Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony zimowe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 544,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dunlop SP Winter Sport 3D wie ktoś może co to za opony?

Było o nich pisane wiele razy :) świetne oponki
Opublikowano

mam takie tylko moge polecic mam i sa super jak dla mnie!

Opublikowano

super oponki :good:

Opublikowano

mam takie, póki co na śniegu nie miałem okazji testować ale w takich warunkach są super ciche :) mój ojciec w Q7 przejeździł na takich zimę i jest super zadowolony. zawsze miał Michelin'y, a teraz te Dunlopy i stwierdził, że lepiej mu się na Dunlopach jeździ

Opublikowano

mam takie, póki co na śniegu nie miałem okazji testować ale w takich warunkach są super ciche :) mój ojciec w Q7 przejeździł na takich zimę i jest super zadowolony. zawsze miał Michelin'y, a teraz te Dunlopy i stwierdził, że lepiej mu się na Dunlopach jeździ

Kolego ale Twój ojciec nie założył ich na tą zimę tylko którąś z poprzednich co? :decayed: bo póki co to chyba nie było jeszcze okazji wypróbować opon zimowych :wink4:

Opublikowano

Kolego ale Twój ojciec nie założył ich na tą zimę tylko którąś z poprzednich co? :decayed: bo póki co to chyba nie było jeszcze okazji wypróbować opon zimowych :wink4:

Napisał przecież że

mój ojciec w Q7 przejeździł na takich zimę
a tegoroczna zima się jeszcze nie zaczęła.

Też bedę te Dunlopy testował pierwszy raz w tą zimę, wszyscy je chwalą więc raczej powinny się dobrze spisywać, narazie na suchym dają radę :decayed:

Opublikowano

Kolego ale Twój ojciec nie założył ich na tą zimę tylko którąś z poprzednich co? :decayed

czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano

Kolego ale Twój ojciec nie założył ich na tą zimę tylko którąś z poprzednich co? :decayed

czytaj ze zrozumieniem.

sorki :hi:

fakt przejezdzil czas dokonany :decayed:

Opublikowano

ja zakupiłem i smigam na Continental ContiWinterContact TS830 rozmiar 195/65 R15. Polecam każdemu. Super opona

Opublikowano

Ja chciałem kupić właśnie Continentale w poprzednim roku, ale nie mogłem ich dostać - braki w magazynach... Byłem zmuszony kupić Micheliny A3 bodajże.. Nie narzekałem, chociaż nie mam porównania...

Opublikowano

ja zakupiłem i smigam na Continental ContiWinterContact TS830 rozmiar 195/65 R15. Polecam każdemu. Super opona

ciesze sie ze jestes zadowolony bo ja nie bylem

Opublikowano

ja zmienilem moje wysluzone kristalki hp na dunlop response i powiem ze jestem mile zaskoczony asymetryczny bieznik mniejszy chalas i jak narazie puki nie ma sniegu testowalem je na porzadnym deszczu i nie moge powiedziec zlego slowa, zobaczymy jak spadnie snieg....

Opublikowano

witam, mam pytanie co sądzicie o oponach pirelli na zimę? w obecnej chwili posiadam pirelli całoroczne 205/60 R 15i myślę o 205/50

Opublikowano

witam, mam pytanie co sądzicie o oponach pirelli na zimę? w obecnej chwili posiadam pirelli całoroczne 205/60 R 15i myślę o 205/50

duzo osób chwali je sobie...
Opublikowano

w A3 miałem Pirelli 240 Snow Sport (model już wycofany z produkcji) w rozmiarze 215/45/17 i byłem mega zadowolony, cichutkie i na śniegu też dawały radę :good:

Opublikowano

Ja mam obecnie ( w zeszłym roku kupione jako nowe ) Pirelli SnowSport 205/55 R16 i są w miarę przyzwoite , ciche , na śniegu dają radę , trochę gorzej jest podczas deszczu ... ode mnie dostałyby 4/6 :wink4:

Opublikowano

ja smigalem do tej pory na conti ts810. tydzien temu kupilem ts830 rozmiar 205/55/r16. (pierwsze co zauwazylem, to ze sa duzo cichsze niz poprzedni model)

w sobote bedzie mozliwosc przetestowania ich w warunkach zimowych ;) zieleniec welcome tooooooooooo;)

Opublikowano

Ja wczoraj w deszczu potestowałem moje nowe Nokiany A3 i jestem mile zaskoczony, bardzo dobra przyczepność, hamowanie i odprowadzanie wody też b.dobre. Jedynie są głośniejsze od letnich, ale na lato mam yokohamy dB 550 które są bardzo ciche. Mimo tego polecam Nokiany A3 :good:

Opublikowano

w tym sezonie zawitały oponki FULDA KRISTALL MONTERO 3 - po miesiącu użytkowania moge powiedzieć że są ciche i dobrze odprowadzają wodę... czekam na śnieg i lód - wtedy będę testował :D rozmiar 195/65/R15