Kowi87 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Michał podrzucił byś swój wykres z hamowni na pw:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Kowi wykres jest na poczatku, w spojlerze galeria ;-) Jędrzeju postaram się to ogarnąć przez weekend, ostatnio ciężko u mnie z czasem na cokolwiek. by Note 2 ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- a jak już wątek odgrzebany to srebrna wróciła na glebę jeśli niebawem uda się odchamić lakier i felgi to zrobię jaką sesję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Hmm a nie masz fotki wydruku? Bo ja tam widze zdjecie pod kątem z monitora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Kowiak, czwarta fota od końca w spojlerze galeria ;-) A jak nie wyczaisz to podrzucę Ci wieczorem. A po co Ci wlasciwie? by Note 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dobra znalazłem:hi: a moje kompedium wiedzy wymaga uaktualnienia, zaginał mi wykres AFNa z 260kami chyba juz nie do odzysku:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 opróżnij PW i napisz mi czy i kiedy mógłbyś się zająć fotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 :doh:zapomniałem... dzisiaj wieczorem ogarnę, sorry Jędrzeju urwanie łba teraz mam:facepalm: test 35mm:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 spoko Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Siata z grilla pomazana na srebrno ? eeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Siata z grilla pomazana na srebrno ? eeeeee ty jestes taki ignorant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Siata z grilla pomazana na srebrno ? eeeeee ty jestes taki ignorant? Wciąga ten klej do podsufitek 12h na dobę to trza mu wybaczyć Grill czarny Redżinaldzie, taki efekt bo fota grzebnieta by Note 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 O kufa jaki ja nieobecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Fura się nie zmienia, jedynie rzeczy eksploatacyjne... za to znalazłem chwilę żeby poćwiczyć pstrykanie w ciemnościach DSC_3353a1 by michal_s87, on Flickr DSC_3343a1 by michal_s87, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 za***iste!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 zdjęcia mega za***iste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cylit Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 co to za aparacik masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 dzięki Panowie Cylit - nikon d5100, zresztą na flickr masz pełne parametry fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 imponujące fotki Powiedz mi przy jakim oświetleniu są zrobione? tylko lampki w kabinie? btw. nie podobało mi sie kiedyś piano na dekorach ale takie właśnie fotki mieszają mi w mózgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Lampki w kabinie zgaszone Jeśli chodzi o świecenie to pierwsze foto przy 6-cio sekundowym czasie naświetlania, latarka led zmiękczona przez zwykłą kartkę (akurat jakaś faktura leżała na tylnej kanapie ). Chociaż i tak to światło nie wyszło zbyt miękkie, widać na dekorze. Drugie to lekko uchylone drzwi garażowe, tak że światło wpadało przez tylną szybę - tyle no i odrobina fotoszopa rzecz jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi