Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Podgrzewane lusterka wersja bez instalacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie a co mam przerobić żeby z Ori grzania luster po zapłonie było po włączeniu tylnej szybki ??

zobacz tutaj:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-przerobienie-podgrzewania-lusterek-kluczyku-grzanie-tylnej-szybie-43145/index3.html#post1080474

Opublikowano

Panowie a gdzie ori podłączone są spryski szyby grzane?

Opublikowano

Panowie potrzebuje grzane wkłady najlepiej ori. Jest szansa dostać takowe bo allegro nie widzę.

Opublikowano

Jak sprawdzić czemu nie grzeja lustra ? Jest instalacja maty i wgl. A po wlaczeniu grzania tylnej szyby nie paruja lustra. A to jest rocznik 97 wiec lustra bez termostatow.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

maty sa podłaczone pewnie tylko do kostki w trójkącie.trzeba dorezac reszte instalacji.

Opublikowano

A moze tak byc jak mam jeszcze grzane spryski ? Bo one tez nie grzeje.

Opublikowano

spryski nie wiem bo nie przerabiałem jeszcze tego tematu.:decayed:

Opublikowano

Aha. A ta kostka jest pod oslona drzwi ? I trzeba to dolutowac tam koło nog kierowcy ?

Opublikowano
Aha. A ta kostka jest pod oslona drzwi ? I trzeba to dolutowac tam koło nog kierowcy ?

Kostka jest w drzwiach. Musisz ściągnąć boczki, i później te małe zaślepki trójkątne. I tam są kostki.

Opublikowano

tak jak kolega napisał sciagasz boczki potem te zaslepki i sprawdzasz czy z tej kostki wychodza przewody od podgrzewania.jesli nie to musisz dociagnac z tej kostki kable jeden do masy (-) a drugi (+) wlutowac w biały gruby kabel od podgrz.tylnej szyby który znajdziesz pod koło nóg kierowcy.:hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

też jestem po ogarnięciu grzanych luster

u mnie plus był taki że okazało się że mam grzane lustra tylko maty nie grzały, a minus że musiałem kupić całe wkłady bo ze starych nie szło odkleić mat bez uszkodzenia odblasków (były w kiepskim stanie i odchodziły razem z matami)

przerobiłem tylko podgrzewanie po tylnej szybie bo było po kluczyku i hula :good:

Opublikowano

Panowie czy każda audi po lifcie miała podgrzewane lusterka ? Bo nie wiem czy nie mam takiej instalacji w mojej czy po prostu nie działa

Opublikowano

U mnie kable byly tylko w lusterkach

Opublikowano

Czyli każda miała przynajmniej instalacje w lusterkach?

Opublikowano

na to wygląda

Opublikowano

Z tym, że w tej instalacji nie ma prądu? I trzeba trochę porobić tak jak jest to opisane w tym temacie ?

Opublikowano

Bo instalacja idzie z lusterka do kostki pod boczkiem drzwi.

Wszystko, dosłownie wszystko jest w tym wątku opisane a Wy zadajecie ciągle bzdurne pytania bo nie chce Wam się czytać. :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
Bo instalacja idzie z lusterka do kostki pod boczkiem drzwi.

Wszystko, dosłownie wszystko jest w tym wątku opisane a Wy zadajecie ciągle bzdurne pytania bo nie chce Wam się czytać. :facepalm::facepalm::facepalm:

dokładnie tak.trzeba pierwsze poczytac a potem zadawac pytania.:hi:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Koledzy a jak sie ma to z całymi lustrami z lifta? zeby do przedlifta podłączyć?trzeba do tych samych kostek podpiąć?

Opublikowano

gdzieś ktoś kiedyś pisał że lusterka z lifta nie pasują do przedlifta - inne mocowania czy coś

Edytowane przez Rafal_