egon47 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Egon a kiedy bierzesz się za wnętrze? spokojnie spokojnie niech z zewnątrz skończy jeszcze te chromowane listewki w pezdu niech idą i bedzie git:grin: dokladnie na spokojnie narazie mnie troche szarplo zewnatrz mysle wszystko w swoim czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Egon wiesz dlaczego pytam o wnętrze? te pare "niedociągnięć" powinno już dawno być zlikwidowanych.... z zewnątrz a'la RS, a w środku..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 hmmm co dokladnie na mysli kiera do obszycia i kubelki do obszycia i pranie?? wiem wiem w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Egon, mogłeś napisać/zadzwonić, z chęcią bym przyjechał pościągać te zayebiste chromy Przód niżej, kółko w jaśniejszy srebrny + poler rant i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jak Ty możesz pokazywać body rs4 z takim chromem To tak jak Kowi chlapacze i hak miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jak Ty możesz pokazywać body rs4 z takim chromem To tak jak Kowi chlapacze i hak miał tu sie akurat nic nie zmieniło:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Aaa i ta naklejka na masce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Fajnie, fajnie, a gdzie kratki i dalej te chromy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Jak Ty możesz pokazywać body rs4 z takim chromem To tak jak Kowi chlapacze i hak miał tu sie akurat nic nie zmieniło:facepalm: Kurfaaa oyrginalny westfalia:blowup: Egon teraz progi zrób tak jak ten amigo od zielonego avanta, co niedawno wklejałem fotki na battalionie:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Chrom jest dobry, chrom mieć trzeba, kto ma chrom idzie do nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 hmmm co dokladnie na mysli kiera do obszycia i kubelki do obszycia i pranie?? wiem wiem w swoim czasie Robi robotę. Nic Ci nie pozostaje tylko nadążyć za zewnętrznym wyglądem i wsadzić Recaro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 jest kox na zywo robi robote:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ze zlotu ogólnopolskiego zdjecia nie sa mojego autorstwa auto niestety po trasie upierniczone i bez kratek z przodu ale mysle ze za niedlugo skompletuje i było dwie godziny meczarni zeby sciagnac chrom z listw dzwiowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 nice work Egon :kox::kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Dawid obczajałem dokładnie Twoją B5 i audina super zrobiona ze smakiem, to co mi się podobało to franca wyglądała jak na koxie:kox: Jeszcze by poszerzyć nadkola ala RS4 to byłaby idealna jak na drożdżach, fele robiły robotę Ja nie przyjechałem na 19" to nie chciałem ich przypadkiem gdzieś skrzywić bo idą na sprzedaż postanowiłem. A wyżej fotka mojego autorstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Pablo to do bukowiny większe dziury niż na Kraku:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Pablo to do bukowiny większe dziury niż na Kraku:grin: Oj nie nie:grin: Tylko o to chodzi że nie chciałem ich zakładać bo znów bym je zdjął przed zimą Zresztą jak by miał na nich wozić Kubę Bielaka to pewnie by podskakiwał jak na taczkach a ta to na 16" pełna kulturka była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Pablo to do bukowiny większe dziury niż na Kraku:grin: Oj nie nie:grin: Tylko o to chodzi że nie chciałem ich zakładać bo znów bym je zdjął przed zimą Zresztą jak by miał na nich wozić Kubę Bielaka to pewnie by podskakiwał jak na taczkach a ta to na 16" pełna kulturka była , miałem tam podjechać w niedziele, ale wstałem o 12:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 , miałem tam podjechać w niedziele, ale wstałem o 12:facepalm:spier.doliles jak mlody ksiadz slub:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 , miałem tam podjechać w niedziele, ale wstałem o 12:facepalm:spier.doliles jak mlody ksiadz slub:facepalm: nawet mi nie mów:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi