Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto, Gdzie, Kiedy , Kogo widział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj na rondzie kolo galerii w Goleniowie o godz.18.30 widziany kolega bert851 mrygałem swiatłami pozdrawiam.

Opublikowano
Dzisiaj na rondzie kolo galerii w Goleniowie o godz.18.30 widziany kolega bert851 mrygałem swiatłami pozdrawiam.

:hi:

"mrygałem światłami".... ale kolega bert851 nie widział było ciemno zimno i padał śnieg..... :kox:

a tak na prawdę to nie zauważyłem ....sorki następnym razem będę się dokładniej rozglądał.... :wink:

Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Czyje czarne b6 z dwiema ładnymi rurkami i zderzacxkiem sline stoi na parkingu koło

cmentarza na ku słońcu?

Opublikowano

a ja szukam takiego zderzaka...

to gdzie dokładnie ?? :decayed::decayed:

Opublikowano
Czyje czarne b6 z dwiema ładnymi rurkami i zderzacxkiem sline stoi na parkingu koło

cmentarza na ku słońcu?

spiidy, jak nikogo to ściągaj tylni zderzak i wal śmiało do mnie. :grin:

Opublikowano

cmentarza na ku słońcu?

moje :wink: od mojego zderzaka to wara :bicz:

Opublikowano
  • Autor

no ładnie ładnie.. jesteś w szczecinie i sie nie odzywasz? wpadaj na chociwel w niedziele !!

Opublikowano

Na ul Kołobrzeskiej w Świdwinie widziany zielony sedan B5 ZSD 12**5 z klubowymi ramkami :hi:

Opublikowano

ja dzisiaj po koszalinie latalem audiola ale zadnej klubowej nie wychaczylem :kwasny:

Opublikowano
Na ul Kołobrzeskiej w Świdwinie widziany zielony sedan B5 ZSD 12**5 z klubowymi ramkami :hi:

Moja była, teraz mój kolega nią jeździ :decayed: niedługo się pojawi niebieski avant na ramkach tylko muszę znaleźć chwilę czasu :facepalm:

Opublikowano

Moja była, teraz mój kolega nią jeździ :decayed: niedługo się pojawi niebieski avant na ramkach tylko muszę znaleźć chwilę czasu :facepalm:

No to można kiedyś się ustawić na jakiegoś mini spota :wink: Ja jestem ze Sławoborza, także bliziutko :wink:

Opublikowano

Może jeszcze ktoś jest z bliskiej okolicy:naughty: można coś ogarnąć :wink:

Opublikowano

Ja siedzę głównie w wątku koszalińskim i tam wpadam na spoty :decayed: Z naszych okolic nikt tam się od dobrych dwóch lat nie odzywał :kwasny: Z połczyna i białogardu też nikogo nie było.

Opublikowano

Mi się nie chce gonić do Koszalina, żeby to troche bliżej było, może jak bedę w Koszalinie kiedyś i bedzie spocik to podjade.

Opublikowano

Bez przesady że by lecieć na spota 60-70km na 1h czasu :decayed: Może w lato będą jakieś lepsze spoty przy grillu i piwku :decayed: W sumie w Koszalinie na spotach zawsze są 3-4 audiki, czyli słabiutko :wink:

Opublikowano

CAM00032_1.jpg

A4 Davida dzisiaj na parkingu koło cmentarza:hi:

Opublikowano

Zderzaczek MS-D...

Zapytaj Davida czy życzy sobie zdjęć z widocznymi blachami :wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

Ww ze zdjęcia widziana dziś ok 16.30 na Więckowskiego ;-) pozdro

Opublikowano

Ładna szara b7 w sedanie na czarnych felach widziana dzisiaj o 8:00 na Kusocińskiego w Szczecinie :) ZSW 0***9 Pzdr. :wink:

Opublikowano
Ww ze zdjęcia widziana dziś ok 16.30 na Więckowskiego ;-) pozdro

tam mieszkam :wink: