Michał Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 psikasz (dosyć grubą warstwę) i czekasz, robi się taki jakby żel i zaczyna 'krwawić', rzecz jasna nie tak jak na filmach YT... ten środek usuwa zanieczyszczenia pochodzenia metalicznego, czyli głównie pył z klocków, smoły nie rusza niestety :gwizdanie: jak dla mnie coś tam działa (było widać na fotkach), ale bez rewelacji - dlatego brałem tester, dzięki temu wiem że nie kupię normalnego opakowania.[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 21:22_________________________________________________aaa no i nie rozcieńcza się tego, to gotowy środek
HaVoK Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dzięki za odpowiedź W sumie już sobie znalazłem co i jak. Nie wiem tylko jednej rzeczy. Jak już zacznie krwawić to wtedy zmywasz? Czy czekasz jeszcze kilka min? I zmywasz normalnie wodą czy pomagasz sobie czymś w rodzaju pędzelka lub MF? Sorry że Cię tak męczę ale miałeś doświadczenie z tym środkiem to wiesz co i jak
Michał Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 spłucz obficie wodą pod ciśnieniem i powinno wystarczyć
Gracjan Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja zawsze pędzlem poprawiam i potem pod ciśnieniem spłucze ten syf...
michu93 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 michal - koło rewelka, jak dla mnie
Michał Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 felga mono pasuje za.ebiście michal - koło rewelka, jak dla mnie no to mamy identyczne zdanie o kółkach mały mod sprzed chwili: symetryczne przeciwmgielne i poprawiony stop światła mijania zostały tradycyjne: przeciwmgielne pojawiło się w lampie pasażera: a teraz najlepsze przeciwmgielne zapalają się po naciśnięciu pedału hamulca: Zrobione przy pomocy amerykanów, z jedną małą różnicą. Mianowicie wg tego tutoriala przy zastosowaniu mostka ze zwykłego kabelka wszystko było cacy do momentu odpalenia przeciwmgielnych - wraz z nimi zapalał sie stop (a tego nie chcemy). Dlatego zamiast kabelka wlutowałem diodę, która to przewodzi prąd tylko w jedną stronę i eliminuje problem http://forums.vwvortex.com/showthread.php?2125953
MARCIN607 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Dlatego zamiast kabelka wlutowałem diodę, która to przewodzi prąd tylko w jedną stronę i eliminuje problem mamy Cfaniaka moje ulubione B5 na forum
Michał Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 moje ulubione B5 na forum moje też
jozek726 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 moje ulubione B5 na forum moje też też ja lubię
mrogal Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 felga mono pasuje za.ebiście michal - koło rewelka, jak dla mnie no to mamy identyczne zdanie o kółkach mały mod sprzed chwili: symetryczne przeciwmgielne i poprawiony stop światła mijania zostały tradycyjne: przeciwmgielne pojawiło się w lampie pasażera: a teraz najlepsze przeciwmgielne zapalają się po naciśnięciu pedału hamulca: Zrobione przy pomocy amerykanów, z jedną małą różnicą. Mianowicie wg tego tutoriala przy zastosowaniu mostka ze zwykłego kabelka wszystko było cacy do momentu odpalenia przeciwmgielnych - wraz z nimi zapalał sie stop (a tego nie chcemy). Dlatego zamiast kabelka wlutowałem diodę, która to przewodzi prąd tylko w jedną stronę i eliminuje problem http://forums.vwvortex.com/showthread.php?2125953 dodaj ze diode prostownicza, zeby ktos do elektronika nie zaszedl i nie zapytal o diode led
Michał Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 dodaj ze diode prostownicza, zeby ktos do elektronika nie zaszedl i nie zapytal o diode led no jasne że prostownicza i to nawet spora (nie czepiać się, na foto wlutowana do testów, później poprawiłem i zaizolowałem)
!Tommy Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 hmm dobry patent moze tez tak zrobie u siebie Ty po elektroniku i takie luty !!
mrogal Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 hmm dobry patent moze tez tak zrobie u siebie Ty po elektroniku i takie luty !! jak nie ma czym smarknąć to z gowna bata nie ukreci
_Solar_ Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 to teraz bedziesz sie bawił tylnymi przeciwmgielnymi tak jak ja
davidoff82 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Fajny mod z tymi stopami, podoba się mnie.... nawet bardzo podoba. Mnie się marzą 4 pozycje z tyłu ale brak koncepcji na wykonanie moda...
Michał Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 Ty po elektroniku i takie luty !! fakju to teraz bedziesz sie bawił tylnymi przeciwmgielnymi tak jak ja wystarczy że przy hamowaniu będzie mnie widać z kosmosu Fajny mod z tymi stopami, podoba się mnie.... nawet bardzo podoba. Mnie się marzą 4 pozycje z tyłu ale brak koncepcji na wykonanie moda... idzie to ogarnąć, w przeciwmgielne trzeba by włożyć dwuwłóknowe. przylutować po kabelku i podłączyć do zwykłych pozycyjnych a tymczasem mój nowy nabytek :decayed:
mrogal Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Ty po elektroniku i takie luty !! fakju to teraz bedziesz sie bawił tylnymi przeciwmgielnymi tak jak ja wystarczy że przy hamowaniu będzie mnie widać z kosmosu Fajny mod z tymi stopami, podoba się mnie.... nawet bardzo podoba. Mnie się marzą 4 pozycje z tyłu ale brak koncepcji na wykonanie moda... idzie to ogarnąć, w przeciwmgielne trzeba by włożyć dwuwłóknowe. przylutować po kabelku i podłączyć do zwykłych pozycyjnych a tymczasem mój nowy nabytek :decayed: S4 TDI 1Z
davidoff82 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Ty po elektroniku i takie luty !! fakju to teraz bedziesz sie bawił tylnymi przeciwmgielnymi tak jak ja wystarczy że przy hamowaniu będzie mnie widać z kosmosu Fajny mod z tymi stopami, podoba się mnie.... nawet bardzo podoba. Mnie się marzą 4 pozycje z tyłu ale brak koncepcji na wykonanie moda... idzie to ogarnąć, w przeciwmgielne trzeba by włożyć dwuwłóknowe. przylutować po kabelku i podłączyć do zwykłych pozycyjnych a tymczasem mój nowy nabytek :decayed: WTF???
Rekomendowane odpowiedzi