GRYFI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam wszystkich, z audi jestem związany od lat( ta jest moją 5 audiczką). Niedawno sprzedałem moją a4 2,4 q i zakupiłem samochód marzeń z czasów szkolnych- audi s4 c4 v8 q. Nie musze jej chyba bliżej przedstawiać miłośnikom audi. Nie mam co prawda jeszcze zdjęć bo pogoda nie sprzyja fajnym fotkom ale mam filmiki: Ps. właścicieli kont na youtube proszę o oceny i komentarze Pozdrawiam, ostatnio zmodyfikowany wydech robiony na zamówienie przez ulter sport
johnybravo Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 to jest prawdziwa maszynka v8 znajomy ma w manualu , robi niezłą sieczke na osiedlu
GRYFI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 to jest prawdziwa maszynka v8 znajomy ma w manualu , robi niezłą sieczke na osiedlu ta też jest w manualu
Łaszczu Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 No no furka za***ista. Mimo swojego wieku nadal mi się one podobają Gratuluje auta
Reniu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ocenki poszły Powoli to autko się robi kultowe, szczególnie z V8-ką
turdzi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie masz jakiejs usterki napedu ?, bardzo dziwnie sie zachwuje przynajmniej na pierwszych filnikach
T-żółw Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 bardzo dziwnie sie zachwuje przynajmniej na pierwszych filnikach tez mi się to rzuciło w oczy, cały czas bączki i bączki
turdzi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 bardzo dziwnie sie zachwuje przynajmniej na pierwszych filnikach tez mi się to rzuciło w oczy, cały czas bączki i bączki dokladnie, wogole nie ma trakcji przez chwila widac ze wogole tylko jedno kolo mialo naped , i caly czas obraca sie w miejscu jak auto tylnonapedowe , gdzie kazde Q ma z zalozenia tendencje do rycia przodem
bar.mag Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 soko fura tez kiedys smigalem c4 ale na pierwszym filmiku to wogole nie mozna sie skupic
sokolnh Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 jesli ma zblokowany tył to tak sie bedzie zachowywać w C4 jest chyba jeszcze taka mozliwosc
bakuś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 bardzo dziwnie sie zachwuje przynajmniej na pierwszych filnikach tez mi się to rzuciło w oczy, cały czas bączki i bączki dokladnie, wogole nie ma trakcji przez chwila widac ze wogole tylko jedno kolo mialo naped , i caly czas obraca sie w miejscu jak auto tylnonapedowe , gdzie kazde Q ma z zalozenia tendencje do rycia przodem w 80 i setkach z Q była blokada dyfra[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 22:41_________________________________________________na guziczek
variocustoms Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Miałem okazję śmigać taką ale nie na śniegu, auto to killer i na suchej nawierzchni sunąłem bokiem ze 100 m i się zpultałem ze strachu, to bardziej RWD niż Q, to Q to chyba tylko do ruszania się nadaje, drifty na śniegu albo niech kolega poćwiczy bo na 100% można lepiej po za tym i kultowy zapach w środku starych audiczek
GRYFI Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 napędy są ok. Tak się to po prostu zachowuje. nie zapominajcie o międzyosiowym mechaniźmie różnicowym. Na zaśnieżonych ulicach się zachowuje lepiej ale nikt nie miał odwagi by za mną jechać przy 80 km/h i nagrywać :>
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Nie chciałbyś nagrywać akrobacji Pozia w miśku co innego jak się jest kierowcą a jak pasażerem
GRYFI Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Nie chciałbyś nagrywać akrobacji Pozia w miśku co innego jak się jest kierowcą a jak pasażerem ale ja chciałem zeby kamera jechała za mną a nie ze mną ;(
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Za daleko mam do BB, możemy się spotkać w połowie drogi, najpierw ja za Tobą a potem Ty za mną zobaczymy kto lepsze drifty robi
GRYFI Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 Za daleko mam do BB, możemy się spotkać w połowie drogi, najpierw ja za Tobą a potem Ty za mną zobaczymy kto lepsze drifty robi [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 01:23_________________________________________________dodatkowy filmik ze zmodyfikowanym wydechem na pierwszej stronie
Rekomendowane odpowiedzi