slaweq Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 jarko napisał(a): Kurde, trzeba było handlować tymi dwójkami Najlepiej licytacja
poziek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Jarko jak chłopaki chcą dwójki to im daj. A żony wyślij do mojego VIP-roomu :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Poziek napisał(a): Jarko jak chłopaki chcą dwójki to im daj. A żony wyślij do mojego VIP-roomu :gwizdanie: zakurzony strych, brudno, ciemno, z wyposażenia jedynie zapchlona skóra dzika - VIP-room - ot warszawskie standardy :polew:
lukaszr Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 TrueOgre napisał(a): zakurzony strych, brudno, ciemno, z wyposażenia jedynie zapchlona skóra dzika - VIP-room - ot warszawskie standardy :polew: Zazdrośnik
wypsiu Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Tomeks napisał(a): czyli jest tak,kto jedzie z dziećmi,ma własny pokój,tak ...więc proszę o dwójeczkę :gwizdanie:,będę miał w torbie parę milionów potencjalnych dzieci,dziękuje Kłamstwo Ostatnio pisałeś mi że się już wystrzelałeś i z h*ja zrobiła się purchawka walisz powietrzem że mógłbyś na basenie dzieciom zabawki pompować Tak że z Tomeksem można dzielić pokój nie stwarza żadnego zagrożenia....
Tukan Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 wypsiu napisał(a): Tomeks napisał(a): czyli jest tak,kto jedzie z dziećmi,ma własny pokój,tak ...więc proszę o dwójeczkę :gwizdanie:,będę miał w torbie parę milionów potencjalnych dzieci,dziękuje Kłamstwo Ostatnio pisałeś mi że się już wystrzelałeś i z h*ja zrobiła się purchawka walisz powietrzem że mógłbyś na basenie dzieciom zabawki pompować Tak że z Tomeksem można dzielić pokój nie stwarza żadnego zagrożenia.... :polew: No ale jak pierdyknie powietrzem to tez moze byc niebezpieczne
Pingvin Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Jak taki jak ta pani z reklamy leku na przeziębienie to ja nie podchodzę... :polew:
mydlo Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Tomeks napisał(a): czyli jest tak,kto jedzie z dziećmi,ma własny pokój,tak ...więc proszę o dwójeczkę :gwizdanie:,będę miał w torbie parę milionów potencjalnych dzieci,dziękuje Ostatnio mówiłeś że strzelasz ślepakami :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
kokos Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Poziek napisał(a): Jarko jak chłopaki chcą dwójki to im daj. A żony wyślij do mojego VIP-roomu :gwizdanie: :polew: :polew: 1MX1,5M POWIERZCHNI I Z JEDNEJ STRONY SCHODY NA GORE A Z DRUGIEJ NA DOL A NA SRODKU CZLOWIEK-GUMA Z NADARZYNA :polew:
andegrand Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 na 80 % NIE DOSTANE WOLNEGO SPRZEDAM 2 MIEJSCA 16 MARCA ROZMOWA Z KIEROWNIKIEM ALE CIENKO TO WIDZE :bicz3: DOBRA CENA :> CHYBA OSTATNIE 2 MIEJSCA KONTAKT <pw,gadu,kom 781888355>
Norbi Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 kokos napisał(a): Poziek napisał(a): Jarko jak chłopaki chcą dwójki to im daj. A żony wyślij do mojego VIP-roomu :gwizdanie: :polew: :polew: 1MX1,5M POWIERZCHNI I Z JEDNEJ STRONY SCHODY NA GORE A Z DRUGIEJ NA DOL A NA SRODKU CZLOWIEK-GUMA Z NADARZYNA :polew: Taaa gdzieś mam fotki tego salonu
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Poziek napisał(a): przyjaciele i paparazzi Oj tam oj tam :naughty:
mcm Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Brynia napisał(a): Poziek napisał(a): przyjaciele i paparazzi powinien być zkaż robienie zdjęć na zlotach- przynajmniej od 20 do 10 rano :gwizdanie: nie dotyczy to wszystkich... :gwizdanie:
mcm Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 nic się nie poradzi paparazzi są wszędzie a gwiazdy się fotografuje
poziek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 mcm napisał(a): nic się nie poradzi paparazzi są wszędzie a gwiazdy się fotografuje masz rację [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 09:03_________________________________________________ Brynia napisał(a): powinien być zakaz robienie zdjęć na zlotach- przynajmniej od 20 do 10 rano :gwizdanie: jak trafisz do własnego łóżka to nei masz się o co martwić :naughty:
poziek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Brynia napisał(a): Poziek napisał(a): jak trafisz do własnego łóżka to nei masz się o co martwić :naughty: ja tam się wolę martwić- mimo że zawsze trafiam do swojego łóżka oby twoje koleżanki z klubu miały z tym problem niejednokrotnie :kox:
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Brynia napisał(a): powinien być zakaz robienie zdjęć na zlotach- przynajmniej od 20 do 10 rano :gwizdanie: Oj tam oj tam
oZiX Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Brynia napisał(a): Poziek napisał(a): jak trafisz do własnego łóżka to nei masz się o co martwić :naughty: ja tam się wolę martwić- mimo że zawsze trafiam do swojego łóżka jak coś to Cie pokieruje
Rekomendowane odpowiedzi