Mati_23 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 moze jak by byl profil 35 to bylo by lepiej pozdro no na pewno, tylko jak na tym jeździć nie kombinuję już nic, felgi po sezonie pewnie pójdą do żyda, a za rok będę szukał czegoś 8,5-9J i powinno być lepiej:wink: do żyda czyli do mnie już ci mówię że piszę się na te alu po tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 w ori nie bylo na 100% oj były, były:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 wiosenna paczka z scs, to jest choroba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mało:decayed: Chce więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wariaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wszystko w dużych bańkach skąd ja to znam:grin: dobre zakupy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Małych się już za bardzo nie opłaca... Lepiej kupić większy a resztę sprzedać, wychodzi się na tym bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Gracjan Ja sie nie lubię rozstawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Mało:decayed: Chce więcej Nic już nie kupuję Za te wszystkie siuwaxy mogłem mieć recaro w materiale... ale nie ma tego złego:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Mało:decayed: Chce więcej Nic już nie kupuję Za te wszystkie siuwaxy mogłem mieć recaro w materiale... ale nie ma tego złego:naughty: i jeszcze by zostało:grin: na skórzane byś miał nawet:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 skóra w aucie mnie nie jara, pełnia szczęścia to recaro w półskórze:wink: ale to już nie w tym parchu:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 skóra w aucie mnie nie jara, pełnia szczęścia to recaro w półskórze:wink:ale to już nie w tym parchu:whistling: chcesz powiedzieć że w innej B5, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 chce powiedzieć że w c6 za 15lat:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 chce powiedzieć że w c6 za 15lat:decayed: czyli tak jak u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 chce powiedzieć że w c6 za 15lat:decayed: czyli tak jak u mnie po rozpoczęciu remontu domu, przyłączam sie do was:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 chce powiedzieć że w c6 za 15lat:decayed: C6 zamiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Mało:decayed: Chce więcej zawsze jest mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 michał nie chce mi się szukać, więc pytam odrazu - ty masz dystans 4x15mm i 225/40 na obecnym setupie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Teraz miałem 4x215/40 i dystanse 15mm tylko z tyłu. Na początku założyłem dystanse na wszystkie koła, ale przód tarł bo nadkola mam nie zagięte. W tym sezonie nie popełnię tego błędu i na przód wlecą 205/40 + rolowanie błotników +15mm, już patrzeć nie mogłem na to schowane koło:wink: ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- tylko ja nie jestem takim hardkorem jeśli chodzi o glebę jak Ty:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Michał mam sprawe, masz gwinta już na samochodzie czy leży ci jeszcze w garażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi