Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] 3.0 tdi Audi Exclusive, Milltek, Kiera RS5, BOSE, MS Design DTM, pedały RS4, srabilizatory RS4, hamulce S4, skóry Valcona Black/Cognac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialbym miec tyle czasu co Ty na auto :rolleyes:

Czasu nie ma za wiele, ale na szczęście dobrzy ludzie pomagają w potrzebie :wink4:

Ile za taki malunek biora u ciebie :mysli: mi zrobia za 500 PLN z pomalowaniem i zalozeniem opon :wink4:

To masz bdb cenę jak za kpl 19" :good: znajomy w sz-nie bezpośrednio w jednej z 3-ch lakierni proszkowych za 18" na gotowo liczy sobie 600/kpl. Za 16" zapłącisz 400, za 17" - 500. Mnie to kosztuje symbolicznie. Jedynie musiałem dobrać i kupić farbę pod pistolet w mieszalni.

Tez mam po znajomosci :wink4: zgadz sie :) jest rozgraniczenie cenowe od wielkosci felg

Opublikowano

mystic ten Twoj pomysl na glebie to chyba po spocie ze mna :gwizdanie: chyba Cie przekonalem :naughty: ja tez maluje felgi proszkowo przez mojego kolege lakiernika 600zl za 19 a prostuja je na mierzynie w MTM :) mam nadzieje ze montaz w pon/wto

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no i jak efekty?

Opublikowano
  • Autor

Efekty w pełni zadowalające :) obniżenie jak na moje oko i potrzeby idealne :good: , trakcja też :good: jednak na szerszej feldze lepiej się trzyma opona, ogólnie jestem zadowolony z efektów :good:

Zaciski przód pomalowane proszkowo na czarno, założone felgi, założony Eibach Pro Kit - przód siadł ok. 15mm, tył 10mm, wymienione gumy i łączniki stabilizatorów przód i tył, wszystkie nowe wahacze z przodu, nowy płyn hamulcowy, ustawiona geometria.

Muszę dokupić śruby o pośredniej długości bo jedne mam za krótkie a drugie za długie i się blokowały koła tylne dlatego na razie tylko przód jest na dystansach 10mm, tył na 20mm czyli ma et23 :kox: i choć wygląda idealnie to obciera przy dobijaniu o wewnętrzną część filcowego nadkola. No i przede wszystkim przy q nie można tak jeździć.

We wtorek powinienem mieć śruby i wszystkie będą na 10mm :wink4:

Tak to wygląda na szybko:

IMG_0070.jpg zdjecie.jpg

heble jeszcze brudne od pasty montażowej :wink4:

Opublikowano

no i elegancko :wink4:

Opublikowano
  • Autor

U Mnie ten sam kolorek zaciskow :gwizdanie: :naughty:

Ale tyłu Ci zazdraszczam bo u mnie na razie seria 288 bez wentyla :confused4:

Od Ciebie to bym każde auto kupił :decayed:

:decayed: :decayed: :decayed: lubię jak jest wszędzie porządek, zawias pracuje jak nowy :wink4:

Opublikowano

Od Ciebie to bym każde auto kupił :decayed:

:decayed: :decayed: :decayed: lubię jak jest wszędzie porządek, zawias pracuje jak nowy :wink4:

Ja też lubie jak u mnie jest wszystko tip top :good: dlatego cenie takie auta :good::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :hi:

Opublikowano

mystic a tyl nie siedzi nizej ? :mysli: szkoda ze to Avant,jakbys mial sedana to bym zarezerwowal jak bys sprzedawal :rolleyes: bo pewnie juz Ci chodzi po glowie b8 :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Na tego avanta juz źrebak wpłaca zaliczkę 50% tylko przelew nie dochodzi :decayed: ale pojeżdże jeszcze autem z rok - 1/5 bankowo. NeXT jak Bozia pozwoli będzie S4 :naughty: w najgorszym przypadku A4 3.0tdi bo możliwe osiągi mnie powalają w tym aucie.

Tył i przód równo 65 cm od nadkola do ziemi. Tylko w B6/B7 jest zawsze takie wrażenie, że tył niżej siedzi.

Opublikowano

Efekty w pełni zadowalające :) obniżenie jak na moje oko i potrzeby idealne :good: , trakcja też :good: jednak na szerszej feldze lepiej się trzyma opona, ogólnie jestem zadowolony z efektów :good:

Zaciski przód pomalowane proszkowo na czarno, założone felgi, założony Eibach Pro Kit - przód siadł ok. 15mm, tył 10mm, wymienione gumy i łączniki stabilizatorów przód i tył, wszystkie nowe wahacze z przodu, nowy płyn hamulcowy, ustawiona geometria.

Muszę dokupić śruby o pośredniej długości bo jedne mam za krótkie a drugie za długie i się blokowały koła tylne dlatego na razie tylko przód jest na dystansach 10mm, tył na 20mm czyli ma et23 :kox: i choć wygląda idealnie to obciera przy dobijaniu o wewnętrzną część filcowego nadkola. No i przede wszystkim przy q nie można tak jeździć.

We wtorek powinienem mieć śruby i wszystkie będą na 10mm :wink4:

Tak to wygląda na szybko:

IMG_0070.jpg zdjecie.jpg

heble jeszcze brudne od pasty montażowej :wink4:

Dobrze w ryj, tylko zdemij te chlapacze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Muszę Cię zmartwić Bartku, chlapacze zostają :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Damn :decayed:

Opublikowano
  • Autor

mystic.pl to tak prawie jak u mnie :kox: kazdy mi mowi zebym zdjal hak u siebie :decayed:

:decayed: :decayed: :decayed:

Przy mocno odsadzonej feldze drzwi, szyby i lusterka są wiecznie usyfione, więc wolę mnieć chlapacze bo się mniej w oczy rzucają niż brudne A4 :decayed:

Opublikowano

Na tego avanta juz źrebak wpłaca zaliczkę 50% tylko przelew nie dochodzi :decayed: ale pojeżdże jeszcze autem z rok - 1/5 bankowo. NeXT jak Bozia pozwoli będzie S4 :naughty: w najgorszym przypadku A4 3.0tdi bo możliwe osiągi mnie powalają w tym aucie.

Tył i przód równo 65 cm od nadkola do ziemi. Tylko w B6/B7 jest zawsze takie wrażenie, że tył niżej siedzi.

no S4 bajka :cool1:, u mnie to niestety moze za 10 lat

Opublikowano

mystic.pl... jak masz prżód i tył na 67cm...tzn że zawias ci usiadł o 10mm w stosunku do 1BA (68cm)