slepy Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 swietny stan na fotkach owszem zobaczymy co przyniesie kurier, tak czy inaczej za tą kasę grzech było nie brać za ile wyrwałęś? też się bede musiał rozglądnąć za jakimś kółkiem na zimę , zawieszka już dogadana, także gwint od następnej zimy bedzie sobie leżakował w ciepłej piwnicy
Michał Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 za ile wyrwałęś? też się bede musiał rozglądnąć za jakimś kółkiem na zimę , zawieszka już dogadana, także gwint od następnej zimy bedzie sobie leżakował w ciepłej piwnicy 300zł +60 wysyłka
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 za ile wyrwałęś? też się bede musiał rozglądnąć za jakimś kółkiem na zimę , zawieszka już dogadana, także gwint od następnej zimy bedzie sobie leżakował w ciepłej piwnicy 300zł +60 wysyłka pieknie jakbys nie wzial to bym Ci jebnal w sagan
slepy Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 za ile wyrwałęś? też się bede musiał rozglądnąć za jakimś kółkiem na zimę , zawieszka już dogadana, także gwint od następnej zimy bedzie sobie leżakował w ciepłej piwnicy 300zł +60 wysyłka ofsiet, toż to za darmo , teraz tylko dobra guma na nie i pakiet zimowy z głowy
Michał Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 pieknie jakbys nie wzial to bym Ci jebnal w sagan ofsiet, toż to za darmo , teraz tylko dobra guma na nie i pakiet zimowy z głowy otóż to
Bulczas Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Dla mnie ta felga jest paskudna. :gwizdanie: Wolałbym stalówki. Chociaż cena bardzo dobra
Michał Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 Dla mnie ta felga jest paskudna. :gwizdanie: Wolałbym stalówki. Chociaż cena bardzo dobra aaaa tam, nie gadaj dobre mocne alu na zimę, nie będzie tragedii
Bulczas Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Dla mnie ta felga jest paskudna. :gwizdanie: Wolałbym stalówki. Chociaż cena bardzo dobra aaaa tam, nie gadaj dobre mocne alu na zimę, nie będzie tragedii Tobie się podobają i jest git
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Dla mnie ta felga jest paskudna. :gwizdanie: Wolałbym stalówki. Chociaż cena bardzo dobra aaaa tam, nie gadaj dobre mocne alu na zimę, nie będzie tragedii dobre są, sam miałem na ten wzór chrapke, co pełna felga to pełna felga na zime
Michał Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 dobre są, sam miałem na ten wzór chrapke, co pełna felga to pełna felga na zime o to to to widziałem ostatnio granatową B5 na tym kole i powiem Wam, że całkiem przyjemnie wyglądała felgi już w garażu, stan bdb Michaś jak padło ? odebrane już ? co Ty, byłem wczoraj u Rafała, przewidywany odbiór w poniedziałek
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Wez napraw te drogi w tym j**anym sosnowcu bo jezdzic na glebei sie nie da Nie chcesz chyba powiedzieć że w mysłowicach są lepsze
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Akurat koło giełdy zaczyna się cała tragedia I potem nie jest lepiej :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 No obrzeżna to totalna porażka. Nie róbmy Michałowi OT Zrób przymiarkę felg bo jest ciekaw jak będą wyglądać :gwizdanie:
Michał Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 Wez napraw te drogi w tym j**anym sosnowcu bo jezdzic na glebei sie nie da i mi to mówisz? jest przeyebane, ale co zrobić, w mysłowicach nie lepiej BTW mamy zaległą sesję, gadałem z Tomkiem trzeba zrobić jakiś mini spot i strzelić kilka fotek ale to dopiero na setupie letnim
!Tommy Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 no jakby ktos chcial tu na sesyjke w kilka aut sie wybrac to ja z michalem jestesmy chetni ps. odebrałeś paździocha ?
Michał Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 ps. odebrałeś paździocha ? czekam na telefon, mam nadzieję że dzisiaj wieczorem będzie do odbioru:)
Michał Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 diwajsy zakładałem, sprzęgło i takie tam
stanley Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 diwajsy zakładałem, sprzęgło i takie tam gdzie oddawałeś auto na sprzęgło, bo kumpel musi w swoim B6 wymienić
!Tommy Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 diwajsy zakładałem, sprzęgło i takie tam gdzie oddawałeś auto na sprzęgło, bo kumpel musi w swoim B6 wymienić Electronics Car Audio, Katowice ul.Dębowa. Czyli do Rafała
Rekomendowane odpowiedzi