Hugo Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Na jakich oponach zimowych śmigacie i jakie polecacie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja jeżdze juz 3 sezon na Dębica Frigo i tyż niemoge złego słowa powiedzieć chociaż to jedna z niższych półek jeżeli chodzi o opony ,ale całkiem fajnie się zachowują na śniegu bo na wodzie jest troche gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladyrs Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 My 3 rok jezdzimy na Dayton Winter Sport 195/65/15i w sumie zlego slowa tez nie mozna powiedziec, narazie jeszcze nie bylo sytuacji zeby gdzies ugrzasl i nie mogl wyjechac dobrze daja rade na sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willys Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja również jeżdżę na tych Daytonach Winter Sport 195/65/15 i rzeczywiście jak do tej pory bardzo dzielnie się spisują i mnie nie zawiodły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krycho Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja ze swojej strony gorąco polecam Goodyear'y Ultra Gripy 7! Samochód świetnie się trzyma na śniegu, na błocie pośniegowym! Naprawde opony warte zakupu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Obecnie para z zeszłego roku 15" Goodyear EAGLE GW3, a na przodzie UG 7 kupione 2 miesiące temu. Moje odczucie jest takie, że trochę za drogie :shock: ale napewno bardzo ciche a na tym mi zależało. Trudno powiedzieć jak jest z osiągami tej opony bo człowiek się szybko przyzwyczaja trzeba by było w ten sam dzień (te same warunki) zmienić na klasę niżej to prawdopodobnie efekt byłby zauważalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja ze swojej strony gorąco polecam Goodyear'y Ultra Gripy 7! Samochód świetnie się trzyma na śniegu, na błocie pośniegowym! Naprawde opony warte zakupu! Tez mam ultragripy ale nie wiem konkretnie czy 7. Ja nie mialem szufli w tym roku w rekach mimo ze stoje w miejscu gdzie zawiewa mi samocod. Reszta sasiadow malo sie nie pobila jak o 7 do pracy wyjezdzali bo tylko 2 szufle na parkingu są Juz raz mi i jakiemus kundlowi skórę uratowaly w ta zime. Oponki sa OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krycho Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Wystarczy spojrzec na opone i juz wiadomo, czy 7 czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 mam drugi sezon DęBICA FRIGO ''15, z nimi kupiłem A4 nie narzekam na nie, są ciche, łopaty nie używałem wiec daja radę w śniegu w poprzednim aucie miałem MICHELIN, nie pamiętam jaki modeal ale nie widzę a nie słyszę różnicy....no pewnie jest w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 ja smigam na Continental ContiWinterContact TS790 w rozmiarze 195/65 R15 i dopuki mialy powyzej 6mm bierznika byly super ale teraz jak maja ok 5mm to trzeba brac wieksza poprawke na warunki atmosferyczne - ale w sumie kazda opona z 5mm bierznikiem bedzie do d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Wystarczy spojrzec na opone i juz wiadomo, czy 7 czy nie Ultra Grip 5, rok chyba 2004 albo 2003, używane po jednym sezonie byly gratis w komplecie z alumami ktore kupilem. Bierznik starczy jeszcze na 1-2 sezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek321 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ja jeżdżę na oponach TOYO i uważam że są bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja posiadam opony zimowe firmy Dunlop i jestem z nich zadowolony wytrzymały każdą dziurę na polskich drogach, pirreli nie (a taki fajny mają kalendarz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vinc Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ja kupiłem autko z Continental-kami i powiem Wam że boskie to one nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Nio u mnie tez sa continentale i wiecej ich nie kupie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obajt Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Dla mnie tylko i wylacznie Michelin! Mam takie 205/55R16 model alpin! Sprawdzaja sie codziennie przy podjezdie pod dom (mam konkretny i kręty podjazd) Oprocz nich jakbym mial polecic komus za umiarkowana kase to Dunlop Wintersport M3!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ?ysy Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ja polecam Michelin Pilot Alpin mam takie i mimo dużego rozmiaru 235/45 R 17 nie zdrzyło mi się zakopać w śniegu . Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarule Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 JA mam Barum Polaris 2 i musze powiedziec ze sa calkiem niezle... a kupilem je tylko dlatego ze zabraklo mi stowki do Pirelli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 wlasnie zapodalem sobie GoodYear Ultra Grip 7, no i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piurko Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 wlasnie zapodalem sobie GoodYear Ultra Grip 7, no i zobaczymy Jestem pewien , że będziesz zadowolony ja jestem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi