pablo_9 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 No to po kolei...to ja napiszę co mi się podoba: lampki przód, zderzak przód z halogenami... poza tym jak poprawisz rzeczy o których napisali koledzy wyżej to autko OK. Mam jeszcze parę "ale" tzn. w opisie masz 2xairbag a wygląda na to, że masz 4 sztuki oraz rocznik niby '98 a wygląda na '96-97. Powodzenia w użytkowaniu i modyfikacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 bląd rok '97 dokladnie czerwiec '97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 spoko, zapomniałem dodać, że silnik jest mi skądś znany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 taaa szatany 1.6 rządzą :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 no co trzeba sie jezdzic nauczyc "szoszony" z 1.6 atakuja [br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 19:42_________________________________________________Dzis do A4 dostalem : i zrobilem to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1991Kamil Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Audi dobre tylko brewki z lamp przednich i tylne do wymiany. Chromowany grill mnie akurat nie przeszkadza, może być. Jeśli tobie się podoba to go zostaw. I jeszcze dołożyć jakieś fele Poza tym czy mi się tylko wydaje czy postojówki masz niebieskie? Tak zapytam, na którym zdjęciu to widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Audica Fajna tylko te tylne lampy takie feeee Ogolnie gratuluje samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Co to za filtr ? dodaje 20KM ? Nie ma to jak 1.6 Ładne auto ale te brewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Fajny kolorek bo mam taki sam Brewki psuja troche autko, no ale powodzenia w modach niech ci dlugo sluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 więcej chromu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Audi dobre tylko brewki z lamp przednich i tylne do wymiany. Chromowany grill mnie akurat nie przeszkadza, może być. Jeśli tobie się podoba to go zostaw. I jeszcze dołożyć jakieś fele Poza tym czy mi się tylko wydaje czy postojówki masz niebieskie? Tak zapytam, na którym zdjęciu to widać? juz nie ma niebieskich [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 22:16_________________________________________________ Co to za filtr ? dodaje 20KM ? Nie ma to jak 1.6 Ładne auto ale te brewki filtr nic nie daje poprostu jest, autko troche glosniej chodzi ale minimalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 gdzie i za ile go kupiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 gdzie i za ile go kupiłeś ? dostalem od kumpla z Niemczech mi przywiozl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Audi A4 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A mi akurat te brewki się podobają. dodają charakteru moim zdaniem i ja bym ej zostawił. Ale jak mówią, to wszystko kwestia gustu i jak zalezy o sie komu podoba. Ogółem przód mi siępodoba oprócz grilla;P. Oby służyła. POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A mi akurat te brewki się podobają. dodają charakteru moim zdaniem i ja bym ej zostawił. Ale jak mówią, to wszystko kwestia gustu i jak zalezy o sie komu podoba. Ogółem przód mi siępodoba oprócz grilla;P. Oby służyła. POzdrawiam Brewki mogą dodać charakteru gdy samochód jest wyrezany na maxa np. u Hawaja. Seryjne auto z brewkami wygląda śmiesznie. Nie mam na alufelgi, ale chce tunningować auto to kupię brewki. Tak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 OMG chrom na metry, brewki, lampy tył, rygielki alu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No co ty Somes, nie wiesz, że o gustach się nie dyskutuje? Nie wiesz, że auto ma się podobać właścicielowi? Uwielbiam te teksty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No co ty Somes, nie wiesz, że o gustach się nie dyskutuje? Nie wiesz, że auto ma się podobać właścicielowi? Uwielbiam te teksty jak widzę teksty typu co można zrobić tanim kosztem to mnie krew zalewa kur... to jest Audi - tu jak coś chce się zrobić jak najtaniej to lepiej nie robić wcale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 po to wstawilem ja na A4-klub auto sie juz zmienia i bedzie wygladfac tak jak powinno czyli: gril czeka na założenie narazie bedzie taki jak byl ale mysle ze na wiosne bedzie z II lifta, czekam na lampy z II lifta i brwi juz sciaglem :> Kolego SoMeS z tego co wiem to twoje auto na poczatku wygladalo tez "wies spiewa wies tanczy" :> bez obrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Kolego SoMeS z tego co wiem to twoje auto na poczatku wygladalo tez "wies spiewa wies tanczy" :> bez obrazy to zobacz jak wygląda teraz dlatego właśnie Ci tu piszę żebyś unikał ładowania hajsu w taki syf jak lepiej poskładać i zrobić coś sensownego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi