Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Spryskiwacze mgiełkowe - czy są w ogóle dostępne jakieś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odświeżę trochę tego kotleta i spytam:

czy znalazł już kto może te spryski z mgiełką co by pasowały do naszych przedlifowych b5 ?

Opublikowano

odświeżę trochę tego kotleta i spytam:

czy znalazł już kto może te spryski z mgiełką co by pasowały do naszych przedlifowych b5 ?

cisza w eterze :thumbdown:

Opublikowano

Może dlatego że po użyciu rozpylaczy cała szyba pokrywa się "mgłą" i przez chwilę nic nie widać (dopóki wycieraczki nie przetrą szyby), co przy dużych szybkościach może być niebezpieczne.

:mysli: bez przesady z tą mgłą, przecież to tylko sekundę trwa i już ci wycieraczka wszystko zbiera, z reszta jak pryśniesz możesz wystawić w tym czasie głowę za okna i masz stały kontakt z drogą

Przy dużych prędkościach nawet nie zapyli całej szyby tylko płyn trafia na dolną część szyby.

Opublikowano

w sumie fajnie że Grzesiu zapodał linka, bo jest to jakieś rozwiązanie. Mnie tu trochę zgarsza ta taśma klejąca więc będe w wolnej chwili szukał dalej czegoś bardziej dopasowanego.

Opublikowano

taśmę się wyrzuci i będzie jak oryginał... :naughty:

gdybym wiedział o tym wcześniej, podkleiło by się jak sugeruje kolega i nikt by nie wiedział :tongue4:

Opublikowano

bylem sie przejechac Q5 ostatnio i zapytalem sprzedawce czemu audi nie moze w 2010 roku wprowadzic czegos co mialem w peugeocie z 98 :}

dobry z niego sprzedaca bo szybko wymyslil teorie ze to dla bezpieczenstwa :polew:

a ztego co piszecie w innych autach koncernu juz nie jest to takie wazne :D:D

tez bym sie pisal na takie...

Opublikowano

bylem sie przejechac Q5 ostatnio i zapytalem sprzedawce czemu audi nie moze w 2010 roku wprowadzic czegos co mialem w peugeocie z 98 :}

dobry z niego sprzedaca bo szybko wymyslil teorie ze to dla bezpieczenstwa :polew:

a ztego co piszecie w innych autach koncernu juz nie jest to takie wazne :D:D

tez bym sie pisal na takie...

co racja to racja... mgiełka może trochę bardziej zepsuć widoczność... ale i tak mimo wszystko lepsza od tego co mamy

Opublikowano

nie przesadzajcie Panowie z tą mgiełką, jeżdżę autem z takim "wypasem" i nie ma źle, w zasadzie to nawet na to uwagi nie zwróciłem do tej pory :tongue4:

Opublikowano

no właśnie straszycie... w pasku miałem mgiełkę i na trasie do hamburga przy 190 psikałem i nie wyyebałem w nic :kox: - może dlatego, że była prosta :polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tez mialem w passacie z 1999 mgielke no i rewalacja..

Opublikowano

Panowie i jak ruszyl ktos temat pasujacych do B5 dyszy od innego autka :mysli:

Zrobiłem dzisiaj fotki jak to w polifcie wyglada

spryski2.th.jpgspryski.th.jpg

I dla porównania fotki z Passata FL kolegi NEX :good:

53966773.th.jpg92473342.th.jpg18624234.th.jpg17631262.th.jpg55085058.th.jpg

Temat jest do przejscia w polifcie jak i przedlifcie, tylko trzeba sprawdzic namacalnie te dysze w Passku :wink4:

Dowodzik na przykładzie maski z przedlifta - mocowania są :good:

10294985091.th.jpg

Kwestia tylko czy te spryski passatowe będzie szło zamontować do A4 i czy jest wersja z podgrzewaną dyszą :mysli:

Opublikowano

10294985091.th.jpg

Kwestia tylko czy te spryski passatowe będzie szło zamontować do A4 i czy jest wersja z podgrzewaną dyszą :mysli:

bezdura u mnie nie ma mocowan i sladu po nich

Opublikowano

a ja jutro z ciekawości zobaczę jak jest u mnie, jak tylko będzie to jak zamocować to nie ma problemu, i jak tylko dorwę w swoje ręcę to rezam, mam już nawet patent jak objść podgrzewanie, jakby te z paska były bez :kox:

Opublikowano

a ja jutro z ciekawości zobaczę jak jest u mnie, jak tylko będzie to jak zamocować to nie ma problemu, i jak tylko dorwę w swoje ręcę to rezam, mam już nawet patent jak objść podgrzewanie, jakby te z paska były bez :kox:

Pamietaj o fotach :gwizdanie:

:cool1:

Opublikowano

będą, ale jak się za to wezmę, w tym tygodniu mam zaplanowany gwint, podszybie od polifta i skrócenie gałki zmiany biegów :przebiegly:, ale będę działał w tym kierunku :wink4:

ma ktoś może fotkę jak wygląda ten sprysk :gwizdanie:

Opublikowano

10294985091.th.jpg

bezdura u mnie nie ma mocowan i sladu po nich

Fotke wynalazł Rafalekx i wyglądała macha na przedliftową :mysli: były spryski wystajace[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:13_________________________________________________

będą, ale jak się za to wezmę, w tym tygodniu mam zaplanowany gwint, podszybie od polifta i skrócenie gałki zmiany biegów :przebiegly:, ale będę działał w tym kierunku :wink4:

ma ktoś może fotkę jak wygląda ten sprysk :gwizdanie:

Jaką fotke :mysli: wrzuciłem fotki pogladowe z mojego i z passka

Opublikowano

chodzi mi o fotkę samego spryska :wink4:, czy wężyki będą pasować p&p?

Opublikowano

chodzi mi o fotkę samego spryska :wink4:, czy wężyki będą pasować p&p?

tego Ci nie powiem trzeba by postawić sie koło passka i przekładać :naughty: na próbe