Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Sedan 1.8T 201,5KM i 281,6NM, na koxie SPRZEDANA:(

egon47

Rekomendowane odpowiedzi

fajnie przekroczyć 200KM :good:

Ledwo ledwo ale zawsze to lepiej wyglada jak jeste 2xx :D

[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 19:09_________________________________________________Cos nowego na sezon

PIC_0404.jpg

gustowne czerwone sprężynki :kox: :kox:

Nareszcie przyszedl :kox:[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 15:09_________________________________________________Zamontowales juz gewinde?

w zeszłym tygodniu miał założony na tyle a i tak wyglądał jak koza ale mówił, że skręcił już niżej :evil:

Nareszcie przyszedl :kox:[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 15:09_________________________________________________Zamontowales juz gewinde?

w zeszłym tygodniu miał założony na tyle a i tak wyglądał jak koza ale mówił, że skręcił już niżej :evil:

Dokladnie gwincior zalozony... :D w środe go ta skrecilem ze z garazu nie umialem wyjechac :polew: wiec trzeba bylo podniesc o 1cm :D i dostosowac garaz do gleby porobic najazdy :evil: jak bedzie jakas pogoda to wrzuce foty

możesz napisać jakie masz oponki na tych 17"?

Przod felga 8" opona 205/50 tył felga 9,5" opona 215/45 z tylu jest mega naciag jak bedzie slonce porobie foty

możesz napisać jakie masz oponki na tych 17"?

Przod felga 8" opona 205/50 tył felga 9,5" opona 215/45 z tylu jest mega naciag jak bedzie slonce porobie foty

cooooooo to za rozmiar z przodu :shocked:

to już wiem dlaczego mówiłem że jakiś straszny balon :wallbash:

załóż profil 45 :kox:

egon , ile masz od nadkola do ziemi ??? chodzi mi o przód , zobacze czy pobijesz wujaszka moskala :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

egon , ile masz od nadkola do ziemi ??? chodzi mi o przód , zobacze czy pobijesz wujaszka moskala :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Nie wiem nie mierzylem:P ale Wujaszku chyba bardziej Ci lezy musze przyznac

Nie wiem nie mierzylem:P ale Wujaszku chyba bardziej Ci lezy musze przyznac

a zmierz jak bedziesz miał okazje jestem ciekaw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...