pajda Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 A tego to nie wiem W moim rozmiarze 235/45/17 jest tylko wersja a4 lub a3
Treys Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 A tego to nie wiem W moim rozmiarze 235/45/17 jest tylko wersja a4 lub a3 u mnie jest A4 i WD4 ale czym to się rózni to nie wiem 4X OPONY NOKIAN WR A4 225/40R18 92V XL
Maciek0502 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Seria opon WR ma model A i D. Model z literką D jest symetryczny a A asymetryczny.
KoD1K Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 u mnie wybór padł na opony NEXEN WINTERGUARD SPORT
Treys Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Seria opon WR ma model A i D. Model z literką D jest symetryczny a A asymetryczny. a tak na chłopski rozum czym to się rózni ?
Treys Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Czytając testy tak jak mi znajomy mówił że nokiany to średnia półka tutaj mam przykład http://www.opontest.pl/zimowe-sportscars-225-45-R18a już jestem praktycznie zdecydowany na nie i teraz znów się zastanawiam bo większość pisze ze są bardzo dobre i pewnie by mi spasowały na zime a tutaj wysoko klasują się Dunlop Winter Sport 5 dużo lepiej niż Nokiany Edytowane 1 Października 2016 przez Treys
Maciek0502 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Dział jest :Jakie opony zimowe polecacie" a nie jak wypadają w testach.. Jeśli wejdziesz na inne strony z testami to wyniki są do góry nogami... Zależy kto i co i na jakim aucie testuje. Żadne testy w gazetach nie są miarodajne.... A z pytaniem o symetryczność i asymetryczność to odwaliłeś.... :facepalm:
nitroo Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Czytając testy tak jak mi znajomy mówił że nokiany to średnia półka tutaj mam przykład http://www.opontest.pl/zimowe-sportscars-225-45-R18a już jestem praktycznie zdecydowany na nie i teraz znów się zastanawiam bo większość pisze ze są bardzo dobre i pewnie by mi spasowały na zime a tutaj wysoko klasują się Dunlop Winter Sport 5 dużo lepiej niż Nokiany To kup Dunlopa i nie truj.. Edytowane 1 Października 2016 przez nitroo
armando Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Seria opon WR ma model A i D. Model z literką D jest symetryczny a A asymetryczny.a tak na chłopski rozum czym to się rózni ?No chłopski rozum powiem tak Asymetryczne lepiej się czują na np autostradach i szybkich trasach
pandamix Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Przymierzam się do zakupu Nokianów D4 jeździłem autem na tych oponach w zimę i w różnych warunkach i wiem że nie mają sobie równych,chyba że Nokian hakkapeliitta ale u nas prawo nie pozwala na legalną jazdę na tych oponach,kiedyś dałem się nabrać na Conti 830 te opony nie zaskoczyły mnie właściwościami Czy ma ktoś jakiegoś sprawdzonego dostawcę opon albo ktoś ma jakąś hurtownię?
Krumak Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Przymierzam się do zakupu Nokianów D4 jeździłem autem na tych oponach w zimę i w różnych warunkach i wiem że nie mają sobie równych,chyba że Nokian hakkapeliitta ale u nas prawo nie pozwala na legalną jazdę na tych oponach,kiedyś dałem się nabrać na Conti 830 te opony nie zaskoczyły mnie właściwościami Czy ma ktoś jakiegoś sprawdzonego dostawcę opon albo ktoś ma jakąś hurtownię? Do 2.5Tdi bierz WR A4, dobre ceny ma www.oponafelga.plWysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka
ArkadiuS Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Szukam do mojego B8 opon zima 225/45/18. Co powiecie na Hankook WINTER I-CEPT EVO2 W320?
pandamix Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Krumak dlaczego radzisz wziąć a4 ?lepiej będą się zachowywały przy quattro?
Krumak Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Krumak dlaczego radzisz wziąć a4 ?lepiej będą się zachowywały przy quattro?Asymetryczne lepiej się zachowują w autach większych i z napędem 4x4 więc do Ciebie jak najbardziej będą pasowały Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalka
marc1n Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Jakie opony wybrać zimowe, rozmiar 225/55r16 opony mają dobrze hamować i trzymać w zakrecie: DUNLOP WINTER SPORT 5 CONTINENTAL WINTERCONTACT TS 850 P MICHELIN ALPIN 5 NOKIAN WR D4 Może kto ma jakąś stronę z dobrymi testami opon. Co strona to inna opona polecana
oxon Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Osobiście, dużo pozytywnych opinii jest o Dunlopie Sport 5. Sam zastanawiam się nad tą oponą.
pandamix Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 a rozważał ktoś z was montaż z przodu kierunkowych np D4 a na tył A4 asymetrycznych?gdzieś na nowych samochodach widziałem chyba takie rozwiązanie?
Enduro Grybów Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 mysle ze nie ma sensu kombinować Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
mirek31071977 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Damian do Q takie coś chcesz?
Rekomendowane odpowiedzi