Michał Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 miałem ten model na jednej osi w zeszłym sezonie, całkiem przyjemne:wink: może trochę głośniejsze niż moje poprzednie opony, ale to pewnie dlatego że nie są już pierwszej młodości
Michał Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Opublikowano 24 Marca 2012 korzystając z wolnej soboty pobawiłem się trochę polerką Ofiara to zderzak z b5 w kolorze parówkowym, stan lakieru: dramat. Generalnie chciałem sprawdzić na co można sobie pozwolić na lakierach audi, zanim zabiorę się za swojego paździerza:wink: Stan przed polerowaniem, lakier potraktowany tylko glinką: Tutaj po przetarciu papierem 1500 na mokro w najbardziej przytyranych miejscach: A tutaj efekt końcowy po kilku przejazdach UC+cutting pad i Ultimate Polish + finiszowy pad:naughty: Powoli zaczynam łapać o co w tym chodzi:decayed: Chociaż są rzeczy których nie da się ogarnąć bez lakierowania...
junior_tdi Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Wow, niezłe cuda można tą polerką zdziałać nie spodziewałem się....
Michał Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Opublikowano 24 Marca 2012 aparat nie ogarnia, na żywo różnica jest zdecydowanie bardziej widoczna:kox:
junior_tdi Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 aparat nie ogarnia, na żywo różnica jest zdecydowanie bardziej widoczna:kox: no domyślam się... jutro niedzielka, to bierz się za swojego i dawaj foty
Michał Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Opublikowano 24 Marca 2012 nie ma szans, czekam na paczkę z showcarshine:wink: zresztą pełna korekta auta, razem z glinkowaniem i woskowaniem to minimum 2dni:naughty:
dawid195a Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 łoł jestem w szoku ,ładnie dałeś rade ...
Michał Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Opublikowano 24 Marca 2012 pady sygnowane przez LARE, kupiłem razem z polerką ale zamówiłem już u Mariusza mniejsze (80mm) z flexi:kox: ---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:26 ---------- z tą niedzielą to trzeba uważać... czemu?
pablo_9 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 jest takie powiedzenie: "niedzielna praca w g.... się obraca"
Armi Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 ja tam w przesądy nie wierzę Lare daje rade:) moj audik przeszedl kuracje przed bukowina:P
Michał Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 coś się tam dzieje:naughty: Bez udziwnień i kolorowanek jednak:wink: Czarny metalic z drobnym ziarnem bodajże z palety seata. Historia o tyle ciekawa że facet, u którego kupuję lakiery przygotował mi klar z utwardzaczem (dokładnie taki jakiego używa się do pistoletu) i nabił go w spray - od chwili odbioru zaczęła się walka z czasem:decayed: Dało radę i tym sposobem wnęki są pryśnięte grubą warstwą porządnego bezbarwnego:kox:
Kowi87 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 kiedy to trafi na auto następny mod to obklejenie auta na czarny połysk:grin:
Michał Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 kiedy to trafi na auto na przegląd chce jeszcze jechać na setupie zimowym, czyli letni będzie po 15 kwietnia:wink: ale jakoś specjalnie mi się nie śpieszy, jeszcze trzeba zrobić finalną polerkę i wyrezać dekielki, wyczyścić gwint i przestawić twardość, pewnie jeszcze kilka pierdół się znajdzie:wink:
Michał Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 zapomniałbym że niedawno wpadło jeszcze kilka siuwaksów:kox: część nie dla mnie
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 2 puchy Colli, tak bedziesz srebrną smalcował bardzo dobra decyzja z tymi czarnymi środkami kół
Michał Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 jedna pucha moja, druga dla kumpla:decayed: święta krzyżują mi plany związane ze smalcowaniem:kwasny: ale co się odwlecze i tak dalej...
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 jedna pucha moja, druga dla kumpla:decayed: święta krzyżują mi plany związane ze smalcowaniem:kwasny: ale co się odwlecze i tak dalej... mnie pogoda wkulwia:facepalm:, miałem setup letni wrzucić a tu ni Uja:decayed:, w przyszłym tygodniu myślę z tym powalczyć
Rekomendowane odpowiedzi