pet3r Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Teraz na 17' jak dla mnie jest boska oj racja, racja!! swietnie wyglada, z Valeo lub innymi ladnymi lampami z przodu bylby ogien w szopie!
schiller Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 w zasadzienie nie podobaja mi sie tego typu fele ale to takiego body-kit-u nawet moga byc. teraz pozostaje ci jeszcze tyl dopracowac i bedzie git...
alvaro Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 zgadzam się z schiller + ori Valeo lub xenon przód
Petlik Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wyglada slicznie! Mysle, ze jesli auto dostalo spoilerow, to i lampy w przyszlosci zostana zmienione:) Felunek cudowny! Gratuluje auta Aczkolwiek odrzuca mnie czerwona galka...ale to kwestia gustu Pozdrawiam
Gość Gienio Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 No jasne, lampy to nastepna zmiana ktora poprzedza jedynie wymiana sprzegla. Ring z soczewka + zestaw ksenonowy ktory przywiozl mi kuzyn ze stanow i juz czeka. Takze teraz czekamy na przyplyw gotowki Powolutku do celu - przeciez jak sie powiada... "nie od razu Rzym zbudowali..." ps. galke bez mojej zgody i wiedzy zalozyl mi kumpel pod sklepem i powiedzial ze to prezent i tak ma byc. Tak wiec niech tak bedzie. Jak sie podniszczy to sie wsadzi seryjna ale to juz razem z 3-ramienna kierownica w parze
Flyer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 To srebro w srodku wyglada fatalnie do spolki z galka moim zdaniem.. Felgi i bodykit wygladaja razem ok, ale nie jestem fanem tego typu rozwiazan.
audia4s4 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Fele odlocik ,to sreberko w srodku wywal
sonnen_x Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 tak jest, sreberko kiła. Ale reszta supero:-)
Gość Gienio Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wiem, ze sreberko kicha ale z takim juz kupilem a nie moge znalesc nigdzie takiej jakiejs normalnej okleiny na ta ramke. Lakierowac jej nie chce bo bedzie blyszczaca, a wolalbym cos matowego. A moze macie jakis pomysl co z nia zrobic?
sonnen_x Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 kupić ori czarną i będzie spoX. Okleiny to nie to...
Gość Keżor Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 nie umiałem sie powstrzymać może taki tył by był fajny z nową felą dobrzze już wygląda chociaż ten zderzak z przodu wygląda jak niedopasowany
Gość rob Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 17" niby mała zmiana, a wygląd całkiem inny
Gość spedyt Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ładnie prezentuje się na felgach Nie myślałeś jeszcze o kierunkach?
Gość Gienio Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 nie umiałem sie powstrzymać może taki tył by był fajny z nową felą dobrzze już wygląda chociaż ten zderzak z przodu wygląda jak niedopasowany Wywal ta fotke bo sprzedam auto. Feee
Cuber Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Super furka, mnie osobiscie sie bardzo podoba , w środkuwywyalił bym to srebro.... gałkę zmiany biegów oraz mienił kiere.
Gość Keżor Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wywal ta fotke bo sprzedam auto. Feee to sprzedaj , bo ten tył co masz teraz jest brzydki
Gość Gienio Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wywal ta fotke bo sprzedam auto. Feee to sprzedaj , bo ten tył co masz teraz jest brzydki nono, poczekaj az kupie lampki ktore sobie upatrzylem do tylu to bedzie Ci slina siekla ;p Ale wszystko niestety w swoim czasie
Szuder Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 ładne zderzaczki:) ale felgi koniecznie zmień
adamus Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Bardzo ładne autko a przede wszystkim zadbane
Norbi TDI Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autko moim zdaniem byłoby fajne ale seryjne + ładne fele17, białe migacze itd. troszke te dokładki nie pasują do A4 ale to guścik właściciela motorek 1Z :oklaski: stary, dobry, poczciwy kondonik (jak go nazywają)
Rekomendowane odpowiedzi