ugryzc ,duzo mi to pomoze .

:> :> :> :>

Opublikowano
  • Autor

ja tez sobie zakladam grzane lustra bo to jednak jest piekna sprawa

i dzieki za opis i fotki jak to ugryzc ,duzo mi to pomoze .

:> :> :> :>

jak by coś potrzeba było pytaj bo chłodne dni idą i grzane lustra znów w modzie będą :cool1: :cool1:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

...no to czas start może jeszcze przed mrozami zdążę, szukałem używanych wkładów podgrzewanych ale ciężko dostać same wkłady, no to na allegro znalazłem cena 55 za stronę + przesyłka tak więc stwierdziłem, że dokleję same maty do swoich lusterek...

maty z allegro będę zamawiał...

Lewa: http://allegro.pl/grzalka-pogrzewacz-do-lusterka-samochodowego-gb10-i1271503526.html

Prawa: http://allegro.pl/grzalka-pogrzewacz-do-lusterka-samochodowego-gb8-i1246521665.html