ciasnyWiesiek Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 joł czikit chodza sluchy ze audi na skuter chcesz zamienic?? hehehehehe :-)
miszka Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Twoja furka jest na głównym zdjęciu na ten miesiąc w kalendarzu na 2012. Tak patrze i powiem że trochę szkoda tej furmanki no ale wszystko się kiedyś kończy .
mateuszzorembski Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Za ile przednie lampki poszły i co masz ciekawego na sprzedaż jeszcze ?
Młody_drog Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 Lampki poszly, gdzies juz pisalem za ile. Co mam? Felgi, kierownice i galke, dolny grill s4, chyba listwy s4 ale narazie sie nie jarac prosze bo jeszcze nie na 100% Sent from my GT-N8010 using Tapatalk 2
Frimuś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Widze grubo modzisz .... super i powodzenia.
Młody_drog Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Aleś kotleta odgrzał:grin: Czekam jeszcze na premiere filmiku i paru fot z sesji która była robiona a4ce i można temat zamykać i szukać bazy pod nowy projekt:decayed:
Młody_drog Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 A gdzie tam, nawet nie wystawiłem:grin::grin: Dopiero ogarniam na sprzedaż, nie chce słuchać buraków co będą mi smrodzić jak tu coś puka, tu plama na fotelu bla bla... Może za tydzień wystawie:wink:
miszka Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A gdzie tam, nawet nie wystawiłem:grin: Dopiero ogarniam na sprzedaż, nie chce słuchać buraków co będą mi smrodzić jak tu coś puka, tu plama na fotelu bla bla... Może za tydzień wystawie Albo pojeździsz jeszcze rok , już raz tak było
Młody_drog Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 A gdzie tam, nawet nie wystawiłem:grin: Dopiero ogarniam na sprzedaż, nie chce słuchać buraków co będą mi smrodzić jak tu coś puka, tu plama na fotelu bla bla... Może za tydzień wystawie Albo pojeździsz jeszcze rok , już raz tak było Niee, teraz nie
srb38vx Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Auto na sprzedaż, wszystkie części dostępne, chce ktoś coś? :shock3: same niespodzanki
Młody_drog Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Eee no to to już dawno było:wink: patrz na daty
wladi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Młody pitku ile razy mam się pytać ile za listwy śpiewasz:naughty:
miszka Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Młody pitku ile razy mam się pytać ile za listwy śpiewasz:naughty: Też się pytałem ale nie dostałem odpowiedzi
Młody_drog Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Bo ja ich nigdzie nie wystawiałem, napisałem, że MOŻE sprzedam swoje a dostałem od razu z 15 PW:decayed:
miszka Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Bo ja ich nigdzie nie wystawiałem, napisałem, że MOŻE sprzedam swoje a dostałem od razu z 15 PW:decayed: Nie masz co się dziwić , przecież sam dobrze wiesz że to rarytas a na hasło: może mam na sprzedanie listwy zewnętrzne progowe S4 od razu jest poruszenie
wladi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Bo ja ich nigdzie nie wystawiałem, napisałem, że MOŻE sprzedam swoje a dostałem od razu z 15 PW:decayed:To po co gębą kłapiesz bez powodu:decayed: teraz masz za karę oblężenie skrzynki:polew:
miszka Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A tak po za tematem jak miałeś zamocowany dolny grill od S4 w zderzaku S-line , kupiłem nie dawno dwa grille od esy i zastanawiam się czy ciąć z tego dolnego grilla os esy kratkę pod ramkę s-line , czy może zamocować jakoś ten ori grill od esy bez przeróbek ?
Rekomendowane odpowiedzi