Opublikowano 12 Czerwca 200917 l Ja mam właśnie banany do wymiany "febiego" ponad 30tkm przejechałem sworznie nie wytrzymują, ale teraz nie mam zamiaru wydawać tyle kasy. Zastanawiam sie nad MS i pewnie je kupie
Opublikowano 14 Czerwca 200917 l Ja do siebie kupiłem jakies pierwsze lepsze - potrzebne na szybko - Krafty, poki co mam przejechane 12 tys i wszystko niby OK ( odpukać ) co najśmieszniejsze gwarancja bilsteina jest na papierku, teraz tez kupiłem amory na tył i to samo tez gwarancja bilsteina, moim zdaniem fabryka na licencji sprzedaje to samo ale mozliwe ze sztuka sie trafiła
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l Do coraz lepszych wniosków kieruje ten wątek.. Ciekawe, bo Ja znam osoby które na MS przeleciały po 5 tyś km. Wynalazki z Allegro też się nadają.. Były bajki o Lemforderach za 700-800zł na allegro (nówki w folii), w tym 90% bez śrub montażowych.. bardzo ciekawe.. A teraz hasło "po co przepłacać" Niedawno wróciłem z przeglądu wahaczy Febi po 40tyś. coś mi stukało, okazało się, że wahacze bez luzów, a stukała poduszka (zamienny wynalazek. nalatane na niej może z 7 tyś). Może i trafiłem dobrą partię wahaczy. TOM77 przez tyle lat sprzedaje części i na wahacze renomowanych firm może miał 1x lub 2x zgłoszenia gwarancyjne.. - zdarza się, to tylko części w końcu.. A za gwarancję na 3 lata lub 80.000tyś i to Ja dopłacę jak mi ktoś to podpisze... ( i rzeczywiście będzie "działała")
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l Czy mam wam zeskanować kartę gwarancyjną żebyście uwierzyli że tak jest na niej napisane? Co do działania to nie wiem na ten temat wiele i nie zamierzam się dowiadywać. Na razie moje ms-y po przejechaniu 2000 są ok.
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l ja wymieniłem górne wahacze lewą i prawą stronę oczywiście MS, przeleciałem już 6tyś dziś byłem na diagnostyce u kolegi wszystko sztywno jak należy, jak by ktoś potrzebował dolne to mam nówki MS bo u siebie mam założone jeszcze TRW, a z kompletu który kupiłem założyłem tylko 4 górne i końcówki drążka
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l ja w dniu 05,06,2009 wymieniłem całą zawieche na ori Lem z śrubami i końcówkami drążków zobaczymy ile wytrzyma na polskich drogach
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l ja zalozylem 06.06.2009 cale nowe zawieszenie przednie firmy MG mialy byc MS ale niestety nie bylo na magazaynie i po czekaniu 3tyg zalozylem to co mialei podobno rzadnych reklamacji puki co1.5tys przejechane i cisza na bierzaco bede informowac ile mam na nich nalatane zaplacilem 580zl za nie z allegro....nie moglem pozwolic na nic lepszego gdyz zlozylo sie za duzo wydatkow na raz i na cos lepszego zabraklo a zawieszenie koniecznie musialem wymienic bo bylo w stanie agonalnym... pozdrawiam
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l Czy mam wam zeskanować kartę gwarancyjną żebyście uwierzyli że tak jest na niej napisane? Co do działania to nie wiem na ten temat wiele i nie zamierzam się dowiadywać. Na razie moje ms-y po przejechaniu 2000 są ok. Ja poproszę, ale nie samą pieczątkę , a gwarancje wraz z warunkami gwarancji.
Opublikowano 17 Czerwca 200917 l Dzisiaj w jednym ze sklepów z częściami słyszalem, że Febi to pakowacz, wiec może sie trafić tak naprawdę wszystko . Nie wiem ile w tym prawdy ale częściami handlują juz od 15 lat i polecają tylko sprawdzone marki TRW itp.
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Czy mam wam zeskanować kartę gwarancyjną żebyście uwierzyli że tak jest na niej napisane? Co do działania to nie wiem na ten temat wiele i nie zamierzam się dowiadywać. Na razie moje ms-y po przejechaniu 2000 są ok. Ja poproszę, ale nie samą pieczątkę , a gwarancje wraz z warunkami gwarancji. ok w najbliższym czasie zeskanuje i po debatujemy sobie czy coś to jest warte, czy sobie podetrzeć tym tył. Jak wstawię to wyślę Ci PW
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Czy mam wam zeskanować kartę gwarancyjną żebyście uwierzyli że tak jest na niej napisane? Co do działania to nie wiem na ten temat wiele i nie zamierzam się dowiadywać. Na razie moje ms-y po przejechaniu 2000 są ok. Ja poproszę, ale nie samą pieczątkę , a gwarancje wraz z warunkami gwarancji. ok w najbliższym czasie zeskanuje i po debatujemy sobie czy coś to jest warte, czy sobie podetrzeć tym tył. Jak wstawię to wyślę Ci PW Spoks Aż ciekaw jestem
Opublikowano 22 Czerwca 200917 l Czy ktos z Was mial do czynienia z wahaczami firmy TopSpares ? Zastanawiam sie nad kupnem kompletu tych wahaczy: http://moto.allegro.pl/item654672976_wahacze_komplet_audi_a4_a6_passat_b5_nowsze_modele.html Chetnie wiec poznam Wasze opinie i uwagi
Opublikowano 23 Czerwca 200917 l Czy ktos z Was mial do czynienia z wahaczami firmy TopSpares ? Zastanawiam sie nad kupnem kompletu tych wahaczy: http://moto.allegro.pl/item654672976_wahacze_komplet_audi_a4_a6_passat_b5_nowsze_modele.html Chetnie wiec poznam Wasze opinie i uwagi załóż coś porządnego. Dobrze radzę.
Opublikowano 23 Czerwca 200917 l Czy ktos z Was mial do czynienia z wahaczami firmy TopSpares ? Zastanawiam sie nad kupnem kompletu tych wahaczy: http://moto.allegro.pl/item654672976_wahacze_komplet_audi_a4_a6_passat_b5_nowsze_modele.html Chetnie wiec poznam Wasze opinie i uwagi Już niektórzy próbowali zaoszczędzić i... ...kupowali wahacze jeszcze raz
Opublikowano 23 Czerwca 200917 l Czy ktos z Was mial do czynienia z wahaczami firmy TopSpares ? Zastanawiam sie nad kupnem kompletu tych wahaczy: http://moto.allegro.pl/item654672976_wahacze_komplet_audi_a4_a6_passat_b5_nowsze_modele.html Chetnie wiec poznam Wasze opinie i uwagi Już niektórzy próbowali zaoszczędzić i... ...kupowali wahacze jeszcze raz Ale ile razy byś nie powtarzał, to zawsze ktoś zadaje takie samo pytanie..
Opublikowano 24 Czerwca 200917 l http://moto.allegro.pl/item661510058_wahacze_komplet_audi_a4_a6_passat_b5_b6_msport_tuv.html Pojawily sie wahacze master sport. Zobaczymy ile u mnie wytrzymają