Opublikowano 25 Listopada 200916 l Witam Wszystkich Forumowiczów Auto posiadam około 3 miesięcy Auto to 1.8 Turbo Quattro Na razie auto dostało 16 felgi i lampy poliftowe + Xenon W planach zmienię środek bo przeraża mnie ta kratka.... chromowane relingi
Opublikowano 25 Listopada 200916 l Fajna Audiczka :> Będziesz montował spryskiwacze do Xenonów ?? chromowane relingi
Opublikowano 25 Listopada 200916 l Witam Wszystkich Forumowiczów Na razie auto dostało 16 felgi i lampy poliftowe + Xenon W planach zmienię środek bo przeraża mnie ta kratka.... wloszka? jaka kratka?
Opublikowano 25 Listopada 200916 l Autor Witam Wszystkich Forumowiczów Na razie auto dostało 16 felgi i lampy poliftowe + Xenon W planach zmienię środek bo przeraża mnie ta kratka.... wloszka? jaka kratka? włoszka włoszka ale nie bita włoszka ... mówię o kratce na fotelach szukam wnętrza poliftowego najlepiej czarnego i muszę podłokietnik do przodu zamontować trochę się musiałem pomęczyć żeby doprowadzić ja do stanu wyjątkowego bardzo dobrego
Opublikowano 25 Listopada 200916 l Autor http://allegro.pl/item825914121_fotele_audi_a4_b5_94_00_komplet_radom.html tutaj masz za 200 zł komplet nie nie przetarte odpadają
Opublikowano 25 Listopada 200916 l Autor Fajny kolor i silnik a co to za ksenony 6000k ? tak xenon 6000k ale bez sprysków
Opublikowano 25 Listopada 200916 l wloszka? włoszka włoszka ale nie bita włoszka Ładna włoszka Z wypasu pewnie ma jeszcze kierę od Ski, fotele kubełkowe, 4 szyby w prądzie, ale zawiasu 1BE nie ma A dlaczego chcesz relingi chrom? wg mnie na srebrnym aucie nie robią roboty do xenonka sprysk by się przydał żeby dowodzik nie uciekł :gwizdanie: Pokaż to wnętrze ocenimy to co Cię tak wqrza
Opublikowano 25 Listopada 200916 l Autor fotel kierowcy ma 3 małe przepalenia z wyposażenia mam : klimatronic 4 poduszki regulowana kiera w 2 strony 4 szyby w prądzie domykanie szyb z kluczyka
Opublikowano 25 Listopada 200916 l Witam. Ja mam o rok młodszą włoszkę i ma już silniczek APU na elektronicznej przepustnicy , felgi 16" jak te Twoje zostawiłem sobie na pakiet zimowy a na lato zakupiłem już 17" zresztą zobaczysz jak będziesz chciał http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_to_sie_pochwale_a4_avant_18t_apu_17_sline-t99416.0.html Tak poza tym ładne A4 z wyposazenia tez mam składane lusterka (włosi chyba bali się żeby skuterowcy ich nie połamali ) A propo chrom pakietu możesz zobaczyć jak wygląda to u mnie pozdrawiam
Opublikowano 1 Grudnia 200916 l Autor Ładne sreberko, fotele zmień na te z podtrzymaniem bocznym. jestem na etapie szukania foteli wczoraj wjechał do środka podłokietnik z tunelem. Na dniach zamiana kiery
Opublikowano 27 Grudnia 200916 l A ja się pochwalę, bo moja włoszka ma zawieszenie 1BE oraz fotele kubełki i ori. podłokietnik a także składane lusterka Czy wasze włoszki też mają 1BE??
Opublikowano 27 Grudnia 200916 l Czy wasze włoszki też mają 1BE?? moja belgijaka ma trochę więcej jak 1BE
Opublikowano 27 Grudnia 200916 l A ja się pochwalę, bo moja włoszka ma zawieszenie 1BE oraz fotele kubełki i ori. podłokietnik a także składane lusterka Czy wasze włoszki też mają 1BE?? Tak, można powiedzieć typowe wyposażenie w autach z Włoch
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l Witam kolege z miasta, ładna zadbana sztuka, a co najwazniejsze już Ci zazdoszcze quattro, Pozdrawiam
Opublikowano 23 Kwietnia 201016 l ładne autko, ładne i właściwie zero problemów z tym, że w tzw. międzyczasie zmieniło właściciela NA MNIE :> i autko dalej zostaje w klubie