Michał Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Leży, co Ci potrzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 mógłbyś mi zmierzyć całkowitą wysokość przedniego i tylnego amortyzatora ze sprężyną? na takim setupie ile masz do błotnika, 60 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jeśli chodzi Ci o wysokości zaznaczone na foto to przód 60cm, tył 65cm gleba przy tym wychodzi na około 60cm od błotnika do asfaltu przy 18" 215/40, około bo wiesz że to trudno zmierzyć muszę się w końcu zebrać i wyczyścić ten zawias:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubi Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 gleba przy tym wychodzi na około 60cm od błotnika do asfaltu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 co tak paczysz? kupiłeś jaki zawias? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubi Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Niema nic w dobrej cenie na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jeśli chodzi Ci o wysokości zaznaczone na foto to przód 60cm, tył 65cmgleba przy tym wychodzi na około 60cm od błotnika do asfaltu przy 18" 215/40, około bo wiesz że to trudno zmierzyć [ATTACH=CONFIG]459[/ATTACH] muszę się w końcu zebrać i wyczyścić ten zawias:doh: wielkie dzięki:wink: dziś zauważyłem, że w moim FK brakuje w tylnych amorkach tej tulejki przy dolnym mocowaniu przez którą przechodzi śruba, nie wiesz czy one są tylko wćiskane i można je przełożyć z ori amorków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jeśli chodzi Ci o wysokości zaznaczone na foto to przód 60cm, tył 65cmgleba przy tym wychodzi na około 60cm od błotnika do asfaltu przy 18" 215/40, około bo wiesz że to trudno zmierzyć [ATTACH=CONFIG]459[/ATTACH] muszę się w końcu zebrać i wyczyścić ten zawias:doh: wielkie dzięki:wink: dziś zauważyłem, że w moim FK brakuje w tylnych amorkach tej tulejki przy dolnym mocowaniu przez którą przechodzi śruba, nie wiesz czy one są tylko wćiskane i można je przełożyć z ori amorków? jesli maja ten sam wymiar to mozna probowac przeprasowac, ale z tym bywa roznie w niektorych te tulejki na stale w niektorych jakby obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jeśli chodzi Ci o wysokości zaznaczone na foto to przód 60cm, tył 65cmgleba przy tym wychodzi na około 60cm od błotnika do asfaltu przy 18" 215/40, około bo wiesz że to trudno zmierzyć [ATTACH=CONFIG]459[/ATTACH] muszę się w końcu zebrać i wyczyścić ten zawias:doh: wielkie dzięki:wink: dziś zauważyłem, że w moim FK brakuje w tylnych amorkach tej tulejki przy dolnym mocowaniu przez którą przechodzi śruba, nie wiesz czy one są tylko wćiskane i można je przełożyć z ori amorków? Ja niedawno w swoim kw jedną musiałem "wprasować", przypasiła od ori amorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jesli maja ten sam wymiar to mozna probowac przeprasowac, ale z tym bywa roznie w niektorych te tulejki na stale w niektorych jakby obok też mi się tak wydaje:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 u mnie w SS byla na stale tulejka i final byl taki ze wyleciala z tej gumy:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jeśli chodzi Ci o wysokości zaznaczone na foto to przód 60cm, tył 65cmgleba przy tym wychodzi na około 60cm od błotnika do asfaltu przy 18" 215/40, około bo wiesz że to trudno zmierzyć [ATTACH=CONFIG]459[/ATTACH] muszę się w końcu zebrać i wyczyścić ten zawias:doh: wielkie dzięki:wink: dziś zauważyłem, że w moim FK brakuje w tylnych amorkach tej tulejki przy dolnym mocowaniu przez którą przechodzi śruba, nie wiesz czy one są tylko wćiskane i można je przełożyć z ori amorków? mam FK, i tulejki mam jakby osobno z kołnierzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 dziś zauważyłem, że w moim FK brakuje w tylnych amorkach tej tulejki przy dolnym mocowaniu przez którą przechodzi śruba, nie wiesz czy one są tylko wćiskane i można je przełożyć z ori amorków? mam FK, i tulejki mam jakby osobno z kołnierzem byłbyś w stanie zrobić mi foto takiej jednej tulejki i podać wszystkie niezbędne wymiary abym mógł sobie takie dotoczyć? Michał sory że w twoim temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 dziś zauważyłem, że w moim FK brakuje w tylnych amorkach tej tulejki przy dolnym mocowaniu przez którą przechodzi śruba, nie wiesz czy one są tylko wćiskane i można je przełożyć z ori amorków? mam FK, i tulejki mam jakby osobno z kołnierzem byłbyś w stanie zrobić mi foto takiej jednej tulejki i podać wszystkie niezbędne wymiary abym mógł sobie takie dotoczyć? Michał sory że w twoim temacie pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Michał Ty kupowałes federale czy nankangi na ten sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Federal 595evo:wink: ale jak chcesz naciągać to kup nankangi:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tekstowo ᶘ ᵒᴥᵒᶅ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tekstowo ᶘ ᵒᴥᵒᶅ heh dobrze paczy:decayed: ...i wypaczył zestaw startowy na wiosnę (dziku ) No i wreszcie w ciągu 2-3 tygodni czyszczenie gwintu, polerka felg co by je odświeżyć i znów będzie lans przez duże L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Tekstowo ᶘ ᵒᴥᵒᶅ heh dobrze paczy:decayed: ...i wypaczył zestaw startowy na wiosnę (dziku ) [ATTACH=CONFIG]474[/ATTACH] No i wreszcie w ciągu 2-3 tygodni czyszczenie gwintu, polerka felg co by je odświeżyć i znów będzie lans przez duże L w tej czarnej buteleczce motododoktor pewnie :grin: zbiorniczek z aso? jaka cena? bo mój ma odcień starych zębów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 W ASO zbiorniczek około 130zł z tego co pamiętam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi