wojciu0308 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 a moim zdaniem te brewki są mi się podobają, a w tym kolorze to naprawdę dobrze. Ale kwestia gustu. ja bym ich nie wyrzuał. Do tego gleba i ładna felga i super autko. pozdrawiam właśiciela zobaczymy narazie brwi zostaja [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 14:37_________________________________________________kozystajac z wolnej niedzieli usunalem brewki i znowu male porownanie przed po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 No i teraz elegancko Fajny kolor masz tej a4 zawsze taki chcialem mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 No i teraz elegancko Fajny kolor masz tej a4 zawsze taki chcialem mieć dzieki tez mi sie podoba na wiosne jakies alu musze wyhaczyc ladne 16' albo 17' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 S.L.I.C.Z.N.I.E :gwizdanie: A na wiosne tylko 17' !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 wlasnie nie wiem jak to bedzie z tym alu mysle nad ori 16' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ale dlaczego 16' ???? ja tez pierwszy raz jak sie przezucalem z 15 na 17 mialem dylemat i stracha siedzialem na forum jak wsciekly czytalem opinie ,a na dzien dzisiejszy wiem ze 15 zaloze tylko na zime a na lato zawsze 17' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ale dlaczego 16' ???? ja tez pierwszy raz jak sie przezucalem z 15 na 17 mialem dylemat i stracha siedzialem na forum jak wsciekly czytalem opinie ,a na dzien dzisiejszy wiem ze 15 zaloze tylko na zime a na lato zawsze 17' Ja tak samo W sumie na początku to chciałem felgi 15 na lato Wywaliłbym też kołpaki bo kołpaki to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 jak kupilem swoja tez stala na kolpakach i od tamtej pory po dzis dzien kolpakow juz niezakladam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 za maly motorek mam na 17' boje sie ze bedzie smok pod maska i pod noga slimak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Przestan !!!!!!!!!!!!! Co ty tam gadasz ,zakladaj a na wiosne napiszesz na forum ze to byl najlepszy z dotychczasowych wyborow [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 14:08_________________________________________________Zobacz miales pakiet chrom Posluchales kolegow z forum i co twoja audiczka nabrala uroku !!!! Wiec nie gadaj tylko zbieraj kasiorke na 17 jak tak dalej to zima bedzie do kwietnia wiec masz czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Przestan !!!!!!!!!!!!! Co ty tam gadasz ,zakladaj a na wiosne napiszesz na forum ze to byl najlepszy z dotychczasowych wyborow no dobra zobaczymy jak narazie moim najlepszym wyborem bylo zalozenie normalnego grila i tylnich lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Za co dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 zobaczymy co na wiosne kupie napewno sie pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Wcześniej było źle... , a teraz wygląda bardzo dobrze :> . Kilka zmian i już inaczej wygląda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Wcześniej było źle... , a teraz wygląda bardzo dobrze :> . Kilka zmian i już inaczej wygląda . no oczywiscie :> ale na tym sie to nie skonczy [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 07:58_________________________________________________ Maly pic na wode foto montaż niuńka na OZ 17' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 no prosze jaka pozytywna zmiana o niebo lepiej teraz kozak tak dalej w tym kierunku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Scenka opada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 korzystając z piekniej soboty wypolerowalem auto a oto efekt: mysle ze na dniach zawita alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Podoba mi się ten kolor auta. Jak je polerowałeś to mogłeś przy okazji ten chrom na metry zerwać. Nie baw się w 16, jeśli alufelgi to tylko 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Podoba mi się ten kolor auta. Jak je polerowałeś to mogłeś przy okazji ten chrom na metry zerwać. Nie baw się w 16, jeśli alufelgi to tylko 17 wlasnie mysle nad ori 17 lub jakies OZ zobaczymy co bedzie mysle tez nad zmiana kiery i o FISie zobaczymy na co fundusze pozwola. za jakis miesiac czeka mnie malowanie dokladek w kolor i calego tylnego zderzaka(ten jest pekniety a zakupilem juz z polifta ) no i narazie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi