adamooo Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 No pakowanie dobre, dzięki, trochę odcisków jest na fotelach chyba od boczków + parę małych kropek muszę je jakoś zniwelować, nie wiecie jak? Suszarką? poza tym to co polecacie do czyszczenia skór i tapicerki? - Pielęgnacja skóryudało Ci sie wszystko poskładać? pasował tył ?
Młody_drog Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Wszystko pasuje perfect, tylko zamówiłem dopiero te plastikowe dziadostwa w które wchodzą środkowe zagłówki, ciekawi mnie jedno, jak one tam się będą trzymać jak nie mają w co wejść, tylna kanapa z jednej strony troszkę odstaje ale ją naprostuje Suszarką próbowałem, nie wychodziło za bardzo, może musi być opalarka? Co polecacie do czyszczenia?
Młody_drog Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Drogie? Jakiś numer katalogowy masz?
adamooo Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 nie jest jakieś drogie..ew kup od oskara jakiegoś magłajersa
Młody_drog Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 I co, kurierem do Irlandii ? haha następnym razem jak do PL pojadę to sobie bagażnik kosmetyków przywiozę, myślałem o kupnie meguiarsa z ebaya : http://shop.ebay.ie/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=meguiars+leather Który polecacie?[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 20:16_________________________________________________No dobra, przyszedł czas na zmianę felgi, co polecacie? Co myślicie o STR Mesh? W czarnym z polerowanym rantem?
wuju Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 na cokolwiek z rantem masz za małą glebę :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 zmienię springi bo nie jestem w 100% z nich zadowolony. Kupie -35/-35 H&Ra i usiądzie lepiej niż te rzekome -40/-40 koni...
wuju Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 jak dla mnie to nawet moje -50 z przodu to za mało na rant ale to twoje auto i ty wybierasz
Młody_drog Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Co do gleby to się później zdecyduje, na razie muszę wybrać felgi i nie mam pomysłu, chciałem kupić coś solidniejszego, są na sprzedaż ori stare rs6 18". Podobają mi się też nowe rs6 ale niestety tylko repliki do dostania, no i te str mesh też by się ładnie prezentowały z czarnym środkiem... Pomóżcie
Młody_drog Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Jakoś ten styl mi nie podchodzi za bardzo, pewnie musiała by być 19" żeby wyglądało dobrze, ja chyba zostanę przy 18stkach
wuju Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Jakoś ten styl mi nie podchodzi za bardzo, pewnie musiała by być 19" żeby wyglądało dobrze, ja chyba zostanę przy 18stkach a to ja myślałem że 19 :gwizdanie: bbs ch ? są qr** śliczne i idealne w 19 do b6 ale nie polecam
wuju Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 bbs ch ? ale nie polecam why ? sypią się [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 23:21_________________________________________________ bbs lm? lm to mega fela ale i potrzebuje mega gleby
Młody_drog Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 Niestety bbsy to już sporawe koszta bo muszę liczyć dobre 3,5-4k za zestaw :/ Chyba kupie rs6 bo jest akurat zestaw ori na sprzedaż[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 23:27_________________________________________________Nowy mod onboard: Ori rs6 z oponami bridgestone potenza na tył i jakieś tam continentale na przód: Pytanie, walić w grafit??
Rekomendowane odpowiedzi