Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 bedą fpytke jak auto obkleisz na czarno
Michał Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 bedzie klapa z automatu podnoszona :gwizdanie: robię rozeznanie ale fajnie byłoby mieć taki bajer
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Michał, na forum passka chłopaki rezali siłowniki klapy na automat
slepy Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 bedzie klapa z automatu podnoszona :gwizdanie: robię rozeznanie ale fajnie byłoby mieć taki bajer patent jest :gwizdanie: PW
fusse Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 http://i1237.photobucket.com/albums/ff473/410crewdubber/H20i%202011/IMG_1435.jpg a to jaki kolor jest?
Michał Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Michał, na forum passka chłopaki rezali siłowniki klapy na automat wiem, ale oni tam rezali jakieś dziwne sprężynki, a ja kombinuję trochę inaczej [br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 21:22_________________________________________________ http://i1237.photobucket.com/albums/ff473/410crewdubber/H20i%202011/IMG_1435.jpg a to jaki kolor jest? nie wiem, trzaby zapytać właściciela moje leżą w garażu i są srebrne
Olaf Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 juz zaczynam ze sprzedalem ci monoblocki !!!! heheh nie masz jakies ladnej feli michal w fajnej cenie heheh za to ze za mala kaske masz takie sliczne monoblocki odemnie hihih :gwizdanie:
Michał Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 juz zaczynam ze sprzedalem ci monoblocki !!!! heheh nie masz jakies ladnej feli michal w fajnej cenie heheh za to ze za mala kaske masz takie sliczne monoblocki odemnie hihih :gwizdanie: takie w idealnym stanie mogę Ci w fajnej kasie puścić :naughty:
egon47 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 juz zaczynam ze sprzedalem ci monoblocki !!!! heheh nie masz jakies ladnej feli michal w fajnej cenie heheh za to ze za mala kaske masz takie sliczne monoblocki odemnie hihih :gwizdanie: takie w idealnym stanie mogę Ci w fajnej kasie puścić :naughty: Piekne :slina: :slina: to chyba jest 19" ?? a profil opony z 30??
Michał Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 215/35 R19 naciągnięte na 9,5J - no chyba widać na foto, nie?
egon47 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 215/35 R19 naciągnięte na 9,5J - no chyba widać na foto, nie? widzial bym je w kolorze i rant w poler [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 17:26_________________________________________________nie interesuje Cie zamiana na moje Asa??
Michał Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 dorzucisz jaką dobrą butlę i zrobimy deal
HaVoK Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Michale Ty jestes zorientowany w elektryce, jak wygląda sprawa zespolenia Halogenów z Drogowymi? Wiem że trzeba diode prostowniczą wlutować, ale może wiesz dokładnie jak to trzeba zrobić? Byłem w elektrycznym dzisiaj i opisałem co potrzebuję ale nie wiedzieli jak to wlutować żeby działało...
Olaf Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 juz zaczynam ze sprzedalem ci monoblocki !!!! heheh nie masz jakies ladnej feli michal w fajnej cenie heheh za to ze za mala kaske masz takie sliczne monoblocki odemnie hihih :gwizdanie: takie w idealnym stanie mogę Ci w fajnej kasie puścić :naughty: Piekne :slina: :slina: to chyba jest 19" ?? a profil opony z 30?? mam identyczne ;p
Michał Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 Michale Ty jestes zorientowany w elektryce, jak wygląda sprawa zespolenia Halogenów z Drogowymi? Wiem że trzeba diode prostowniczą wlutować, ale może wiesz dokładnie jak to trzeba zrobić? Byłem w elektrycznym dzisiaj i opisałem co potrzebuję ale nie wiedzieli jak to wlutować żeby działało... teoretycznie wystarczy wlutować diodę między plus długich a plus halogenów z tym, że nie wiem czy to do końca dobre rozwiązanie bo w b5 długie nie są włączane przez przekaźnik tylko bezpośrednio przez manetkę przy kierownicy - podłączając 4 żarówki zamiast 2, styki manetki pewnie upalą się dwa razy szybciej :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Michale Ty jestes zorientowany w elektryce, jak wygląda sprawa zespolenia Halogenów z Drogowymi? Wiem że trzeba diode prostowniczą wlutować, ale może wiesz dokładnie jak to trzeba zrobić? Byłem w elektrycznym dzisiaj i opisałem co potrzebuję ale nie wiedzieli jak to wlutować żeby działało... teoretycznie wystarczy wlutować diodę między plus długich a plus halogenów z tym, że nie wiem czy to do końca dobre rozwiązanie bo w b5 długie nie są włączane przez przekaźnik tylko bezpośrednio przez manetkę przy kierownicy - podłączając 4 żarówki zamiast 2, styki manetki pewnie upalą się dwa razy szybciej :gwizdanie: pitolisz fajczy sie dioda raz na jakis czas
Michał Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 teoretyzuję a nie pitole :decayed:
HaVoK Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Michale Ty jestes zorientowany w elektryce, jak wygląda sprawa zespolenia Halogenów z Drogowymi? Wiem że trzeba diode prostowniczą wlutować, ale może wiesz dokładnie jak to trzeba zrobić? Byłem w elektrycznym dzisiaj i opisałem co potrzebuję ale nie wiedzieli jak to wlutować żeby działało... teoretycznie wystarczy wlutować diodę między plus długich a plus halogenów z tym, że nie wiem czy to do końca dobre rozwiązanie bo w b5 długie nie są włączane przez przekaźnik tylko bezpośrednio przez manetkę przy kierownicy - podłączając 4 żarówki zamiast 2, styki manetki pewnie upalą się dwa razy szybciej :gwizdanie: Wiesz może jak wygląda taka dioda? Bo w elektrycznym sami nie wiedzieli o co chodzi i dawali mi żaróweczkę taką jak od alarmu...
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Michale Ty jestes zorientowany w elektryce, jak wygląda sprawa zespolenia Halogenów z Drogowymi? Wiem że trzeba diode prostowniczą wlutować, ale może wiesz dokładnie jak to trzeba zrobić? Byłem w elektrycznym dzisiaj i opisałem co potrzebuję ale nie wiedzieli jak to wlutować żeby działało... teoretycznie wystarczy wlutować diodę między plus długich a plus halogenów z tym, że nie wiem czy to do końca dobre rozwiązanie bo w b5 długie nie są włączane przez przekaźnik tylko bezpośrednio przez manetkę przy kierownicy - podłączając 4 żarówki zamiast 2, styki manetki pewnie upalą się dwa razy szybciej :gwizdanie: Wiesz może jak wygląda taka dioda? Bo w elektrycznym sami nie wiedzieli o co chodzi i dawali mi żaróweczkę taką jak od alarmu... panie dioda prostownicza, jak tloki nie wiedza to powiedz ze taka zeby sie plus nie cofal
Michał Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 najzwyklejsza dioda prostownicza http://allegro.pl/dioda-prostownicza-1n5408-kpl-10szt-wys24h-0057-i2015708476.html
Rekomendowane odpowiedzi