Opublikowano 2 Maja 201313 l Bartek czy Ty ogarniasz temat przyuczenia kluczyka do licznika chodzi o imo:whistling: a masz swój pin da sie vcds zrobić
Opublikowano 2 Maja 201313 l Marcisz12, a jaka plytka chcesz upgradowac soft? Moze sprobuj tak jak pisal Tom A4 uzyj ori plytki z zakresu 2006-2009 ? albo vim hack?
Opublikowano 2 Maja 201313 l Bartek czy Ty ogarniasz temat przyuczenia kluczyka do licznika chodzi o imo:whistling: a masz swój pin da sie vcds zrobić Marcin już ogarnąłem temat ale dzięki było 30 sek roboty:D:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 3 Maja 201313 l co tak długo Ja nie jestem takim miszczem jak Ty i się uczę więc trochę zamuliłem:decayed:
Opublikowano 3 Maja 201313 l Marcisz12, a jaka plytka chcesz upgradowac soft? Moze sprobuj tak jak pisal Tom A4 uzyj ori plytki z zakresu 2006-2009 ? albo vim hack? Upgrade probowalem robić mapa 2013, samym softem w wersji 0660, 0650, 0080 i za każdym razem tylko software update i zero reakcji. Na chwile obecna nie mam ori płyty z zakresu 2006-2009.
Opublikowano 5 Maja 201313 l gdzieś to widziałem kiedyś tutaj i nawet czytałem... coś koło 10cm od klapy bagażnika ma być brzeg anteny...
Opublikowano 5 Maja 201313 l gdzieś to widziałem kiedyś tutaj i nawet czytałem... coś koło 10cm od klapy bagażnika ma być brzeg anteny... Bracia - musze przeczyścić laser bo nie czyta w ogóle mapy , pytanie czym i jak to najlepiej zrobić żeby czegoś nie uszkodzić ?
Opublikowano 5 Maja 201313 l gdzieś to widziałem kiedyś tutaj i nawet czytałem... coś koło 10cm od klapy bagażnika ma być brzeg anteny... Bracia - musze przeczyścić laser bo nie czyta w ogóle mapy , pytanie czym i jak to najlepiej zrobić żeby czegoś nie uszkodzić ? bracie, ja czyszcze takim czyms jak isopropyl alcohol czyly izopropanol i daje rade.
Opublikowano 5 Maja 201313 l gdzieś to widziałem kiedyś tutaj i nawet czytałem... coś koło 10cm od klapy bagażnika ma być brzeg anteny... Bracia - musze przeczyścić laser bo nie czyta w ogóle mapy , pytanie czym i jak to najlepiej zrobić żeby czegoś nie uszkodzić ? bracie, ja czyszcze takim czyms jak isopropyl alcohol czyly izopropanol i daje rade. gdzie moge to kupić ? i wystarczy na wykałaczke do uszu ?
Opublikowano 5 Maja 201313 l taa, wystarczy, a gdzie możesz kupić to pojęcia nie mam, mi zona z pracy przyniosła wiec nie kupowałem
Opublikowano 5 Maja 201313 l taa, wystarczy, a gdzie możesz kupić to pojęcia nie mam, mi zona z pracy przyniosła wiec nie kupowałem Alkoholiczka :-D Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Opublikowano 5 Maja 201313 l spirytus salicylowy 2% + wykałaczka do uszu i jedziesz , ja już tak nie raz robiłem na różnych rns-e i zawsze pomaga
Opublikowano 5 Maja 201313 l spirytus salicylowy 2% + wykałaczka do uszu i jedziesz , ja już tak nie raz robiłem na różnych rns-e i zawsze pomaga Salicylowy zostawia osad. Izopropanol można kupić na Allegro: Izopropanol - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 5 Maja 201313 l spirytus salicylowy 2% + wykałaczka do uszu i jedziesz , ja już tak nie raz robiłem na różnych rns-e i zawsze pomaga Salicylowy zostawia osad. Izopropanol można kupić na Allegro: Izopropanol - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja nigdy nie miałem z tym problemów
Opublikowano 5 Maja 201313 l Przeczytałem cały ten temat i nie znalazłem odpowiedzi . Może ktoś wie czy jest taka opcja żeby radio ściszało się kiedy wrzucam wsteczny ??? radio mam RNS-E HIGH EU (w każdym razie tak go VCDS określił ) a sterownik parktronika 8E0 919 283 D
Opublikowano 7 Maja 201313 l Przeczytałem cały ten temat i nie znalazłem odpowiedzi . Może ktoś wie czy jest taka opcja żeby radio ściszało się kiedy wrzucam wsteczny ??? radio mam RNS-E HIGH EU (w każdym razie tak go VCDS określił ) a sterownik parktronika 8E0 919 283 D raczej o takiej opcji to nie słyszałem, ja mam do cofania automatycznie opuszczające sie lustra ale żeby radio ciszało to pierwsze słysze bo na nierównościach to bardziej się zgłaśnia
Opublikowano 7 Maja 201313 l Przeczytałem cały ten temat i nie znalazłem odpowiedzi . Może ktoś wie czy jest taka opcja żeby radio ściszało się kiedy wrzucam wsteczny ??? radio mam RNS-E HIGH EU (w każdym razie tak go VCDS określił ) a sterownik parktronika 8E0 919 283 D Raczej PDC daj głośniej - też nie słyszałem o wyciszaniu RNS-E/radia na wstecznym.