Michał Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 wstępnie jestem zadowolony i zaskoczony że aż tyle komfortu zostało a jak sobie ustawiles komfort :?: najbardziej miękkie no tak:D u mnie na wsi takich trendow jeszce nima:D ale czas pokaze gewinde :good: dziewczynom mówię że to złote zaciski z subaru imprezy, od razu miękną w kolanach :decayed: i tym sposobem nie będę musiał dużo jeździć a zawieszenie i tak się ułoży...przynajmniej z tyłu
A-rek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 najbardziej miękkie nie buja za bardzo na ostrych zakretach :?: myslalem ze ustawisz pol na pol
Michał Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 nie buja, super się jeździ po zakrętach może źle się wyraziłem mówiąc że jest dosyć komfortowo, chodziło mi o to że spodziewałem się maskary na dziurach i tego typu rzeczach... a nie jest najgorzej, zawieszenie fajnie wybiera wszelkiego rodzaju poprzeczne nierówności ale czuć że jest sztywne i auto dużo pewniej się prowadzi
A-rek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 może źle się wyraziłem mówiąc że jest dosyć komfortowo, chodziło mi o to że spodziewałem się maskary na dziurach i tego typu rzeczach... a nie jest najgorzej, zawieszenie fajnie wybiera wszelkiego rodzaju poprzeczne nierówności ale czuć że jest sztywne i auto dużo pewniej się prowadzi to tak jak moje wiec wiem dokladnie co masz na mysli mowiac komfortowe
aju Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Docenisz jak będziesz na trasie leciał za dużo mocniejszym autem swego czasu goniłem się z mercedesem Eklasa e350 (~270koniów) na prostej wiadomo co mi robił, a na zakrętach, gwint + dobra opona (stosunkowo szeroko jak na auto klasy a4, 225p 235t) i mercedes nie miał szans, leciał przede mną i widziałem jak kierownik walczy z autem, a auto jest rwane przez różne systemy (takie nerwowe zachowanie) w końcu na długim odkrytym łuku go wyprzedziłem przy prawie 1**kmh , kierownik tak się wziął za robotę że skończyło się dość poważnie bo paręnaście zakrętów później złapał pobocze
Michał Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 aju dobrze prawisz wpadły dystanse H&R 15mm, z tej okazji kilka fotek aktualnego stanu fury
A-rek Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Michal naprawde pieknie czysto i schludnie tak jak lubie nie myslales aby ramke grila zrobic na czarno :?:
Michał Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Michal naprawde pieknie czysto i schludnie tak jak lubie nie myslales aby ramke grila zrobic na czarno :?: dzięki na razie ramka zostaje ori, może na przyszły sezon zrobię pakiet black, ale do tego daleko :gwizdanie: aktualnie cierpię na dramatyczny brak mocy i zbyt małe felgi
aju Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 aktualnie cierpię na dramatyczny brak mocy i zbyt małe felgi dopadło Cię :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 18 to przy takiej glebie minimum. wygląda koksiarsko
Michał Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 dopadło Cię :gwizdanie: owszem nie ma wyjścia, będziem rezać aaaaaa zapomniałbym, najnowszy mod to blachy bez ramek, wkrętów, nitów itd :gwizdanie: ...przyklejone
aju Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 18 to przy takiej glebie minimum. a po 3 miesiącach będzie chciał 19 :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Z@jebiście Przy tej glebie nawet 17'' avus wygląda super Dobre mody
Michał Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Z@jebiście Przy tej glebie nawet 17'' avus wygląda super Dobre mody e e e... synek, jakie "nawet"? avus to za***iste koło
aju Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 marzy mi się BBS LM 19" się miało się sprzedało ledź w "podróbkę" dare LM czy jakoś tak 2400~nowy na allegro, jakość bdb
rafalekx Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 e e e... synek, jakie "nawet"? avus to za***iste koło no no wróć... tego nie było
A-rek Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 18 to przy takiej glebie minimum. przy takiej glebie to i 16" wygladaja ladnie
szypki12 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 miałes juz białe podswietlenie zegarów/??
Rekomendowane odpowiedzi