Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] 3.0 tdi Audi Exclusive, Milltek, Kiera RS5, BOSE, MS Design DTM, pedały RS4, srabilizatory RS4, hamulce S4, skóry Valcona Black/Cognac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mój ojciec ma takie ori BBSy w A6 w rozmiarze 19 cali... :good:

Opublikowano
  • Autor

mój ojciec ma takie ori BBSy w A6 w rozmiarze 19 cali... :good:

I jak live wyglądają ? Tata zadowolony, nic się z felgą nie dzieje ? Nigdy nie miałem skręcanych felg :co:

Opublikowano

ojciec jest zadowolony, początkowo jak kupił auto chciał zmienić na 17stki, ale teraz tylko czeka aż wrócimy z gór i zakłada 19stki. niestety nie mam żadnego foto na aucie, ale wyglądają zacnie :good: a felg nawet nie skręcaliśmy, są w normalnym ustawieniu :)

Opublikowano

Nie mylcie ori felg od RS z audikoskimi od TT lub A6. To jest całkiem inny wzór. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi. Dzis poszerzyłem delikatnie nadkola i w pełni moge sie cieszyc felgami z RS4 Et29 :> :> :>

Opublikowano
  • Autor

Nie mylcie ori felg od RS z audikoskimi od TT lub A6. To jest całkiem inny wzór. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi. Dzis poszerzyłem delikatnie nadkola i w pełni moge sie cieszyc felgami z RS4 Et29 :> :> :>

Patrox, powiedz o co come one ? Myślałem, że to są ori BBS tylko robione pod audi, nowe kosztują 9k za kpl, tyle samo co rs w 18". A że wzór jest inny to wiem.

Sorry, BBS for audi nr 8P0601025AE1H7 są w cenie od 3100 do 3350 zł za sztukę w aso. Niestety nie znam nr części 18" rs'ek.

Poszerzyłeś nadkola :kox: to ty masz pompkę Pana Kleksa :kox: dawaj foty w topiku, jak to wygląda z bliska, nie widać żadnych krzywych zniekształceń ? :kox:[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 22:11_________________________________________________ :gwizdanie:

Klamka zapadła, felga wzięta :naughty:

JERr9.jpg

Opublikowano

bardzo dobry wybór! :good:

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieję :cool1: thx's za opinię, a powiedz mi jeszcze czy ten rant ładnie się chowa pod oponą czy jest ryzyko, że będzie wystawał i łatwo się obetrze :mysli:

Opublikowano

u mojego taty jest opona 255/35/19... ładnie się chowa, jeździ już 2 rok z tymi felgami i nic się nie obtarło póki co

Opublikowano

Bardzo ladny wzor wybrales Robert. Sam chetnie bym taki przytulil :cool1:

Opublikowano
  • Autor

To kamień z serca, bo miałem nerwa czy za bardzo nie wyjdzie za oponę :mysli:

dobra zamawiam dystanse .....[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 22:57_________________________________________________Dzi

Bardzo ladny wzor wybrales Robert. Sam chetnie bym taki przytulil :cool1:

Dziękuje Michał :> ... i jak tam zawiasik, przypasował :gwizdanie:

Opublikowano

dobra zamawiam dystanse .....

Jakieś firmówki?

Opublikowano

Zawias laduje na aucie po swietach :)

Opublikowano
  • Autor

Zawias laduje na aucie po swietach :)

Czyli taki prezent dla furki na zająca :>

Opublikowano

dobra zamawiam dystanse .....

Jakieś firmówki?

Tia, ... alu HBM 20mm

http://allegro.pl/item977967587_dystanse_ze_srubami_audi_5x100_i_5x112_20mm.html

To jak kupisz i założysz, to pochwal się. Ja zastanawiam się nad dystansami 10mm, bo mam ET43.

Opublikowano
  • Autor

Jasne, nie omieszkam wstawić info, ale to dopiero po świętach.

Ja zastanawiam się nad dystansami 10mm, bo mam ET43.

10mm to chyba na styk :wink4:

Opublikowano

Jasne, nie omieszkam wstawić info, ale to dopiero po świętach.

Ja zastanawiam się nad dystansami 10mm, bo mam ET43.

10mm to chyba na styk :wink4:

W tym wypadku chodzi o to, żeby było na styk. Ale ani ciut za dużo.;)

Opublikowano

ja przekonalem sie na własnej "skorze" oryginalna felga audi ET54 7,5 cala szerokosci, kapeć 225/40/18 plus dystans 20mm z tyłu plus zawias Eibach Pro System -30mm plus komplet ludzi i pelny bagaznik = delikatne szorowanie z boku opony

Opublikowano

ja przekonalem sie na własnej "skorze" oryginalna felga audi ET54 7,5 cala szerokosci, kapeć 225/40/18 plus dystans 20mm z tyłu plus zawias Eibach Pro System -30mm plus komplet ludzi i pelny bagaznik = delikatne szorowanie z boku opony

Dlatego wlasnie dedykowane ET do B6/B7 to 43 :cool1:

Opublikowano

mystic - z tych 2 co proponowałeś to zdecydowanie dobrze wybrałeś :good: Ja również je widuję często na A6C6 i wyglądają świetnie, pomimo, że na samym początku mi się nie widzialy :kox:

Jeśli chodzi o porównanie tych BBS do RS4, które ma Patrox, to bez zająknięcia RS4 bym wziął. Całkiem inna felga niż te popularki nagminnie zakładane z allegro. Są pięknie wklęsłe i robią naprawdę robotę - widziałem na żywo i są :slina: :slina: