madziulla Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jakie preferujecie amortyzatory? Lepsze są olejowe czy gazowe? Wiem teraz to juz po ptakach, bo wymieniła gazowe na olejowe...ale musze przyznać, że nie jestem z nich zadowolona... [mod]Nazywaj poprawnie tematy![/mod]
soolek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Tylko gazowe, właściwie gazowo-olejowe powinny być zamontowane. Zresztą każdy sklep powinien dobrać właściwe amorki do samochodu.
marewel Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Czy wogole to tego modelu sa olejowe?
TOM77 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Czy wogole to tego modelu sa olejowe? Ja też nie słyszałem by to tego modelu wychodziły olejowe Oczywiście zdecydowanie lepsza opcja to gazówki, czyli gazowo-olejowe....
rtocki Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 są, są olejowe,u Bilsteina jest to linia B3 (choć trzeba na zamówienie je ściągać), a na drugim końcu skali proponuję B16 - z elektroniczną regulacją twardości z wnętrza podczas jazdy , też są do B5 zestawy (w cenie B5 lifta... lub wyższej )
Dawid0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 gazówki zdecydowanie, na olejowych będzie pływał... na allegro widziałem kilka marnych zamienników record czy cos takiego i cena poniżej 130zł aż strach zakładać....
Viper Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 W swoim poprzednim autku miałem Recordy gazowe i złego słowa nie mogę powiedzieć na nie. Zrobiłem na nich ok. 90tys.km przez 4 lata i spisywały się bez zarzutów. Ostatni przegląd przeszły z wynikiem 70-73%.
Rekomendowane odpowiedzi