pablo_ns Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Koledzy czy jak kupie a4 z navi zwykła to musze coś dokupić aby zamontować kolorowa? Jaki ewentualnie jest koszt kolorowej?
auxen88 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam. Chciałem zapytać czy pliki, które znajdują się na chomiku tj. spolszczenie i mapy 2016 do RNS-E są bezpieczne i można je samemu zainstalować ?
rafi10612 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Moze z tym różnie być. Lepiej z tym uważać bo jak uwalisz navigacje to koszt płyty to przy naprawie będą grosze Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
auxen88 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A są na forum osoby, które próbowały to zrobić samemu ?
H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Można samemu jak się ma pliki z pewnego źródła...
auxen88 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Można samemu jak się ma pliki z pewnego źródła... Niestety nie mam pewnego źródła. Chyba, że możesz polecić taką osobę
rafi10612 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ktoś wrzucal chyba linki do pewnych źródeł ale to jakiś czas temu Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Bromchit Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Można samemu jak się ma pliki z pewnego źródła... Niestety nie mam pewnego źródła. Chyba, że możesz polecić taką osobę Szukaj chomika z moim nickiem, pliki są pewne jakiś czas temu używałem ich do spolszczenia swojej navi
slepy Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 No to spoko, będę walczył z tym wieczorem, jak coś to będę pisał czy są postępy w końcu udało się znaleźć chwilę żeby wziąść się za radyjko, rozebrałem go przeszlifowałem jeszcze raz otwory przycisków, i działa, tak jak podejrzewałem któryś przycisk zwierał i dlatego nie dało się wpisać kodu, teraz smiga jak należy
KedoG Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam! Mam mały problem z navi RNS-E i zmieniarką CD na 6 płyt. Mowa tu o oryginalnej zmieniarce i mam ją podpiętą pod navi z 2005 roku. Problem mój polega na tym, że navi widzi zmieniarkę widzi także czy jest ona pusta lub nie, lecz wybór którejś z płyt jest nieaktywny (szary napis). Navi jest zakodowana tak jak należy dodam jedynie, że od początku jak zainstalowałem nawigację był z nią taki problem lecz po kodowaniu i włożeniu płyt od nowa w zmieniarkę wszystko było OK i działało jak należy jednak gdy odpiąłem akumulator powróciło do stanu pierwotnego. Co mogę z tym zrobić?
tomasz-gorz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 gdzie umieścić antenę GPS? w tym momencie mam ją na schowku pasażera i sygnał łapie dopiero po jakimś czasie. a druga sprawa... przekodowałem licznik, aby pokazywała się mała navi na fis - pojawia się, ale tylko czasami, a czasami muszę albo zrobić reset rns-e, albo po prostu odpalić auto od nowa. Jak to z tym jest?
rafi10612 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Coś masz tam pomieszane bo ja mam dokładna navi i zmieniarke. Zmieniarki nie kodowane tylko podłączyłem i mi ją widzi radio i pokazuje utwory no chyba ze płyty nie czyta to wtedy jest na szaro Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Najlepiej za licznikiem ja rzucić ale dla pewności sprawdź czy łapie sygnał bo jest takie miejsce gdzie jest stal i nie będziesz miał sygnału. U siebie nie kodowalem licznika i mała navi jest na liczniku. Jeszcze tak nie było żeby jej nie było Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
KedoG Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A gdzie szukać przyczyny mojego problemu?
MARCIN607 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) A będzie u nas radio działa? Ps dzięki Grzesiu :- )) Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez MARCIN607
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Radio bedzie dzialac. tylko czestotliwosc co 2 Mghz
MARCIN607 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ale to chyba nie powinno jakoś prZeszkadzać?
Tom A4 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 jak ci nie przeszkadza ręczne ustawianie stacji to nie można to przerobić ale wymaga to zmiany softu
MARCIN607 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Fajnie DZIĘKI PANOWIE. A tak z ciekawości - jest jakaś różnica działania w rns USA?
Rekomendowane odpowiedzi