Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] 3.0 tdi Audi Exclusive, Milltek, Kiera RS5, BOSE, MS Design DTM, pedały RS4, srabilizatory RS4, hamulce S4, skóry Valcona Black/Cognac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Zostały mi dwie literki TT więc mogę ci podarować w gratisie :wink4: strzel sobie V6TT z każdej strony :decayed:

biore ! :decayed:

Chyba mam gdzieś adres :mysli:[br]Dopisany: 27 Maj 2011, 21:29_________________________________________________

popieram, odstresowuje taka renowacja autka i satysfakcja gwarantowana, robiłem podobną operację u siebie ale nie aż na takim poziomie, gratki efektu

Widziałem widziałem, efekt :good: kolor lakieru masz :good:

Opublikowano

przekonałem się do zakupu tej polerki z twojego linka, BTW pady Monstera i 3M są dobre ?

Opublikowano
  • Autor

przekonałem się do zakupu tej polerki z twojego linka, BTW pady Monstera i 3M są dobre ?

Nie mam wielkiego doświadczenia ale 3M i Monster nie rozleciały mi się na tej maszynie. W padzie scholla stopił się rzep, nie wiem może jakaś trefna sztuka się trafiła.

Makki pisał, że weszła nowa wersja tej maszyny Das-6 PLUS, która jest sporo mocniejsza.

Opublikowano

no tak ale nie wiadomo kiedy się pojawi w PL i w jakiej cenie, jeszcze nie kupiłem jej ale się w sklepie zarejestrowałem, dzięki za info[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 13:08_________________________________________________http://www.polishedbliss.co.uk/acatalog/new-products-kestrel-das6-power-plus-dual-action-machine-polisher.html cena nie zabija

Opublikowano
  • Autor

Dobra cena, jak bym drugi raz kupował to chyba bym wziął tą mocniejszą choć na obecnej nie ma tragedii.

Tak czy siak i tak docelowo do korekt lakieru kiedyś zainwestuję w dobrą rotację, a Das-6 zostanie do nakładania politur i wosków.

Opublikowano

Ale ta DAS-6 Plus to stary DAS-6 Pro... tylko w czerwonym plastiku. Bardzo fajna maszyna, od ponad roku używam.

Opublikowano

orientowałem się w MrCleaner i podobno mocniejszy jest czyli ok 800W, nie wiem jak Pro ale Turbo jest ulepszony na 3 pierwszych prędkościach, więc może to ulepszone Pro, dostępność za ok2-3 tyg. bo są problemy z dostawami

Opublikowano

Gratuluje samo zaparcia - 60 godzin :hi: Efekt fajny i satysfakcja z własnej pracy

a co z wnętrzem auta?

Pozdrawiam

Opublikowano

Trochę podpicowałem audiczkę :gwizdanie: i uzupełniłem kosmetyki:

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

No ladnie Robert porzadki zafundowales :shocked: :shocked: :shocked:

ilosc kosmetykow i czas pracy :cool1::shocked:

gratulacje zajerb... robota :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, dzięki chłopaki :) wczoraj myłem znowu auto i po poprzedniej kosmetyce, teraz mycie z pianą a potem na dwa wiadra w godzinkę się wyrobiłem :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz dokładnie oglądnałem.

Rozumiem.Po prostu idealna korekcja jest bardzo ciężka.

U mnie to samo.Na zero wyciac wszystki ryski jest bardzo ciezko.

BTW lepiej teraz kupic Dasa 6 PRO ma wieksza moc,wiekszy zakres obrotow na gorze (6800)dluzszy kabel i jest bardziej stabilna na pierwszych biegach.

Opublikowano

a nie lepiej kupic bardziej profi polerke :naughty:

ja kupilem Flexa L 1503 VR ale widzialem na ebay tanio DeWalt to jest bdb firma - http://cgi.ebay.co.uk/DeWALT-DW849-VARIABLE-SPEED-POLISHER-240v-NEW-/300346123210?pt=UK_Home_Garden_PowerTools_SM&hash=item45ee0623ca

rowniez pracownicy Meg's uzywaja go podczas pracy :wink4: a DA wykanczaja...

co do tych rys to raczej zejda przy odpowiednich umiejetnosciach srodkach / padach i maszynce

oczywiscie jak masz odp. grubosc lakieru :decayed:

Opublikowano

Dzięki, dzięki chłopaki :) wczoraj myłem znowu auto i po poprzedniej kosmetyce, teraz mycie z pianą a potem na dwa wiadra w godzinkę się wyrobiłem :wink4:

wyglada super :cool1: , a powiedzcie mi chlopaki wy tez nie uzywacie wycieraczek jak pada zeby przedniej szyby nie porysowac :decayed:, bo jak prosilem makkiego zeby mi cos w przedniej szybie sprawdzil to powiedzial ze ok ale auto ma brudne a jak brudne to on szyb nie otwiera a jak pada to nie wuzywa wycieraczek :decayed::polew:

Opublikowano

pięknie się wozidełko prezenci :) gratuluje

Opublikowano

wyglada super :cool1: , a powiedzcie mi chlopaki wy tez nie uzywacie wycieraczek jak pada zeby przedniej szyby nie porysowac :decayed:, bo jak prosilem makkiego zeby mi cos w przedniej szybie sprawdzil to powiedzial ze ok ale auto ma brudne a jak brudne to on szyb nie otwiera a jak pada to nie wuzywa wycieraczek :decayed::polew:

Wiesz, Makki to ekstremista.;) Ale za to jak jego auto się prezentuje...

Ja szyby otwieram, a wycieraczki używam. No ale ma to swój skutek uboczny, w postaci rys.:/

Opublikowano

Samochody sa po to zeby z nimi jezdzic ;)

Opublikowano

Samochody sa po to zeby z nimi jezdzic ;)

on tez jezdzi ale nie uzywa podstawowych funkcji

Opublikowano
  • Autor

Pany, auto jeździ ... i cały czas ładnie zapitala. Po majowej kosmetyce szybkie mycie to przyjemność :) wystarczy trochę APC i Karcher w sumie 20 minut i auto błyszczy :gwizdanie: możecie się nabijać ale ostatnio robię na prawdę sporo km i np. owady ptasie kupy itp schodzą bez problemu przy najmniejszym wkładzie pracy. Polecam zainwestować w dobre kosmetyki bo później korzyści są b.odczuwalne, przestaniecie się nabijać :polew: w sumie teraz z perspektywy to współczuję mycia auta jeśli ktoś nie miał do tej pory do czynienia z poprawie pielęgnowanym lakierem :polew:

Z ostatnich nowości to zimowe koła przygotowałem na sezon:

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

... no i przed chwilą otworzyłem paczuszkę od devastation :hi: ze zregenerowanymi tylnymi hamulcami od S4. THX's devastation profi zrobiona robota, zaciski dostały wszystkie nowe gumnki i smary :kox: W następnym tygodniu wymiana oleju i filtrów więc przy okazji się założy heble i zrobi odgrzybianie klimy :)

Opublikowano
  • Autor

Profi robota :good: wygladaja jak nuuufffki :naughty:

ValetPro Bliberry Wheel Cleaner + Bilt Hamber Surfex HD + IronX + glinka zdziałały cuda :naughty:

na czyste felgi poszły dwie warstwy wosku do felg RIMWAX :) a na opony dressing Migliore Bella Lustra Tire Glaze :)