andfur1 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 gratulacje autko wygląda świetnie jak narazie b6 jest najładniejsze ze wszystkich modeli (moim zdaniem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 no pogratulować :good: :good: tylko narzutę na tylne siedzenia kup bo znając Ciebie :boobs: :sex: szybko pobrudzisz :polew: ale powiem ci ze bryka że hej :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Auto lux tylko akumulator sie długo ładuje , już 4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Fajne..kolorek taki jak Toma77 :kox: plus dodatki chromowe Ja bym dał ściemę i zmienił właściciela bo podobno niezły z niego krzak :polew: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 zmienił właściciela bo podobno niezły z niego krzak :polew: :tongue4: podobno :polew: , chętnie bym ja przygarnął tylko akurat brzydze sie dizlami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Fajna sztuka... ogladałem identyczna ( kolor fela) ale miała za duzo przelotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Foto z wnętrza auta zrobione tak na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Fajna sztuka... ogladałem identyczna ( kolor fela) ale miała za duzo przelotu. to ta sama tylko wtedy sie nie sprzedała , żyd cofnął licznik i musti ją łyknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Foto z wnętrza auta zrobione tak na szybko w środku trochę bida ALe + za multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Idzie lato a więc czas na jakieś zmiany i upiększanie niuni Przyśnił mi się pewien projekt , ale o radę zapytam się fach-menów i bardzo proszę o rozsądne komentarze i opinie.Mianowicie są dwie opcje : 1.OPCJA SERYJNA Jest jak jest i nic nie będzie grzebane . 2.SEN NA JAWIE Tak miało by wyglądać już po modach Wyżywajcie się OGRY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 na drugim zdjęciu 19" i -60/-60 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Dokładnie + jedno czarne lusterko Ale ogólnie pomysł dobry tylko nie wiem czy taki felunek będzie pasował do morskiego kolorku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1978 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 oryginał lepiej się prezentuje , chociaż te felgi ,trzeba by było je w całej okazałości zobaczyć,a lusterko to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Foto z wnętrza auta zrobione tak na szybko wink4 Czy jest od schowka klapa. bo wydaje mi sie ze nie ma na foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Czy jest od schowka klapa. Otwarty schowek na focie tej jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Klapa od schowka jest w bagażniku zaczepy urwane i dlatego otwarty ciągle jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Klapa od schowka jest w bagażniku zaczepy urwane i dlatego otwarty ciągle jest :gwizdanie: wietrzy sie bo cały czas śmierdzi makaroniarzem bedziemy na wiosne rezać schowek więc loooooz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja bym zostawił obcję nr. 1 - serię ...ale zainwestował kasę w s-line bo zmieni się zupełnie wygląd auta ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ja bym zostawił obcję nr. 1 - serię ...ale zainwestował kasę w s-line wyjątkowo musze sie z tym zgodzić , zresztą i tak ja bede rezał to auto zobaczymy co właściciel wymysli :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ja bym zostawił obcję nr. 1 - serię ...ale zainwestował kasę w s-line wyjątkowo musze sie z tym zgodzić , zresztą i tak ja bede rezał to auto zobaczymy co właściciel wymysli :gwizdanie: :blink: kopara mi opadła że się ze mną zgodziłeś mój Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi