Michał Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 S4 TDI 1Z no znaczek ma, w tańcu się nie pier*ole WTF??? w gierce se takim popinam poluję jeszcze na rs4 :gwizdanie:
HaVoK Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 S4 TDI 1Z no znaczek ma, w tańcu się nie pier*ole WTF??? w gierce se takim popinam poluję jeszcze na rs4 :gwizdanie: A co to? The Sims?
Michał Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 taaaa nowy dodatek 505hp nogaro blue na glebie
Gracjan Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Michał, w końcu normalny kolor fury PS. Co to za gra ?
kuba.olkusz Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 http://img853.imageshack.us/img853/5222/dscn0448u.jpg jak dostac takie male ilosci ?
Michał Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 Michał, w końcu normalny kolor fury PS. Co to za gra ? Gran Turismo 5 http://img853.imageshack.us/img853/5222/dscn0448u.jpg jak dostac takie male ilosci ? próbka ze sklepu showcarshine.pl nie wiem czy je jeszcze mają Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 16:32_________________________________________________pierwsze nieśmiałe przymiarki chyba mam plan na przyszły sezon
RafuZG Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 ramke grilla w srebny kolor i będzie gitara chyba że lubisz czerń
!Tommy Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 oo moja Bra pomysl nad siatką, ale jej nie rezaj narazie
Michał Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 oo moja Bra pomysl nad siatką, ale jej nie rezaj narazie pomysł już mam biorę ją od Ciebie za flachę
pioteros Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 kolego michale mam pytanie, zeby zrobić symetryczne przeciwmglowe (dodać drugie) co trzeba zrobić? zamienić zarowke od postojowki na dwuwłóknową, coś jeszcze? reszte z tą diodą i łączeniem do bi-stopu kumam
slepy Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 oo moja Bra pomysl nad siatką, ale jej nie rezaj narazie pomysł już mam biorę ją od Ciebie za flachę Tommy wie, ale jakbyś ją od niego łyknął to pamietaj o tym, ze musisz mi jej kiedys pożyczyć , zeby Ragga miał wzór do uszycia nowej BRA
!Tommy Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 oo moja Bra pomysl nad siatką, ale jej nie rezaj narazie pomysł już mam biorę ją od Ciebie za flachę Tommy wie, ale jakbyś ją od niego łyknął to pamietaj o tym, ze musisz mi jej kiedys pożyczyć , zeby Ragga miał wzór do uszycia nowej BRA hahaha nie łyknie nie dam chyba że za fele
Reggi Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 chyba mam plan na przyszły sezon Stanik ? CO jak co ...abo Ty ją założyłeś od niechcenia..albo ktoś dał rowka przy projektowania otworka na grill
!Tommy Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 ragga to drugie niestety, dlatego tą siatke chce wywalić
slepy Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 chyba mam plan na przyszły sezon Stanik ? CO jak co ...abo Ty ją założyłeś od niechcenia..albo ktoś dał rowka przy projektowania otworka na grill Ragga nie wiem jak to zrobisz, ale bedziesz musiał mi uszyć ją bez tej siatki na grill
Michał Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 kolego michale mam pytanie, zeby zrobić symetryczne przeciwmglowe (dodać drugie) co trzeba zrobić? zamienić zarowke od postojowki na dwuwłóknową, coś jeszcze? reszte z tą diodą i łączeniem do bi-stopu kumam w poliftowym sedanie żeby zrobić symetryczne przeciwmgielne trzeba wykręcić lampę od strony pasażera i powiększyć nieco otwór na żarówkę (oryginalnie nie jest okrągły, tylko spłaszczony i żarówka nie wchodzi) jak już to zrobisz, bierzesz zwykłą żarówkę jednowłóknową, lutujesz do stopki kabel, przeciągasz tak jak na foto i drugi koniec lutujesz do zaznaczonej ścieżki (obojętnie w którym miejscu) jak to porozbierasz to zakumasz dlaczego tak i tyle, instalacja w aucie już jest, podpinasz i bangla [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 22:57_________________________________________________ chyba mam plan na przyszły sezon Stanik ? CO jak co ...abo Ty ją założyłeś od niechcenia..albo ktoś dał rowka przy projektowania otworka na grill e e e bez takich mi tu, stanik naciągnięty jak barania torba projektanci audi dali ciała...
pioteros Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 rozumiem, czyli w prawej lampie po prost nie ma zarowki na przeciwmglowym i polaczenia ze sciezka?
Michał Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 rozumiem, ale to wtedy bedzie ta zarowka dzialala jako stop, jak wlacze tylne przeciwmglowe to swiecic sie bedzie tylko jedna tak? nie, po tym będziesz miał symetryczne przeciwmgielne (czyli z obu stron) bez związku ze stopem
pioteros Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 rozumiem wyedytowalem poprzedni post, a zeby miec stop dodatkowy po obu stronach musze zmienic te zarowki na 2 wloknowe tak? i polaczyc je dodatkowym włóknem diodą ze sciezka stopu?
Rekomendowane odpowiedzi