Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Black Bandit Czikita edition. Projekt zakonczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest pięknie, tylko te halogeny :tongue4::mysli::thumbdown:

Opublikowano

Nie jest źle, kierunki boczne tez przyciemniłem oryginalne bo te czarne oryginalne bardzo parowały...

Opublikowano

nie no taki mały żarcik, ogólnie te halogeny nie są takie złe, a furka mi się bardzo podoba :good:

Opublikowano

Bardzo dobrze wygląda ! Zazdroszczę autka :wink4:

Opublikowano

Bardzo dobrze wygląda ! Zazdroszczę autka :wink4:

Nie ma co zazdrościć :P Kiedyś też zazdrościłem hehe, samą zazdrością nic nie zdziałasz :D Do roboty się bierz :D :D

Dzięki :hi:

A zaciski czym malowałeś ? :)

-farbą!

....jaką? :wink4:

Malowane proszkowo przez Devastation, polecam :hi:

Opublikowano

Młody czemu ukradłeś mi auto :) ?

Opublikowano

HAhahahahahahaha wiedziałem, że kiedyś takie coś usłyszę od Ciebie :D :D Nie bój się, już niedługo zmiana, idę troszkę w inną stronę :P Ale zdradzę Ci mały sekret, kiedy zarejestrowałem się na forum (przed kupnem A4) i zobaczyłem twoje auto, to powiedziałem sobie, mój kiedyś tak będzie wyglądał :D No i potem w grę wchodził tylko czarny kolor

:hi:

Przepraszam :oops:

Opublikowano

zobaczysz mój jak skończę :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

No dawno nie pokazujesz nic i już nie wiem co się tam dzieje :D Fotele Rs4? Ja chcę iść trochę w strone stylu "wide & low" po tym jak się napatrzyłem na różne fury na zlocie w niedziele to po prostu masakra :D

Opublikowano

dlatego najlepiej nie jeździć na zloty i nie siedzieć na forum..bo qźwa bankrutem można zostać :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Dokładnie... Jak bym tego forum nie znalazł to dalej by była seria allroad na 16" :D[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 23:25_________________________________________________Nawet mi ktoś zrobił zdjęcie na tym 'show' bo znalazłem w necie:

dubshed-260.jpg

Opublikowano

No i nareszcie felgi rs6 poszły w grafit, jestem baaaaaaaaaardzo zadowolony z efektu :)

DSCF3238.JPG

DSCF3239.JPG

DSCF3240.JPG

DSCF3241.JPG

DSCF3242.JPG

DSCF3243.JPG

Teraz dopiero mi się zaczęły podobać czerwone zaciski :D

Opublikowano

Muszę przyznać, że kolor super dobrany :good:

Opublikowano

jest dobrze :wink4:

Opublikowano

No ładny kolorek wyszedł i super komponuje się z całością. :evil:

Opublikowano

mlody :notworthy: :notworthy: :notworthy: pogratulowac zaj******ta ta twoja maszyna na tych felgach :wink4:

Opublikowano

Hehe dzięki dzięki, wszyscy mówili, że 18" za małe, żeby w grafit rzucać. Trochę małe są, ale jestem baaaaaardzo zadowolony z końcowego efektu! Moim zdaniem super wygląda! Jadę dzisiaj porobić jakieś zdjęcia lepsze.

Co myślicie o lusterkach w grafit?

Opublikowano

MŁODY FELGA PIEKNIE WYGLĄDA- CAŁA FURA MEGA MIAZGA :kox: :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...