slepy Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Gwint wysoko :gwizdanie:, nie zabardzo jest tak Smiga sie fajnie, myślałem że bedzie twardo, ale jest znośnie i w końcu nie muszę uważać na większości dziur
Michał Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Gwint wysoko :gwizdanie:, nie zabardzo jest tak Smiga sie fajnie, myślałem że bedzie twardo, ale jest znośnie i w końcu nie muszę uważać na większości dziur to co? mówisz że nie będzie dużo śniegu tej zimy? Po co Wam taki zawias na zimę? I tak lansu nie ma na stalówkach, auto cały czas upier*olone, tylko osłony pogubicie :gwizdanie: Słuchajcie wujka Michała, 1BA to jest to
slepy Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Gwint wysoko :gwizdanie:, nie zabardzo jest tak Smiga sie fajnie, myślałem że bedzie twardo, ale jest znośnie i w końcu nie muszę uważać na większości dziur to co? mówisz że nie będzie dużo śniegu tej zimy? Po co Wam taki zawias na zimę? I tak lansu nie ma na stalówkach, auto cały czas upier*olone, tylko osłony pogubicie :gwizdanie: Słuchajcie wujka Michała, 1BA to jest to cały czas poluje na ori zawias, gwintu wyżej nie podniosę bez ścisku do sprężyn
jozek726 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Michał a kiedy cos wiecej z mocą zrobisz, turbo zamontowałes juzczy jeszcze nie bo juz nawet nie pamietam :gwizdanie: turbo leży, mógłbym zamontować ale po co mi ono na seryjnym sofcie najbliższy mod to sprzęgło z AWX'a i prawdopodobnie nowy dwumas, szlaki przetarte więc nie będzie z tym problemu chyba Ło fak cały battalion na czarnej stali zapodałem se z komfortu, a co [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 23:09_________________________________________________ :jerk: widze ze też masz na poduszce takie jak by pecherzyki ? co to ?
Michał Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 widze ze też masz na poduszce takie jak by pecherzyki ? co to ? no właśnie też się zastanawiam, chociaż na żywo aż tak tego nie widać może poprzedni właściciel poduszki coś z nią kombinował...
jozek726 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 widze ze też masz na poduszce takie jak by pecherzyki ? co to ? no właśnie też się zastanawiam, chociaż na żywo aż tak tego nie widać może poprzedni właściciel poduszki coś z nią kombinował... raczej nie kombinował bo ja tez mam takie cos wkurz mnie to troche ale nie wiem od czego to jest
Michał Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Michaś kiedy coś z mocą działasz? wiem, wiem zabieram się do tego jak pies do jeża, ale zawsze pojawi się coś ważniejszego i tam trzeba kasę pompować zresztą mówiłem Ci o co chodzi poza tym ja nie zarabiam € tylko pln ale myślę że do końca stycznia się z tym uporam
SoMeS Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 tak tylko pytam bo graty na ciekawy setup zbierasz
jozek726 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Michał zdradz w jaka moc celujesz ?
Michał Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 też jestem ciekaw co to padło wypluje na rolkach po strojeniu BTW z nudów pobawiłem się trochę starą fotką Dopisany: 12 Grudzień 2010, 15:30_________________________________________________ Michał zdradz w jaka moc celujesz ? to tylko cyferki ale jak będzie mniej niż 165KM to zrzucam srebrną z mostu i kupuje bilet miesięczny
jozek726 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 też jestem ciekaw co to padło wypluje na rolkach po strojeniu BTW z nudów pobawiłem się trochę starą fotką [br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 15:30_________________________________________________ Michał zdradz w jaka moc celujesz ? to tylko cyferki ale jak będzie mniej niż 165KM to zrzucam srebrną z mostu i kupuje bilet miesięczny ja tez chce taki wynik co masz za graty?
slepy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 też jestem ciekaw co to padło wypluje na rolkach po strojeniu BTW z nudów pobawiłem się trochę starą fotką [br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 15:30_________________________________________________ Michał zdradz w jaka moc celujesz ? to tylko cyferki ale jak będzie mniej niż 165KM to zrzucam srebrną z mostu i kupuje bilet miesięczny ja tez chce taki wynik co masz za graty? zobacz pierwszy wątek
jozek726 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 też jestem ciekaw co to padło wypluje na rolkach po strojeniu BTW z nudów pobawiłem się trochę starą fotką [br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 15:30_________________________________________________ Michał zdradz w jaka moc celujesz ? to tylko cyferki ale jak będzie mniej niż 165KM to zrzucam srebrną z mostu i kupuje bilet miesięczny ja tez chce taki wynik co masz za graty? zobacz pierwszy wątek no to widze ze niezle idzie do przodu jestem ciekawy wyniku
Michał Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 mały UP, niedługo zmieni się kilka pierdółek -świecidełka, ASR chce podłączyć tak żeby przełączać sobie postojówki na US i EU, a lampki idą w drzwi przednie -dekory i plastik wokół skrzyni idą w czarny połysk, musze tylko dorwać swojego lakiernika -0,230 po nowym roku umawiam termin u mechaniora, czekam jeszcze na sprzęgło AWX i nowy dwumas -turbo BRD plus gadżety, wpadnie za jednym zamachem z wtryskami i sprzęgłem -jarzma i tarcze 312mm, ale to dopiero na wiosnę jak założę coś większego niż stalowe 15"
Armi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Niezłe te "pierdółki" Jakbyś kiedyś sprzedawał wtryski i turbinę to jestem pierwszy w kolejce
Michał Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Niezłe te "pierdółki" Jakbyś kiedyś sprzedawał wtryski i turbinę to jestem pierwszy w kolejce ok jeszcze nie zacząłem modzić z mocą, a już powoli mi się odechciewa jak tak patrze na ceny tego wszystkiego... ;(
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 No michał zestawik pełną gebą z heblami również czekam jeszcze do tego jak by kiedyś pompka 11ka doszła to były by graty pod 180+ w sumie kres dla AFNa
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Michał jak to poskładasz i wystroisz to będzie ogień Gdzie będzie stroił :gwizdanie: A ja bym założył heble do mnie tylko nie mogę dorwać gratów Kowi albo Michał odsprzedajcie mi graty a do wiosny się coś trafi
Rekomendowane odpowiedzi