Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakiej firmy wahacze polecacie do Audi?

WAHACZE W NASZYCH A4 753 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie wahacze polecacie ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys byly nawet za 899zl i byly nowe ori lema tylko z 06r...nowak zg je kupywal takze mozna trafic,a te rzeczywiscie wygladaja jak zregenerowane tylko gumy wymienione i srodki od str.karoseri...ciekawe czy tam tez sa znaczki lema bo powinny

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 874,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

są nowe ale bez końcówek drążka, w Bydgoszczy nowe kosztują kpl z końcówkami. 1350 w sklepie polecam MOTOMAR Bydgoszcz

Opublikowano

Dzięki za tak liczne odpowiedzi :), nie ma co chyba kombinować tylko kupić trochę drożej ale w pewnym sklepie.

Opublikowano

chłopaki a co powiecie na wachacze Holenderskiej firmy A.B.S moge je miec w cenie MS -ów , a kolega który je sprowadza mowi ze nie mial na nie jeszcze reklamacji a sprzedał już sporo hmm... :mysli:

Opublikowano

a slyszeliscie o takiej firmie ABS?? pod spodem jest logo tego na fotce, gosc z motoryzacyjnego polecal mi to dzis ma niby kosztowac 850zl, podobno jest godne uwagi, zna ktos lub wie ktos cos na ten temat?

d556dc69d1e5e471med.jpg

[br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 15:30_________________________________________________http://www.absallbrakesystems.com/

to jest adres tego producenta niestety po niemiecku /nieznam/ niemiecka firma, może kichy nie odwalają co Wy o tym sądzicie??

też już kiedyś pytałem o te wachacze, nikt nic nie podpowiedział, w zaprzyjaźnionym sklepie też mi je polecali, kosztował komplet coś ok 800 - 900 zł, ale i tak wybrałem MS :)

Opublikowano

We wtorek zakładam MS-y zobaczymy co z tego będzie :P , do tego od razu wymieniam tulejki na tylnej belce febi i gumy na stabilizatorze przednim, mam nadzieję że w końcu będzie ciszaaa. :rolleyes:

Opublikowano

Nigdy ale to NIGDY nie polecam nikomu wahhaczy MS ! Nie wytrzymaly 25 tys. Na 4 zrobily sie luzy jezdzilem tak jeszcze jakis czas i wkoncu jeden wahacz dolny po prostu sie posypal i wypadl blokujac mi kolo - cale szczescie ze na miejscu i przy prawie zerowej predkosci.

Opublikowano

Dlatego jak stuka sie nie jezdzi ... Zycie...

Kiedys wyjmowalem klientowi dolny wachacz mimo ze na trzepakach wyszlo tylko ze gorne kiepskie a dolny 5 mm luzu :naughty: Jakbym nie przyuwazyl pewnie mialby tak jak ty...

One sa o tyle zdradliwe ze ciagle sa napiete i rzadko kiedy halasuja : dociska je z gory sprezyna z amorem ciagle do ziemie i malo halasuja mimo ze maja juz cholerny luz...

Opublikowano

Witam w zwiazku z tym ze u mnie tez zaczyna stukac zawiecha mam pytanie prosze o info czy ktos ma dojscie do wachaczy lemfordera kompletu w miare dobrej cenie i nie podróbek

Opublikowano

Witam w zwiazku z tym ze u mnie tez zaczyna stukac zawiecha mam pytanie prosze o info czy ktos ma dojscie do wahaczy lemfordera kompletu w miare dobrej cenie i nie podróbek

nie idź na łatwiznę... :szukaj:

W rabatach i promocjach..

Opublikowano

:kox:Podpoweim że gość zwie się TOM77 :good:

Opublikowano
:ot:
Opublikowano

:kox:Podpoweim że gość zwie się TOM77 :good:

z nim juz rozmawiałem i na razie ma na sztuki

Opublikowano

hej właśnie dziś założyłem wahacze A.B.S i okazało się ze nie można ustawić zbierzności,bo drążek kierowniczy kręci się do okoła a nie powinien... :rant: i idzie na gwarancje... co do wahaczy to napisze jak troche pośmigam...pozdrawiam

Opublikowano

no żeby z tymi wachaczami też nie było coś nie tak jak z tym drążkiem

Opublikowano

co za kaszanki, wszystko jedna fabryka "made in china"

Opublikowano

ja mam ms niecały rok i już mi napierdala <chinski chłam> nie polecam

Opublikowano

ja mam ms niecały rok i już mi nap***a <chinski chłam> nie polecam

No OK tylko ile przez ten rok przejechałeś? Można 6000km, można i 60000..

Opublikowano

Tragedia po 15 tys.km 4 wahacze padły.

Nie polecam.

pozdr.

Opublikowano

Tak zaproponuje żeby może ci co mają na MS przejechane powyżej 5000km niech się wypowiadają po kolei postami ile przejechali i po jakich drogach to pomogło by tym co się zastanawiają - między innymi i mi. Ma ktoś może kogoś zaufanego co tym handluje?