Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] - Sprzedane

musti

Rekomendowane odpowiedzi

no pogratulować :good: :good: :good: :good:

tylko narzutę na tylne siedzenia kup bo znając Ciebie :banan1::boobs: :boobs: :sex: :sex: szybko pobrudzisz :polew: :polew: :polew:

ale powiem ci ze bryka że hej :naughty: :naughty: :naughty:

Fajne..kolorek taki jak Toma77 :kox: :kox: plus dodatki chromowe :kox:

Ja bym dał ściemę i zmienił właściciela bo podobno niezły z niego krzak :polew: :polew: :polew::decayed::tongue4: :tongue4:

zmienił właściciela bo podobno niezły z niego krzak :polew: :polew: :polew::decayed::tongue4: :tongue4:

podobno :polew: :polew: :polew: , chętnie bym ja przygarnął tylko akurat brzydze sie dizlami :sick3:

Fajna sztuka... ogladałem identyczna ( kolor fela) ale miała za duzo przelotu. :hi:

to ta sama tylko wtedy sie nie sprzedała , żyd cofnął licznik i musti ją łyknął :good:

Idzie lato a więc czas na jakieś zmiany i upiększanie niuni :P Przyśnił mi się pewien projekt , ale o radę zapytam się fach-menów i bardzo proszę o rozsądne komentarze i opinie.Mianowicie są dwie opcje :

1.OPCJA SERYJNA

46d959145c638200med.jpg

Jest jak jest i nic nie będzie grzebane .

2.SEN NA JAWIE

70a9390f91548f29med.jpg

Tak miało by wyglądać już po modach :kox:

Wyżywajcie się OGRY !!!

Dokładnie + jedno czarne lusterko :D Ale ogólnie pomysł dobry tylko nie wiem czy taki felunek będzie pasował do morskiego kolorku? :cool1:

Klapa od schowka jest w bagażniku :D zaczepy urwane i dlatego otwarty ciągle jest :gwizdanie:

Klapa od schowka jest w bagażniku :D zaczepy urwane i dlatego otwarty ciągle jest :gwizdanie:

wietrzy sie bo cały czas śmierdzi makaroniarzem :wink4:

bedziemy na wiosne rezać schowek więc loooooz :wink4:

Ja bym zostawił obcję nr. 1 - serię ...ale zainwestował kasę w s-line :kox: bo zmieni się zupełnie wygląd auta :good: ale to tylko moje zdanie :hi:

Ja bym zostawił obcję nr. 1 - serię ...ale zainwestował kasę w s-line

wyjątkowo musze sie z tym zgodzić , zresztą i tak ja bede rezał to auto zobaczymy co właściciel wymysli :gwizdanie:

Ja bym zostawił obcję nr. 1 - serię ...ale zainwestował kasę w s-line

wyjątkowo musze sie z tym zgodzić , zresztą i tak ja bede rezał to auto zobaczymy co właściciel wymysli :gwizdanie:

:blink: :blink: :blink: kopara mi opadła że się ze mną zgodziłeś mój Panie :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...