matig7 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Eee drogo, po 140 kupiłem A jak komuś się nie pali z wejściem od samego początku to i poniżej stówki kupi na miejscu
T-żółw Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 będę z hhackiem będą jeszcze dwie inne osoby z Wawy z foruma karwa będzie czad
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 moja sąsiadka z kumplem śmiga a ja kurwka przez sytuację z córką nie pojadę ....
ajax Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 ..i jak? Ciezko to opisac slowami - taka impreze trzeba przezyc
Kozi Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Byłem... i nie da się napisać jak było. Dziś już mogę mówić Kurde, supppppeeerrrr sprawa taki koncert!!!
endriuu Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 eee PRAWDZIWY HARD jest jutro na Europe. Na Metallice nie problem pojechac - żaden wyczyn. Mowisz "Jadę na Metallica`e, Megadeath itp" Ja mówie "OK spoko". Mówisz: "Jadę na Europe" Ja mówię: "f*ck me Mama??!" Jutro jezdem w Wawie w związku z tym: EUROPE - Cherokee (Live 1986-2007)
matig7 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nie spodziewaj się nie wiadomo czego - w końcu to darmowy koncert Napisz jak wrócisz jak było i czy warto się do Lublina wybierać. A co do Sonisphere to jakoś tak średnio jak dla mnie. Wyszło to tak, że zagrała Metallica + supporty a nie koncert Big Four Co do poszczególnych kapel: - na Behemoth i Anthrax niestety nie zdążyłem - Megadeth widziałem połowę - jakoś tak przeciętnie - Slayer - liczyłem na więcej ale ogólnie w porządku - Metallica na stałym dobrym poziomie, dobre nagłośnienie i niezła setlista. Organizacja lepsza niż na AC/DC (dobrze, że organizatorzy wyciągnęli wnioski)
endriuu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nie spodziewaj się nie wiadomo czego - w końcu to darmowy koncert Napisz jak wrócisz jak było i czy warto się do Lublina wybierać. Wlaśnie wróciłem . Trzeba być totalnym popierdoleńcem żeby jechać na Europe (do tego jedyny darmowy w całej trasie). Nastawiłem sie od pół roku na ten koncert. Wiedziałem, żę będzie jazda. Było 5 razy lepiej! Tempest - głos rewelacja; Norum - wirtuoz; Nagłosnienie - rewelacja; 2,5 h potężnej dawki zajebistego hard rocka. Esencja gitarowego rocka z domieszką pudel matalu. Nice. WARTO ZA KAŻDE PIENIĄDZE. Miejsce tylko pod sceną!
endriuu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 http://rockarea.eu/articles.php?article_id=1524
matig7 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Endriu - aby udowodnić, że jesteś "totalnym popierdoleńcem" wpadnij do Lublina w sobotę. Zrobimy mały spocik przed koncertem Co Ty na to?
endriuu Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 21:54_________________________________________________ Endriu - aby udowodnić, że jesteś "totalnym popierdoleńcem" wpadnij do Lublina w sobotę. Zrobimy mały spocik przed koncertem Co Ty na to? i jak dziadu - byłeś?? :gwizdanie:
matig7 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Jasne, że byłem - zagrali 2 godzinki, nawet nieźle i ludzi też trochę przyszło
endriuu Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 w warszafce było lepiej: http://fotoblog.zowsik.com/2010/07/europe-koncert-lublin-pl-zamkowy-24-07-2010-film-9-min-mix/#comments
Viwaldi Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Panowie piszę w tym wątku by nie zakładać nowego. Wybieram się na Narodowy w dniu 11.07 br:dance:. autem, ale że nie mam pojęcia co do parkingów. Nie znam W-wy i dlatego proszę o ewentualne podpowiedzi gdzie najlepiej (najwygodniej) zaparkować na czas koncertu
dudas307 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 To żeś odgruzował temat Pisz po koncercie jak było Ja muszę się wybrać na ich koncert jeszcze w tym życiu ewentualnie Iron Maiden i będę spełniony
Viwaldi Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 To żeś odgruzował temat Pisz po koncercie jak było Ja muszę się wybrać na ich koncert jeszcze w tym życiu ewentualnie Iron Maiden i będę spełniony Chronologia najpierw dojechać później napisać
griga-st Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 To żeś odgruzował temat Pisz po koncercie jak było Ja muszę się wybrać na ich koncert jeszcze w tym życiu ewentualnie Iron Maiden i będę spełniony Polecam:wink: Dla mnie po U2 najlepszy band koncertowy(dwadzieścia lat temu był pierwszy:grin:).
Rekomendowane odpowiedzi