wesz82 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Gratki. A granat to moim zdaniem pikny kolorek po czornym:) ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- Gratki. A granat to moim zdaniem pikny kolorek po czornym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Chyba nie ma innej opcji jak wkręty:decayed: Jest dobrze Egon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 wszystko ładnie pięknie ale te progi..... szukaj jak najszybciej z eS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zdjecia znalezione na necie z Nysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preze_s Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zdjecia znalezione na necie z Nysy http://s3.ifotos.pl/mini/dsc8900ej_rwarxss.jpghttp://s6.ifotos.pl/mini/DSC8305jp_rwaspaw.jpghttp://s6.ifotos.pl/mini/dsc8898jp_rwaspas.jpghttp://s3.ifotos.pl/mini/polo6n200_rwaspaq.jpghttp://s4.ifotos.pl/mini/VAGNysa20_rwaspqr.JPG obejrzałem dokładnie na Nysie. miejscówke mieliście dobrą. fajnie się prezentuje naprawde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Kumpela chciala jechac stara B5 do ślubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi88 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Stara ale za to jaka jara! i za to jak wygląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 progi z omegi B ? duzo je rzezbiles ? chyba tez o ile kojarze Cymek Czerwoy avant ma tez z omegi ale u ciebie tam gdzie stykaja sie drzwiami jakos tak krzywo wygladaja sie odksztalcily czy duzo rzeby trzeba ;] czy listwy przycinales i stad taka optyka krzywizn? Ogolnie auto petarda chociaz ja bym wolal pakiet S ale na zywca robi robote pewnie nie ziemska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 progi z omegi B ? duzo je rzezbiles ? chyba tez o ile kojarze Cymek Czerwoy avant ma tez z omegi ale u ciebie tam gdzie stykaja sie drzwiami jakos tak krzywo wygladaja sie odksztalcily czy duzo rzeby trzeba ;] czy listwy przycinales i stad taka optyka krzywizn?Ogolnie auto petarda chociaz ja bym wolal pakiet S ale na zywca robi robote pewnie nie ziemska Mi je dopasowywal lakiernik ale musze cos z Progami pomyslec albo kupic od esy albo te dopasowac i te orginalne nakladki sciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 progi z omegi B ? duzo je rzezbiles ? chyba tez o ile kojarze Cymek Czerwoy avant ma tez z omegi ale u ciebie tam gdzie stykaja sie drzwiami jakos tak krzywo wygladaja sie odksztalcily czy duzo rzeby trzeba ;] czy listwy przycinales i stad taka optyka krzywizn?Ogolnie auto petarda chociaz ja bym wolal pakiet S ale na zywca robi robote pewnie nie ziemska Mi je dopasowywal lakiernik ale musze cos z Progami pomyslec albo kupic od esy albo te dopasowac i te orginalne nakladki sciagnac Ty masz z omy B, Cymek i ja mamy z omy C tylko moje sa jeszcze z "wysokosci" skrocone o 1,5cm i tak nie wisza do dolu tylko delikatnie sie zawijaja pod auto:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 to Ciebie wyprzedzalem na a4 kolo opola w sobote jakbym jechal niezaladowany i samemu to moznaby ladna rolke zrobic ladnie sie furka prezentuje na zywo gratki modow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Takie zdjecia na szybko z Autem mojej Luby [/url] ---------- Post dopisany 20-10-2012 at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany 24-07-2012 at 22:05 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Jak zawsze kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Umyłem auto wiec musialem jakies zdjecia cyknac żeby nie bylo ze z autem sie nic niedzieje ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooney1990 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Suto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 z tego co pamiętam, to widziałem Twoje auto w Nysie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Furacz ladny, zderzaki tez spoko ale te progi az sie prosza zeby je sciagnac:wink: prawe lustro od angola i malyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejneken Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Dobry felunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Jak zawsze kosa Dzieki Pablo nazwalem watek tak jak nazwales ja po Bukowinie na Koxie ---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- z tego co pamiętam, to widziałem Twoje auto w Nysie? Dokladnie Junior byłem w Nysie to pewnie moje Audi widziales ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- Furacz ladny, zderzaki tez spoko ale te progi az sie prosza zeby je sciagnac:wink: prawe lustro od angola i malyna Progi myslalem ze lepiej wyjda moze czegos z esy sie poszuka na wiosne a lusterka niebedzie z Anglika jak juz to pojda w kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Progi myslalem ze lepiej wyjda moze czegos z esy sie poszuka na wiosne a lusterka niebedzie z Anglika jak juz to pojda w kolor od esy napewno lepiej wyjda, a lustra jak w kolor to laduj angola lustro, w huy lepiej fura wyglada:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi