Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak widziałem nie raz i jakby mi się podobało to bym to dawno temu zrobił ale mam odmienne zdanie... wierz mi nie komentuje czegoś, co widze tylko na zdjęciach. Wazne że Tobie się podoba i już... to jest Gites - Twój samochód jest dla ciebie a nie dla mnie :-) :good:

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja nie mówię tutaj tego po to aby Ciebie nakłonić do LEDów tylko myślę jakie Ty widziałeś oświetlenie? U mnie na pewno jest jaśniej niż było. Ale może to westia zastosowanych LEDów. :evil: Kończąc temat: mnie się podoba i jest Gites. :good:

Opublikowano

Dystansik już u mnie. :good:

e1f4bde9cf16948bmed.jpg

Już nawet na aucie ale ciemno już i średnio wyjdzie zdjęcie choć nie wiem czy nie pójdę i nie spróbuję zrobić jakiejś fotki na dobranoc. :wink4: :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

12mm :cool1:

śruby zdecydowanie dłuższe - stożek :wink4:

ET43 :good:

Nie :kox:

EDIT: Fotki... :good:

No byłem zrobić tą fotkę. :decayed:

Bez dystansów vs Dystanse H&R 12mm

699223d38a523e94med.jpg 34f10aa651ca1f2amed.jpg

Sorki za jakość fotki ale już ciemnawo... :wink4: Zastanawiałem się nad trochę większymi dystansami ale jak widać teraz jest widoczna zmiana i zastanawiam się jakby to było przy kole '19 i troszkę innym ET bo może się coś na wiosnę wrzuci... :wink4:

Opublikowano

Widać różnicę. Ładnie to wygląda. :slina:

Opublikowano

no! to już wiem co kupuje na wiosnę :)

jak dasz niższe ET np 33 + dystans to już będziesz obcierać o rant.

montowałeś tylko z tyłu dystanse?[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 10:04_________________________________________________a jaqk prowadzenie? nie przszkadza fakt że tyle łapy są teraz szerzej - praktycznie tak samo jak przednie

Opublikowano

Przy ET33 bez dystansu bedzie trzeć.

Wpadnij na spota we wtorek, to Ci pokaze jak ET35 trze :naughty:

Opublikowano

Michał, a ustawiałeś geometrię, zbieżność i pochylenie tak jak Ci pisałem ?

Opublikowano

Nie :)

Dzis montuja mi jedna rzecz w aucie, to podpytam typow, czy dadza rade to zrobic tak jak mi opisales.

Opublikowano

Jak kumaty diagnosta to powinien ogarnąć, tylko kwestia czy będzie mu się chciało, bo niestety w audi strasznie doopowato się ustawia geometrię i nie każdemu diagnoście chce się z tym perdolić :decayed: wolą powiedzieć, że się nie da :disgust:

sorki za OT :decayed:

Opublikowano

no! to już wiem co kupuje na wiosnę :)

jak dasz niższe ET np 33 + dystans to już będziesz obcierać o rant.

montowałeś tylko z tyłu dystanse?[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 10:04_________________________________________________a jaqk prowadzenie? nie przszkadza fakt że tyle łapy są teraz szerzej - praktycznie tak samo jak przednie

Jeśli chodzi o prowadzenie to jeżdżę na tym od wczoraj więc nie jestem w stanie nic wielkiego na temat póki co powiedzieć ale powinno być lepiej. :good: Tak jak napisałeś tył wygląda jak przód. :evil:
Opublikowano

12mm :cool1:

śruby zdecydowanie dłuższe - stożek :wink4:

ET43 :good:

Nie :kox:

EDIT: Fotki... :good:

No byłem zrobić tą fotkę. :decayed:

Bez dystansów vs Dystanse H&R 12mm

699223d38a523e94med.jpg 34f10aa651ca1f2amed.jpg

Sorki za jakość fotki ale już ciemnawo... :wink4: Zastanawiałem się nad trochę większymi dystansami ale jak widać teraz jest widoczna zmiana i zastanawiam się jakby to było przy kole '19 i troszkę innym ET bo może się coś na wiosnę wrzuci... :wink4:

I to jest TO :good:

Opublikowano

:kox:

No dzięki H4mm3R za namiary! :good::evil:

Opublikowano

a ET43 + 12mm.... ciekawe jaki to odpowiednik jest ET 35? ET 38? ile?

wpasc wpadne nie w najbliższy wtorek a za 2 tygodnie... wkońcu urlop w tym roku mam.

Opublikowano

ET43 + 12mm = ET31

Opublikowano

Fly u mnie szerokość felgi 8,5 cala i ET 30 i jeszcze nigdy mi nie obtarło a nie jezdze sam :gwizdanie:

Opublikowano

Fly u mnie szerokość felgi 8,5 cala i ET 30 i jeszcze nigdy mi nie obtarło a nie jezdze sam :gwizdanie:

dokładnie, jechaliśmy ostatnio w 4 osoby (masakra, tam z tyłu nie ma miejsca :blink:) i nic nie tarło :decayed:

a waga była pokaźna :)

Akjam, myślisz że dasz radę na tym obniżeniu przejechać zimę? :naughty:

Opublikowano

dokładnie, jechaliśmy ostatnio w 4 osoby (masakra, tam z tyłu nie ma miejsca :blink:) i nic nie tarło :decayed:

a waga była pokaźna :)

Akjam, myślisz że dasz radę na tym obniżeniu przejechać zimę? :naughty:

No zobaczymy jak to będzie ale myślę, że dam radę. :wink4: